Microsoft, To Surface 2 κοντά στο… ξεπούλημα

Αν και δεν είμαστε ακόμη σίγουροι πόσα τεμάχια από τα νέα tablets Surface 2 και Surface Pro 2 έχει κατασκευάσει τουλάχιστον σε πρώτη φάση και που αφορούν σε προ-παραγγελίες, ωστόσο φαίνεται πως όλα πηγαίνουν καλά για την Microsoft. Μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της, ήταν όταν ανακοίνωσε ότι ξέμεινε με $900 εκατομμύρια σε απούλητα Surface πρώτης γενιάς, και ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους για την παραίτηση του Steve Ballmer.

Αυτή την φορά όμως, τόσο η Microsoft όσο και ο Steve Ballmer έκαναν πιο προσεκτικές κινήσεις και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα τα Surface 2 και Surface Pro 2 tablets, που ήταν διαθέσιμα για προ-παραγγελία βρίσκονται κοντά στο… ξεπούλημα. Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή για τα προϊόντα Surface της Microsoft, Brian Hall, τα διαθέσιμα Surface 2 tablets για προ-παραγγελίες, όπως το 64GB μοντέλο του Surface 2 και τα μοντέλα 256GB και 512GB του Surface Pro 2 έχουν σχεδόν ξεπουληθεί, μόλις μία εβδομάδα μετά την διάθεση τους.

Βεβαίως, επειδή η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη, η Microsoft συνιστά στους χρήστες να προ-παραγγέλνουν, και αυτός μάλλον ήταν ο σωστός τρόπος, για να μην… ξεμείνουν πάλι συσκευές στις “αποθήκες” της εταιρείας. Το πιο πιθανό, είναι η Microsoft να κρατάει την παραγωγή σε χαμηλά επίπεδα για “να μην την πατήσει” όπως με την πρώτη γενιά του Surface. Όπως και να έχει, τα Surface 2 και Surface Pro 2 tablets θα είναι διαθέσιμα από τις 22 Οκτωβρίου, οπότε και θα μάθουμε σχετικά με τους αριθμούς και τις πωλήσεις αργά ή γρήγορα.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Βαρνάβας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.