Apple iPad, Πουλάει σαν ζεστό καρβέλι ψωμί

Και ενώ όλες οι εταιρείες αγωνιούν να παρουσιάσουν γρήγορα γρήγορα τα δικά τους μοντέλα Tablet (βλέπε ASUS Eee Pad και MSI Windpad) μιας και βλέπουν το μέγεθος της αγοράς που ανοίγεται, η Apple έχει ήδη εδώ και δύο μήνες το δικό της μοντέλο στα ράφια των καταστημάτων (iPad) και χθες ανακοίνωσε ότι αυτό ξεπέρασε τα 2 εκ. τεμάχια σε πωλήσεις! Μέσα στον Ιούλιο το iPad θα διατεθεί σε εννέα ακόμα χώρες, για να δούμε θα είναι και η Ελλάδα ανάμεσα σε αυτές;

Σχόλια

  • πηγα χτες στο γερμανο να παρω ενα τηλεφωνο για τη γιαγια μου και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να το φερουν και οτι δεν θα βγαλουν microsims,επισης οι microsims δεν ειναι απλως οι μεγαλες κομμενς αλλα ειναι καλυτερες και επισης κατι ασχετο με το θεμα μεχρι το τελος της εβδομαδας η wind θα γινει cosmote ....! ελπιζω νατο φερει η ελληνικη vodafone..!

  • @ghan τί εννοείς με το "μεχρι το τελος της εβδομαδας η wind θα γινει cosmote ".Μας το εξηγείς λίγο?

  • ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΣΟ ΨΩΝΙΖΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ¨ΚΑΛΟ¨ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ WIND ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ(7/6/2010 WWDC)

  • HOLY SHIT!!!Αληθεια??Ενταξει, το ηξερα οτι η Wind χρωσταει πολλα ( γι'αυτο εξαλλου και εχει αλλαξει ονομα 3,4 φορες) αλλα παλι θα αλλαξει ονομα??

  • Α'ι' καλά... Φανταστείτε τι θα γίνει στο θέμα των τιμών άμα μείνουν δύο πάροχοι. +'Ολα τα κινητά branded. :(

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.