Microsoft: Τρολάρει το iPad Pro και την προσθήκη πληκτρολογίου

Στις αρχές του μήνα η Apple κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση στην οποία προωθεί το iPad Pro με οθόνη 12.9 ιντσών ως αντικαταστάτη του PC και λόγω του Smart Keyboard. Η Microsoft δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει με το δικό της Surface Pro 4.

Στο video η Microsoft βάζει δίπλα δίπλα iPad Pro και Surface Pro 4, με τις ψηφιακές βοηθούς Siri και Cortana να συνομιλούν. H Siri γιορτάζει επειδή το iPad Pro έχει πληκτρολόγιο και αυτό το μετατρέπει σε υπολογιστή, όμως η Cortana της υπενθυμίζει πως το Surface Pro 4 έχει το Type Cover, full έκδοση του Office και trackpad, το οποίο λείπει από το iPad Pro.

Στο τέλος του video 30″, η Siri τελικά αντιλαμβάνεται πως το να κάνει πάρτι για να γιορτάσει την έλευση του πληκτρολογίου, δεν ήταν τόσο καλή ιδέα. Αυτό που θέλει τελικά να πει η Microsoft είναι πως το Surface Pro 4 είναι περισσότερο υπολογιστής από το iPad Pro.

Δείτε τα video:

microsoft surface pro 4 ad, Microsoft: Τρολάρει το iPad Pro και την προσθήκη πληκτρολογίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Beholder

Είναι διαφορετικές συσκευές (έχω και τις δύο). Το Ipad για απλά πράγματα είναι πολύ βολικό (για browsing/emails πάντα αυτό πιάνω) και άμεσο, το surface είναι κανονικό pc σε tablet. Ενας απλός χρήστης που θέλει browsing/email/fb και αρκείται σε αυτά, καλύτερο είναι το ipad. Για οτιδήποτε περισσότερο, surface.

Αντιαριστερος

Αν είναι να κάνω Browsing/Email/FB κ.λπ. σιγά μην σκάσω τόσα λεφτά για να πάρω το iPad Pro… με 200ευρώ ταβάνι καβατζώνεις Android τάμπλετ και κάνεις παπάδες

Beholder

Το 12.9 είναι εκπληκτική συσκευή, από τις πιο επιτυχημένες αγορές που έχω κάνει, αν και το σκεφτόμουν αρκετά πριν (είχα το Air2). Το έχω εδώ και 2 μήνες, και ούτε καν διανοούμαι να χρησιμοποιήσω μικρό 10άρι ipad ή android. Επίσης έχει απίστευτα δυνατά ηχεία. Εχει αντικαταστήσει τα πάντα μέσα στο σπίτι, εκτός από τα όσα γίνονται μόνο σε PC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.