Surface Pro 8: Prototype εμφανίζεται στο eBay, ίδια εμφάνιση με το Pro 7

Surface Pro 8, Surface Pro 8: Prototype εμφανίζεται στο eBay, ίδια εμφάνιση με το Pro 7

Μπορεί το Surface Pro 8 να μην έχει καν ανακοινωθεί ακόμα, όμως φαίνεται πως ένα engineer prototype πωλείται ήδη στο eBay. Αν και έχει ήδη πωληθεί για 1.116,02 ευρώ, η δημοπρασία μας αποκάλυψε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά και μία μικρή απογοήτευση ως προς την εμφάνιση.

Το Surface Pro 8 φαίνεται πως θα είναι ακριβώς ίδιο εξωτερικά με το Surface Pro 7, δηλαδή με το ίδιο σασί περιμετρικά και πίσω, αλλά και με τα ίδια bezel της οθόνης. Αυτό πάει κόντρα στη σχεδιαστική γραμμή που έχει διαλέξει η Microsoft για το Surface Pro X, την οποία μάλλον θα ακολουθήσει μόνο στα ARM μοντέλα της. Από την άλλη, εδώ και αρκετά χρόνια βλέπουμε την ίδια εμφάνιση.

Πέραν όμως της εξωτερικής εμφάνισης, στο εσωτερικό του θα υπάρχουν όλες οι απαιτούμενες αναβαθμίσεις. Το prototype που βρέθηκε στο eBay ήταν εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Core i7-1165G7, συνοδευόμενο από 32GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός του χώρος έφτανε το 1TB τεχνολογίας SSD, οπότε μιλάμε σίγουρα για τέρας επιδόσεων. Σίγουρα θα υπάρχουν και μικρότερα μοντέλα, αν και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τη νέα σειρά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Τα Microsoft Surface έφτασαν στην Ελλάδα, μάθαμε τις τιμές

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.