Νέα Kindle Fire αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο από την Amazon

Μπορεί οι φήμες που κυκλοφορούσαν, να ήθελαν την Amazon να κυκλοφορεί δωρεάν smartphone, τις οποίες φυσικά απέρριψε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως άφησε τα σχέδια της για την αγορά των tablet και τη σειρά Kindle Fire HD. Φωτογραφίες έκανα την εμφάνιση τους στο BGR, αποκαλύπτοντας την συνέχεια της σειράς, με ανανεωμένο design και δυνατότερα, όπως είναι φυσικό, χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του BGR, το νέο Kindle Fire 7 HD Θα έχει οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1900×1200, με την ευκρίνεια να εκτοξεύεται στα 321 pixels per inch. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα βρούμε τον Snapdragon 800 χρονισμένο κοντά στα 2 GHz, με 2 GB μνήμης RAM για multitasking.

Φυσικά υπάρχει μπροστινή κάμερα, ενώ τρέχει Android 4.2.2 με τις γνωστές αλλαγές της Amazon. Όσον αφορά την εσωτερική μνήμη θα υπάρξουν 3 εκδόσεις με 16/32/64 GB, ενώ αυτές θα διαχωρίζονται σε εκδόσεις μόνο με WiFi ή και με δυνατότητα σύνδεσης σε δύκτια κινητής τηλεφωνίας.

Το μεγάλο μοντέλο των 8.9 ινστών θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη ανάλυσης 2560×1600 με την ευκρίνεια να φτάνει τα 339 pixels per inch. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένει το ίδιο, αλλά προστίθενται μία κάμερα 8 Megapixel στο πίσω μέρος.

Η Amazon αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα tablets μέσα στο φθινόπωρο όπως έκανε και πέρσι με μεγάλες πιθανότητες μέσα στο μήνα που διανύουμε. Φωτογραφίες από το νέο design μπορείτε να δείτε παρακάτω…

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 10:19

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.