Nokia Silicone, Το Lumia tablet θα φοράει τον Snapdragon 800 [φήμες]

Την πρηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε μεταφέρει αποκλειστικές πληροφορίες που καταφθάνουν στο Techblog σχετικά με το αναμενόμενο Nokia Silicone, το πρώτο Lumia tablet με Windows RT (Blue). Αυτό θα έχει οθόνη 10.1 ίντσες Full HD και σήμερα μαθαίνουμε ότι ο επεξεργαστής του 2.3GHz θα είναι ο τετραπύρηνος Snapdragon 800.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουμε ως πληροφορίες μιλούν για μνήμη RAM 2GB, κάμερα 6 Megapixel με οποτικά μέρη Carl Zeiss και GPS. Οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες και δεν γνωρίζουμε αν θα επαληθευτούν. Βρίσκονται όμως στη διάθεσή μας και τις μοιραζόμαστε μαζί σας.

Επεξεργάστηκε την 24 Απριλίου 2013 9:43

Σχόλια

  • Γιώργο απλά ΔΕΝ γίνεται.
    Τα 8αρια τα "κανονικά" είναι για αρχιτεκτονική x86 ενώ τα rt για arm.
    Απλά δεν γίνεται.

  • Αν ειναι λογικη η τιμη του θα αποτελεσει πολυ αξιολογη προταση...
    Τα RT δεν ειναι και κακη επιλογη, αφου τα tablet με τα κανονικα 8αρια εχουν πολυ υψηλοτερη τιμη και αρκετα χειροτερη μπαταρια...

  • @Gianni μύθος είναι αυτό με τη μπαταρία! Μια χαρά αυτονομία έχουν τα x86. Το ipad που πουλάει και "αυτονομία" έχει διπλάσιας χωρητικότητας μπαταρία απο το samsung ativ smart pc. Οι τιμές πρέπει να πέσουν και στα RT και στα x86!

  • Παιδια εγω παντος που εχω το surface rt εδω και ενα διμηνο περιπου ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πραγματικα το iPad εχει παει στο ντουλαπι. Εχει ελλειψεις σε εφαρμογες αλλα αυτο ημερα με την ημερα αλλαζει. Αν μπει και η νοκια στο παιχνιδι τοτε τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα. Νομιζω οντος οτι η επιλογη του να παει σε snapdragon ειναι σωστη μιας και ειναι πολυ πιο γρηγορος απο τον tegra 3, αρκει να μην ξεφυγει στις τιμες. Ιδομεν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.