Samsung Galaxy View: Το γιγάντιο tablet πέρασε από το GFXBench

Το Samsung Galaxy View είναι το τεράστιο tablet που ετοιμάζεται να λανσάρει η εταιρεία με οθόνη 18.4, μιας και η τάση δείχνει να πηγαίνει στα μεγάλα tablet, βλέπε το 12.9 ιντσών iPad Pro. Η Samsung επιβεβαίωσε την ύπαρξή του στην IFA του Σεπτεμβρίου και το GFXBench έρχεται να επιβεβαιώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Samsung Galaxy View με την κωδική ονομασία SM-T670 είναι η μεγαλύτερη mobile συσκευή της Samsung και θα έρθει με οθόνη 18.5 ιντσών ανάλυσης 1080p, μπροστά κάμερα 2 Megapixel, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, Bluetooth, Wi-Fi, GPS και οκταπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 7.

Το prototype εμφανίζεται να τρέχει Android 5.1.1 Lollipop, η απουσία κάμερας στην πίσω πλευρά δικαιολογείται λόγω του μεγέθους του Galaxy View το οποίο μόνο για φωτογραφίες δεν περιμένουμε να προορίζεται. Η μπαταρία του έχει ακουστεί ότι θα είναι στα 5700mAh, οι διαστάσεις 451.8×275.8×11.9 χλστ., είναι σχεδόν μισό μέτρο.

Το Samsung Galaxy View προορίζεται για επαγγελματίες και την εκπαίδευση και δεδομένου ότι πήρε πιστοποίηση πρόσφατα, αναμένουμε σύντομα ανακοίνωση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Οκτωβρίου 2015 7:55

Σχόλια

  • Προορίζεται για επαγγελματίες...σερβιτόρους,καθώς μπορούν να σημειώνουν εκεί τις παραγγελίες και παράλληλα να τις μεταφέρουν πάνω σ΄αυτό!:)

  • Ευκαιρία να αλλάξει και το όνομα της συσκευής. Από tablet γίνεται άνετα πλέον table.

  • Λοιπον πρεπει να ειναι και αδιάβροχο για να μην του πεσει πανω νερο και χαλασει απο το νερο που θα κουβαλα η σερβιτορα στην καφετερια

  • Βαλε και μια 4κ οθόνη σε αυτές τις ίντσες όπως μας δίδαξε η μαμά σονυ και λίγο καλύτερο hardware να μας τρελάνεις !!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.