Microsoft Surface Pro 4: Μια από τις καλύτερες οθόνες στην αγορά [DisplayMate]

Όταν πρόκειται να αγοράσουμε ένα κινητό ή tablet, αυτό που κοιτάζουμε είναι οι ίντσες και η ανάλυση της οθόνης. Ωστόσο, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η ποιότητα και απ ότι φαίνεται στο νέο Microsoft Surface Pro 4 έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και χαρακτηρίζεται από το DisplayMate ως μια από τις καλύτερες που έχουμε δει.

Σύμφωνα με τα παιδιά από το DisplayMate, το Microsoft Surface Pro 4 φοράει μια από τις καλύτερες οθόνες που υπάρχουν στην mobile αγορά αυτή τη στιγμή. Έχει μεγάλη ακρίβεια ως προς την απόδοση των χρωμάτων, κάτι που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο σε επαγγελματίες όπως φωτογράφοι, γραφίστες αλλά και απλοί χρήστες. Επισημαίνεται ότι αγγίζει σχεδόν την κορυφή μαζί με πολύ μικρό αριθμό tablet που έχουν εξαιρετική οθόνη.

Τα αποτελέσματα άλλων test έδειξαν ότι η οθόνη του tablet είναι ενεργειακά αποδοτική στα 4.8 watts, ο προκάτοχός του ήταν στα 4.3 watts, αλλά η μικρή διαφορά λογικά δικαιολογείται από στην υψηλότερη ανάλυση που έχει το Surface Pro 4. Είναι όμως ενεργειακά πολύ πιο αποδοτική σε σύγκριση με το iPad Air 2 που βρίσκεται στα 8.3 watts.

Πηγή

Σχόλια

  • Mobile εννοούμε ότι είναι κινητή συσκευή την περνουμε μαζί μας...και το Samsung view 18 ίντσες πάλι mobile θεωρείτε...

  • Και να φανταστείς ότι ανταγωνιστής του είναι το Ipad pro.Πραγματικά σαν ανέκδοτο ακούγεται.Το ένα είναι ένας πανίσχυρος υπολογιστής και το άλλο ένα απλώς πολύ καλό
    tablet τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.Ξύπνησε μάλλον η Microsoft και δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο σε ανταγωνισμό.

  • @Arispan Eπειδη εισαι λιγο αδαης να σε ενημερωσω οτι το surface τρεχει κανονικα windows ενω το ipad mobile λειτουργικο.

  • Επίσης αγαπητοί φίλοι να προσθέσουμε ότι η εκπληκτική οθόνη του Surface Pro 4 δέχεται 1024 διαφορετικές πιέσεις στην οθόνη κάνοντας το ιδανικό για γραφίστες, ζωγράφους, γιά animations κ.α.! Σχεδόν ξεπερνώντας και τους αντίστοιχους επαγγελματικούς digitizers της εταιρίας Wacom που είναι αποκλειστικά γιά γραφίστες κ.α. Το Surface Pro 4 είναι πραγματικό εργαλείο γιά υπερεπαγγελματίες!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.