Lenovo Android tablet με τον τετραπύρηνο Tegra 3 και Ice Cream Sandwich

Το Engadget επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες από ανώνυμο αναγνώστη του και φέρνει στο φως το δημοσιότητας το πρώτο Android tablet της Lenovo με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 χρονισμένο στο 1.6GHz, μνήμη RAM 2GB DDR3 στα 1600MHz και το λειτουργικό σύστημα Ice Cream Sandwich. “… και μάνα και αδερφή μου και αγάπη εσύ, τι άλλο να ζητήσω απ’ τη ζωή”.

Το tablet της Lenovo θα έχει θύρα USB, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων όπως το Motorola Atrix και οθόνη αφής multi-touch 10.1 ίντσες. Η ανακοίνωσή του αναμένεται σύντομα, η κυκλοφορία του όμως παραμένει προς το παρόν άγνωστη…

Πηγή

Kudos to tom not

Επεξεργάστηκε την 14 Νοεμβρίου 2011 16:14

Σχόλια

  • Συγνώμη πραγματικά αλλά πέθανα στο γέλιο!!!! Προφανώς πρόκειται περί λάθους!!!! Κώστα!!! Βάλε ένα χεραααααάκι γρήγορα!!!!!!!!

  • Ο Παριος κολλαει στα χαρακτηριστικα του tablet. Το γραφει πιο πανω ο Κωστας. Παιδια, ειμαι ipadακιας αλλα αυτο σκοτωνει.

  • Μα χρειαζονται τοσα πολλα???Αυτα ειναι χαρακτηριστικα για να σηκωθουν τα μεγαλα OS οπως windows, mac OS. Υπερβολικο μου φαινεται.

  • Τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.6GHz και 2GB Ram ??? νομίζω ότι θα κολλάει λίγο στο angry birds...αλλά ok, δεν πειράζει :))

    πλάκα πλάκα, βγαίνουν απίθανα μηχανήματα !!! Δυστυχώς όμως και οι τιμές τους στην Ελλάδα είναι συνήθως απίθανες...

  • Καμια γνωμη για το LENOVO IDEAPAD K1 που κυκλοφορει τωρα; Σκεφτομαι να το παρω στα 385 ευρω; Θα παρει την 4.0; Δεν υπαρχει καν στον πινακα αναβαθμισεων. Ξερω οτι πριν 2-3 μέρες πηρε την 3.2. Και πόσο να πέσουν οι τιμές των 2πυρηνων οταν ερθουν τα 4πυρηνα; δε νομιζω να τα δουμε με 300 ευρω... λογικα μεχρι 350 και τα 4πυρηνα θα κανουν καμια 600αρια (599 αν προτιματε :ρ) Οσο για τον Παριο...ουδεν σχολιο...

  • Φοβερό! να ξέραμε και πόσο εσωτερικό χώρο(σκληρός δίσκος) έχει;!
    Να υποθέσουμε 32GB;
    Καλά αν γίνεται dual-boot το android ice cream sandwich με τα Windows 7 ultimate θα είναι σούπερ τάμπλετ!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.