iPad 2 στη Γαλλία, 400 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) το 16GB Wi-Fi

Αν έρθει και Ελλάδα 400 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, τότε υποτίθεται ότι πάει στα 492 ευρώ (με ΦΠΑ 23%) το εισαγωγικό μοντέλο 16GB W-Fi only. Έτσι δεν είναι; (ρητορική η ερώτηση!).

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 21:10

Σχόλια

  • Πάντως σήμερα που πήρα τηλέφωνο το Istorm δεν είχαν ιδέα για την τιμή του Ipad2 και μάλιστα η υπάλληλος μου είπε οτι δεν έχουν και καμία ενημέρωση για το αν ΟΝΤΩΣ θα έχουν stock στο μαγαζί το Σάββατο ή απλά κάποια περιορισμένα κομμάτια

  • Μου φαίνεται δύσκολο πάντως στην Ελλάδα να έρθει κάτω από 500 ευρώ έστω και με την κρίση που επικρατεί και είναι περίεργο πως γίνεται να μην γνωρίζει κανείς την τελική τιμή 5 μέρες πριν την πώληση του προϊόντος...

  • Δεν είμαι σίγουρος για την ερώτησή σου όμως στην Ελλάδα οι τιμές παραδοσιακά είναι υψηλότερες σε σχέση ακόμα και με την υπόλοιπη Ευρώπη.Πάντως πιστεύω πως οποιοσδήποτε θέλει να πάρει είτε το ipad είτε το xoom ή κάποιο άλλο θα ήταν καλύτερα να το πάρει από αμερική.
    Πχ το ipad 2 wifi 16 GB 499 $=352 €.Δεν ξέρω βέβαια πόσα μπορεί να είναι τα έξοδα αποστολής και αν στο ανοίξουν στο τελωνείο..

  • @Zafiris
    Έτσι όμως και το ανοίξουν θα σου βγει πολύ πιο ακριβό από το να το αγόραζες από Ελλάδα...

  • Υπάρχει "κόλπο" για να μη στο ανοίξουν.Το δηλώνεις gift.Δεν το έχω επιχειρήσει αλλά ξέρω παιδιά που αγοράζουν τακτικά από αμερική και τα ξέρουν καλύτερα.Θα τους ρωτήσω γιατί ψήνομαι να τσιμπήσω και εγώ κανά ταμπλετάκι από αμέρικα.

  • Το "κόλπο" με το gift είναι παλιό και δεν πιάνει πια στο ελληνικό τελωνείο...

    Παρακαλώ ας μείνουμε να σχολιάσουμε τις Ευρωπαϊκές τιμές.

  • παιδια απο πλαισιο σημερα εδωσα προκαταβολη 50 ευρω για το ipad 16 3g wifi συνολική τιμή με ΦΠΑ 639 ευρώ

  • ΠΑΙΔΙΑ 839 ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 64GB ME 3G. AΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΙPAD. ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 10 ΕΥΡΩ.

  • Συνεχίζει νά μοῦ κάνει ἐντύπωσει, πῶς εἶναι δυνατόν, στήν οἰκονομικά πληγμένη χῶρα μας, ὅλα τά προϊόντα νά πουλιοῦνται ἀκριβότερα (?) ἀπ' ὄλες τίς ὑπόλοιπες χῶρες τῆς Εὐρῶπης, ἤ καί τοῦ κόσμου.
    Ρητορική ἐρώτηση....
    Αὐτό βέβαια, ἡ ἀφαίμαξη τῶν Ἑλλήνων, ἔχει λόγο καί γίνεται.

    Τελικά ἡ καλύτερη λύση εῑναι νά μαζευτοῦν παρέες ἀπό 5-10 ἄτομα, νά πάει κάποιος μέ 70-80 Εὐρῶ Ἀγγλία ἤ Γαλλία, καί νά φέρει νόμιμα ὅσα π.χ. iPad 2 τοῦ δίνει δικαίωμα τό κράτος (λέγοντας ὅτι εἶναι γιά προσωπική χρήση ἤ γιά οἰκογενειακά δῶρα.)
    Ἐγώ, ἄν εἶχα τήν δυνατότητα, ἔτσι θά ἔκανα.

  • καλησπερα σας

    Διαβασα τα σχολια σας , να πω την αληθεια οτι παιζει ρολο και η εγγυηση αν το αγορασετε απο το εξωτερικο υπαρχε πιθανοτητα να μην το αναλαμανει το ελληνικο service της apple.
    Παντος απο το apple store που το ειδα το 32GB wifi+3G ειναι λογικη τιμη αλλα θα το παραλαβω 4-5 εβδομαδας για αυτο θα περιμενω να μαθω τις τιμες στην ελλαδα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.