Αυτό είναι το tablet Nexus 8;

Η Google αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει μία διαφημιστική καμπάνια για να προωθήσει το λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat. Περίπου ένα μήνα πριν, ένα tablet της εταιρείας, που λέγεται ότι είναι το Nexus 8, έλαβε πιστοποίηση Bluetooth. Αυτό ωστόσο που κάνει τους περισσότερους να πιστεύουν ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα νέο tablet με 8 ίντσες οθόνη, είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία που προέρχεται από ένα promo για το Android 4.4 KitKat και η οποία δείχνει κάποιον να χρησιμοποιεί την νέα συσκευή της Google.

Η συσκευή είναι φανερό ότι διαθέτει μικρότερα περιθώρια γύρω από την οθόνη, πολύ μικρότερα από το Nexus 7 και τα εικονίδια στο κάτω μέρος δείχνουν ότι “φοράει” την πιο πρόσφατη έκδοση του Android. Μοιάζει σαν να έχει κατασκευαστεί από την LG, έτσι; Πιθανόν, το Nexus 8 να βασίζεται και στο LG G Pad 8.3 ωστόσο γίνεται λόγος και για ένα άλλο tablet της LG, που έλαβε πρόσφατα πιστοποίηση Bluetooth, το LG-V510. Λογικά, η Google δεν θα αργήσει να ανακοινώσει το Nexus 8.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Νοεμβρίου 2013 10:58

Σχόλια

  • Πάντως σίγουρα δεν είναι Ν10. Έστω και με τέτοιο κάδρο κανείς δεν μπορεί να το πιάσει με το ένα χέρι..

  • σε 7-8 μήνες.... ....και μέχρι τότε θα ξέρουμε και τι γράφει δίπλα στον 1ο δεξιά όπως μπαίνεις πυκνωτή...

  • Μου αρεση να μικρενουν της διαστασεις και να μεγαλωνουν της οθονες ετσι στης διαστασεις ενος 7 τωρα εχουμε κατι παραπανω απο 8 ιντσες οθονης.

  • Το νεξους 5 είχε φανεί αντίστοιχα σε φωτο το Σεπτέμβριο.Δεν έγινε κάποια κίνηση ακόμα για το νεξους 10, σίγουρα θα ανακοινώσει ένα 8αρι.Ήμουν έτοιμος για το iPad μίνι 2 ,αν βγει όμως από την Google 8αρι σε lte κι όλας με καλή μπαταρία θα το αγοράσω.Οι 8 ειναι το ιδανικό μέγεθος για διάβασμα και pdf, ενώ η συσκευή ειναι ελαφριά και ξεκούραστη με το ένα χέρι στο κράτημα.
    Να έβγαζε κ η Αμαζον ένα ebook reader στις 8 ίντσες με 512 ραμ για pdf θα ήταν τέλεια.

  • κώστα,
    τα πλήκτρα αφής στο κάτω μέρος δείχνουν ότι ΔΕΝ φοράει την 4.4 αλλά μια προηγούμενη έκδοση android. Στην 4.4 τα πλήκτρα είναι διάφανα.

  • @30filla τα πλήκτρα στην 4.4 είναι διάφανα μόνο στην home screen. Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι η 4.4 γιατί αν δεις πάνω δεξιά τα εικονίδια όπως το wifi και η ώρα είναι ασπρογκρι που έτσι είναι στην 4.4

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Βαρνάβας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.