Προσιτό Microsoft Surface με οθόνη 7 ιντσών και RT; [φήμες]

Τα Windows tablets με την “ελαφριά” έκδοση RT φαίνεται ότι δεν έχουν βρει θετική ανταπόκριση από τους καταναλωτές που τουλάχιστον την πρώτη γενιά τη θεωρούν ακριβή και “λειψή”. Αυτό καταδυκνύεται από τη χλιαρή υποδοχή τους και την στροφή των εταιρειών προς μείωση τιμών όπως στη περίπτωση του Dell XPS 10 που στην Αμερική έπεσε στα 299$ (περίπου 230 ευρώ).

Κάποιοι λένε ότι ίσως στο μέλλον να μην υπάρχουν καν RT tablets, όμως η ιστοσελίδα DigiTimes αναφέρει σήμερα ότι οι πληροφορίες της κάνουν λόγο για ένα 7ιντσο Microsoft Surface με Windows RT και τιμή μεταξύ 249-299 δολάρια Αμερικής.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Μαΐου 2013 20:11

Σχόλια

  • μα πραγματικα ποιος θα παρει rt? εγω αν ειχα τα λεφτα θα επαιρνα ενα με απλα 8 η pro για να εχω ενα υπερτατο πολυεργαλειο tablet-netbook τωρα γιατι να παρω την μιση εκδοση και να μην παρω ενα android tablet η ακομα και ipad (αντε το πα! αν και απαιχθανομαι τα ipads) μιας που εχουν πιο ολοκληρωμενο market? ουσιαστικα η δυναμη ενος καλου tablet ειναι η πληροτητα του μαρκετ του

  • @ορεστης εχεις δικιο αλλα το μαρκετ θα γεμισει με τον καιρο. Το θεμα ειναι γιατι η microsoft δεν δινει τα rt σε πολυ καλυτερες τιμες, να τα παρει ο κοσμος χωρις να δωσει μια περιουσια. Αν ανεβασει το μεριδιο ακομα και με πτωσεις τιμων θα ασχοληθουν περισσοτεροι developers και θα γεμισει το market. Επισης η microsoft μπορει να πληρωσει καποιες γνωστες εταιριες για να φτιαξουν διασημες εφαρμογες και παιχνιδια για το store της οπως εκανε η blackberry. Αλλα φαινεται οτι δεν βιαζεται ιδιαιτερα αυτη τη στιγμη.

  • τι να πω...τωρα που εσφιξαν τα πραγματα, επεσε και η τιμη, 230€ νομιζω δεν ειναι ασχημα ;-)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.