Tablets

Samsung Galaxy Tab S7 και S7+ λαμβάνουν το Android 12 με One UI 4

Η Samsung ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα τις ενημερώσεις στο Android 12 με One UI 4 σε διάφορες συσκευές της. Την αρχή έκανε η οικογένεια Galaxy S21 και τα πιο πρόσφατα foldables, ενώ ακολούθησαν οι οικογένειες Galaxy S20 και Note20 και το S10 φυσικά.

Και τώρα ήρθε η ώρα των tablet και συγκεκριμένα των Galaxy Tab S7 και S7+. Και οι δύο αυτές συσκευές λαμβάνουν το One UI 4 που βασίζεται στο Android 12 στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα: Αυστρία, Βαλτική, Βουλγαρία, Τσεχία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Σκανδιναβικές χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νοτιοανατολικά Ευρώπη, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτή είναι μια πρωτόγνωρη τακτική για τη Samsung, καθώς συνήθως λανσάρει νέο λογισμικό σε μία ή μερικές χώρες πρώτα και στη συνέχεια προσθέτει σιγά-σιγά όλο και περισσότερες περιοχές με το πέρασμα των ημερών.

Αν επιθυμείτε την ενημέρωση στο Galaxy Tab S7 ή S7+ σας, ήρθε η στιγμή να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού και να πατήσετε Λήψη και εγκατάσταση.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.