Sony Xperia Tablet S, Αποσύρει μοντέλα που δεν είναι αδιάβροχα

Το Sony Xperia Tablet S (TechblogTV) εκτός από ένα ισχυρό, λεπτό και ελαφρύ tablet είναι και αδιάβροχο. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσοι από εσάς το αγοράσατε για αυτή του τη δυνατότητα και για να το παίρνετε μαζί σας στο ντουζ ή να το χρησιμοποιείτε πάνω στον νεροχύτη όταν πλένετε τα πιάτα πάντως αν το κάνετε αυτό έχετε πολύ μεγάλη πιθανότητα να το χαλάσετε!

Η ιστορία ξεκίνησε στα μέσα την προηγούμενης εβδομάδας στην Ιαπωνία όταν η εκεί Sony έκανε ανάκληση του Xperia Tablet S επειδή σε ορισμένα μοντέλα (πόσα;) παρουσιάστηκε πρόβλημα στην κατασκευή τους με την οθόνη να μην πατάει καλά στο σασί και να αφήνει χώρο για να περάσει νερό εφόσον δοκιμάζατε το πόσο αδιάβροχο είναι.

Το Techblog επικοινώνησε με την Sony Hellas και έμαθε ότι το πρόβλημα ελέγχεται από τα κεντρικά της Sony και αναμένεται νεότερη ανακοίνωση σχετικά με το ποια μοντέλα συγκεκριμένα (με βάση το serial number) είναι προβληματικά και φυσικά θα τα επιδιορθώσει δωρεάν. Να σημειώσουμε ότι το tablet λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα, αν δοκιμάσετε όμως να το βουτήξετε στο νερό (μιας για αδιάβροχο το αγοράσατε) θα έχετε πρόβλημα.

Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας κρατάμε ενήμερους. Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση που εξέδωσε και η Sony Hellas.

Επεξεργάστηκε την 10 Δεκεμβρίου 2012 10:07

Σχόλια

  • Ξερουμε ποια μοντελα ειναι επηρεασμενα? Γιατι σκοπευω να το παρω αυτην την βδομαδα :/ ........

  • Η Sony Αμερικής αναφέρει ενδεικτικά κάποιες σειρές, δες εδώ https://esupport.sony.com/news/460/US/EN

    H Sony Hellas δεν έχει δημοσιεύσει κάτι και μας ενημέρωσε ότι περιμένει μέσα στο μήνα τα serial number που θα προκύψουν κατόπιν έρευνας που κάνει αυτές τις μέρες η Sony Europe. Οπότε...

  • Αχ ρε παιδια ....να μας τα προβληματακια...ευτυχως που δεν αποφαρισα να αγορασω αυτο σε σχεση με το ipad 2-3..εσεις παιδια τι μου προτεινετε..;;

  • Εγώ αν 'ηθελα tablet θα έπαιρνα σίγουρα αδιάβροχο. Οπως έκανα και με το κονιτό μου xperia active.

  • Προσωπικά είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιέφερε πριν το αγοράσω αλλά αν βγάλουν τελικά στη φόρα serial numbers με την ελλατωματική παρτίδα και είναι μέσα και το δικό μου θα το στείλω να το αλλάξουν! Κατά τα άλλα το tablet είναι σούπερ! :-)

  • @Παναγιώτης Εγώ δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο, πιο πολύ μου αρέσει ένα asus ή το samsung galaxy note 10.1. Όχι ότι δεν είναι καλό προς θεού. Ααα, κάτοχος new ipad φυσικά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.