Sony Tablet S1 και S2 με Android Honeycomb και PlayStation Suite

Η Sony ανακοίνωσε και επίσημα τα δύο πρώτα μοντέλα Tablets με κωδική ονομασία S1 και S2 τα οποία θα τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Android 3.0 Honeycomb και αναμένεται να κυκλοφορήσουν μετά το καλοκαίρι. Το μεγάλο μοντέλο S1 θα έχει οθόνη αφής 9,4 ιντσών ανώ το μικρότερο S2 θα έρχεται με δύο οθόνες 5,5 ιντσών έκαστη.

Sony S1 Tablet και Sony S2 Tablet θα έρχονται με υποδοχή για κάρτες SIM και την τεχνογνωσία της μαμάς Sony στους φορητούς υπολογιστές VAIO. Η μοναδικότητα του μοντέλου S2 έγκειται στις δύο οθόνες αφής που θα επιτρέπουν την αναπαραγωγή διαφορετικού περιεχομένου και εργασιών στην κάθε μία.

Σημαντική θα έιναι η ενσωμάτωση του PlayStation Suite στα δύο μοντέλα Tablet, καθώς με τον συνδιασμό και του Sony Ericsson Play, Sony και Sony Ericsson αναναμένεται να δημιουργήσουν ένα δυνατό οικοσύστημα video games κόντρα στην σουίτα NVIDIA Tegra Zone.

Η ακριβής σχεδίαση και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά δεν ανακοινώθηκαν, απλά η Sony ήθελε να ανκοινώσει και επίσημα τη διάθεσή της να παρουσιάσει συσκευές Tablet και να δώσει τέλος σε σενάρια και φήμες για τα Sony Tablet.






Επεξεργάστηκε την 26 Απριλίου 2011 15:37

Σχόλια

  • Σχεδιαστικά δεν τρελάθηκα να σου πω και την αλήθεια....αλλά ας περιμένουμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Το Σ2 είναι κάτι πρωτοποριακό κατά την γνώμη μου γιατί παρόλο που έχει δύο οθόνες εντάξει σχετικά μεγάλες έτσι όπως κλείνει μπορεί εύκολα να μεαφερθεί και στην τσέπη μας.Ως τώρα δεν είχα βρει ένα ταβλετ το οποίο να μπαίνει στην τσέπη να είναι και όμορφο (εκτός από εκείνη την αηδία της Dell).Επίσης άλλο ένα πρωτέρημα του είναι το ότι παίρνει και κάρτα σιμ.Ελπίζω να έχει τηλεφωνικές λειτουργίες.Παιδιά ξέρωότι δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά μου έκανε ένα μεγάλο κλικ εμφανισιακά .Είναι αυτό που έξαχνα στην αγορά και δεν έβρισκα.Τώρα το βρήκα.Μπράβο Sony.Δημιούργησες ένα πολύ όμορφο και ελπίζω αξιόλογο προϊόν.Εσείς οι άλοι ,τι λέτε παιδιά?Πως σας φαίνεται?

  • καλά το S2 είναι πολύ ωραίο εμφανισιακά
    τα αρνητικά που το απωθούν είναι η ανάλυση 1024X480
    στο ίντερνετ λεει για τιμή 699 δολάρια και το S1 599 δολάρια
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    και πιο μικρό και πιο ακριβό.............

  • 1024X480 σε μία οθόνη 5,5 ιντσών δεν νομίζω να θεωρείται λίγη.Εκτός εάν εννοείς και στις δύο μαζί.Τότε ναι.

  • Το s2 ειναι απλα πανεμορφο και αν οντως μπορεις να χρησιμοποιεις ανεξαρτητα τις δυο οθονες απροβληματιστα με το λειτουργικο,να μην κολλαει,δηαλδη στην μια ιντερνετ και στην αλλη το μειλ σου η ενα κειμενο...ενταξει...βρεχω τα παντελονια μου.
    ερωτευτηκα.

    για αυτο λεω υπομονη…νομιζω οτι δεν πρεπει να βιαστουμε στην αγορα ταμπλετ.αποψη μου.

    • teo, είναι η ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία αλλά δεν έχουν κάποια σχέση Toshiba και Sony :)

  • Εγώ προτιμώ το S1. Το S2 έχει μικρές οθόνες και δεν το χρειάζομαι εφόσον το DHD που έχω έχει μεγάλη οθόνη ήδη. Καλύτερα λοιπόν για 'μένα το S1 :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.