Tablets

Τα Honor Waterplay 8 και FlyPods παρουσιάζονται μαζί με το Honor Magic 2 στις 31 Οκτωβρίου

Η Honor φαίνεται πως στις 31 Οκτωβρίου δε θα παρουσιάσει μόνο το Honor Magic 2 και το Honor Watch αλλά και το tablet Honor Waterplay 8 και τα ασύρματα ακουστικά FlyPods.

Το event της Honor στις 31 Οκτωβρίου δείχνει να μην αφορά μόνο την αποκάλυψη του Honor Magic 2 αλλά περισσότερες συσκευές. Η εταιρεία αποκάλυψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo, τα poster των ασύρματων ακουστικών FlyPods, τα οποία προορίζονται σαν ανταγωνιστής των AirPods της Apple, αλλά και του tablet Honor Waterplay 8, το οποίο πιθανόν να είναι μικρότερο από το Honor Waterplay που παρουσιάστηκε ένα χρόνο πριν.

Πιο συγκεκριμένα, το Honor Waterplay 8 αναμένεται να έχει οθόνη 8 ιντσών και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, κάτι το οποίο είναι πολύ σπάνιο για tablet μιας και δεν είναι συνηθισμένο να τραβάμε φωτογραφίες με tablet, με εξαίρεση ορισμένους καταναλωτές οι οποίοι αρέσκονται στο να το χρησιμοποιούν με αυτόν τον τρόπο και να τραβούν την προσοχή των υπολοίπων.

Επιπλέον, από τη στιγμή που ονομάζεται Waterplay, θα έχει κάποιου είδους πιστοποίηση για αντοχή στο νερό και αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με βελτιωμένα χαρακτηριστικά σε σχέση με τον προκάτοχό του που εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2017.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.