Tizen 3.0 τρέχει σε reference model Samsung Galaxy S3

Νέες φωτογραφίες που δείχνουν το λειτουργικό σύστημα Tizen 3.0, να τρέχει σε ένα reference model Samsung Galaxy S3 έκαναν την εμφάνιση τους, 24 μόλις ώρες μετά τις φωτογραφίες που το έδειχναν να τρέχει στο Galaxy S4. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον dialer για τις κλήσεις και την lockscreen όπως ακριβώς και στις φωτογραφίες με το Galaxy S4. Επιπλέον στην Lockscreen φαίνονται καθαρά ειδοποιήσεις από ένα μήνυμα και ειδοποιήσεις από το Facebook.

Το Tizen δεν είναι μακριά και φαίνεται πως η Samsung έχει κάνει καλή δουλειά στην υλοποίηση του.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Σεπτεμβρίου 2013 7:28

Σχόλια

  • Το οτι η Samsung έχει κάνει καλή δουλειά στην υλοποίησή του από που ακριβώς φαίνεται? Από τις τρεις φωτογραφίες με τον dialer και τη lockscreen ( η οποία είναι πιστή αντιγραφή των windows phone όπως έχει ξανααναφερθεί?) ?? Εντάξει μακάρι να είναι καλό το λειτουργικό, αλλά το να βγάζουμε συμπεράσματα έτσι στην τύχη επειδή μας κάπνισε δεν έχει κανένα νόημα... Πάντως απότι φαίνεται η τάση είναι οι εταιρείες να πηγαίνουν στη φιλοσοφία των windows...

    • Πέτρος Π, Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος Tizen και έχουμε στα χέρια μας Tizen smartphone (Reference Device) από εκεί προκύπτουν τα όποια συμπεράσματα ;) Τσέκαρε και το partnet site http://www.tizen.gr

  • Ααα οκ Κώστα, τότε sorry για το επιθετικό σχόλιο :)
    Απλά έτσι όπως το διάβασα μου φάνηκε κάπως επειδή δεν ανέφερε πουθενά από που βγάζει το συμπέρασμα...Πάντως και εμένα μου φαίνεται οτι πρέπει να έχει γίνει καλή δουλειά, μου έχει κινήσει την περιέργεια.. :) Μπορείτε να κάνετε hands-on στην Reference Device? ;)

  • Άντε ρε Samsung επιτέλους, προχωρα λίγο το ΤΙΖΕΝ να δούμε και τιποτα άλλο εκτος απ' το βαρύ android.

  • Παρόλο που προτιμώ το iOS περιμένω πως και πως να βγει και κάποιο άλλο, όπως το Tizen μόνο και μόνο για να δούμε κάτι καινούριο και να υπάρξει και περισσότερος ανταγωνισμός!

  • Panagiotis - Volos, δεν έχει βγει σε κινητά, δε σημαίνει ότι δε κυκλοφορούν συσκευές μ' αυτό. Η ανάπτυξή του συνεχίζεται, δε μένει στάσιμη.

  • Μπορούμε εμείς να περάσουμε το συγκεκριμένο λειτουργικό στο S3 μας?Δείχνει πάντως πιο ενδιαφέρον από το βαρετό πλέον android.

  • @george7
    αν το android σου φαίνεται βαρετό με τα εκατοντάδες icon packs και launchers και lock screens, δε νομίζω να βρεις γιατρειά στο Tizen. Παρόλα αυτά, ο νέος είναι ωραίος και ομολογώ οτι θα ήθελα να προχωρήσει η samsung την ανάπτυξη του Tizen για να ταράξει τα νερά!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ρωμανός Νιάνιος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.