iPad Air 2, Με τριπύρηνο επεξεργαστή και 2GB RAM

Το νέο iPad Air 2 εμφανίζεται στο Geekbench με τριπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB και σκορ 4477. Η ονομασία του επεξεργαστή της Apple είναι A8X και κάνουμε την υπόθεση ότι πρόκειται για τετραπύρηνο επεξεργαστή με τον 1 πυρήνα ανενεργό για καλύτερη διαχείριση της ενέργειας και μεγαλύτερη αυτονομία.

Πηγή

Σχόλια

  • Πολύ καλά αποτελέσματα, όμορφο, λεπτό αλλά δεν πρόκειται να το πάρω για ένα λογο! Επειδή δεν έχει το mute switch στο πλάι! Είναι ότι πιο βολικό και εύχρηστο έχουν οι Apple συσκευές.

  • Ενα 64αρι ipad air πια γινεται υπερεργαλειο. Να δουμε και τι γινεται με το Mutitasking που φημολογειτο καποιο καιρο πριν.

  • η apple στο τελευταιο iphone με απογοητευσε αλλα στα mac και στα ipad συνεχιζει να με γοητευει πολυ.το iPad air 2 σε χρυσο χρωμα ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει ποτε ειναι ερωτας

  • Είπαμε φέτος δεν ήταν η χρονιά του iPhone. Και η αλήθεια είναι πτι το iPad Air 2 είναι η αρχή της επόμενης γενιάς!

    Το καλυτερο δώρο για τη μαμά :-) χρυσό 64GB

  • Tve καθόλου τον συγκεκριμένο διακόπτη τον χρησιμοποιώ συνέχεια στο ipad που έχω τώρα και με έχει βολέψει παρά πολύ! Όταν πάρω καινούριο σίγουρα θα πάρω το πρώτο iPad Air!

  • Παντως το κενο μεταξυ mini 3 και air 2 ειναι μεγαλο. Σε φαση το mini 3 με το mini 2 ειναι σχεδον τα ιδια ενω αντιθετα το air με το air 2 εχουν μεγαλη διαφορα. Πολυ καλο εργαλειο το air 2 ισως περιοριστω στο mini 2 ομως που κοστιζει λιγα λεφτα αυτην την στιγμη και εινα μια χαρα ταμπλετα.

    Γενικα ξενερωνω που δεν εχουμε επιλογη για 32gb και παμε με την μια στα 64. Κανονικα δεν θα πρεπε να υπαρχει επιλογη 16gb ειδικα στο air 2.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.