Microsoft Surface με Windows RT, Η Microsoft υπόσχεται updates για 4 1/2 χρόνια

Μέχρι τον Απρίλιο του 2017 υπόσχεται η Microsoft ότι θα υποστηρίζει με firmware updates το δικό της tablet το Microsoft Surface με λειτουργικό σύστημα Windows RT. Αυτή η χρονική περίοδος (4 1/2 χρόνια από την ημέρα που κυκλοφόρησε) ξεπερνάει κατά πολύ το support της Google στις “δικές” της Google Nexus συσκευές. Να δώσουμε ένα παράδειγμα, όποιος αγοράζει σήμερα ένα Nexus 7 ή ένα Nexus 10 δεν έχει ιδέα μέχρι πότε θα αναβαθμίζεται το tablet του.

Έχει και τα καλά του το να ονομάζεσαι Microsoft, δεν νομίζετε;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Νοεμβρίου 2012 17:58

Σχόλια

  • Θεωρώ πως 4.5 χρόνια είναι ένα ικανοποιητικό διάστημα και εγώ...γιατί συνήθως απλά μετά από αυτό το διάστημα αρχίζει να φαίνεται και η παλαιότητα ενός υπολογιστή κινητού ταμπλετ.

  • Ελπἰζω πως, πἐρα απὀ το ὀτι η ανακοἰνωση αυτἠ εἰναι πολὐ θετικἠ για την πλατφὀρμα, θα δὠσει και στην Google το κἰνιτρο να ξανασκεφτεἰ την δικἠ της πολιτικἠ στο θἐμα των αναβαθμἰσεων. 18 μἠνες εἰναι πολὐ λἰγοι για συσκευἐς που κοστἰζουν 500 και 600 ευρὠ.

    • Dimitris, Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Προσωπική εκτίμηση είναι από το νέο έτος.

  • πάντως μέχρι τώρα μόνο η apple έχει δώσει μέχρι 3 1/2 χρόνια βγάζοντας κάθε χρόνο νέο λειτουργικό ...

  • Να υποθέσω πως αποτελώ μειοψηφία έχοντας pentium 4 στα 3 Ghz win 7 64 bit και όλα τα συναφή..

    Σχετικά με το surface.. Τι είναι το rt και τι κερδίζω να περιμένω άλλο μοντέλο από 2013. Το review note τι σημαίνει; Και αυτό σημαίνει win8,9,10 ή μόνο hotfixes, τα νέα apps?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.