Vero W120i: Windows tablet με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και τιμή 299 ευρώ

Το Vero Tablet W120i με οθόνη 11.6″ LCD IPS Full HD, ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735F μέχρι 1.83 GHz, και λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 αναβαθμίσιμο σε Windows 10. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην ποιότητα κατασκευής του αποσπώμενου πληκτρολογίου.

Με το πληκτρολόγιο – βάση, το tablet μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε laptop. Οι χρήστες που είναι εξοικειωμένοι με το περιβάλλον των Windows θα ενθουσιαστούν καθώς η επιφάνεια εργασίας είναι ακριβώς ίδια με ενός desktop υπολογιστή ενώ θα μπορούν να απολαμβάνουν την επεξεργαστική ισχύ και τις εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα των γραφικών, στην εμπειρία του web surfing, του video playback και του gaming.

Το Vero W120i έχει μνήμη RAM 2GB και 32 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα μνήμης micro SD. Διαθέτει δυο κάμερες 5 Megapixel και 2 Megapixel, Wi-Fi, Wireless Display, έξοδο HDMI, και δυο θύρες USB.

Μαζί με το Vero tablet W120i παρέχεται δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, με τις εφαρμογές γραφείου, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher και 1TB χώρος αποθήκευσης στο One Drive cloud καθώς και 60 λεπτά Skype world το μήνα δωρεάν για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα σε 60 χώρες.

Kαλύπτεται από διετή εγγύηση και η ενδεικτική μέση τιμή λιανικής ανέρχεται στα 299 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 8 Οκτωβρίου 2015 14:53

Σχόλια

  • Εγώ έχω το w10i και έβαλα και τα windows 10 πρόσφατα, είναι πολύ καλό μηχάνημα. μόνο που ζεσταίνεται όταν φορτίζει, αλλά κατά τη χρήση είναι λιγότερο ζεστό.

  • Μακρυά απο vero πλεον πήρα ενα w8i η οθόνη έπαιζε κάθε φορά που το έπιανα και ζεσταινόταν δε μεγάλο βαθμό γενικά οχι τόσο καλό

    • Εγώ πάλι βρήκα πολύ καλό το Vero W8i και σε καλή τιμή, χωρίς προβλήματα όσο το χρησιμοποίησα.

  • Επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα ενος τετοιου συστηματος, αξιζει τα λεφτα του με 2gb ram σαν εμπειρια χρησης παιδια; ή να προτιμησω απο 4 και πανω;

  • @spirios1992
    Σίγουρα τα 4GB Ram σου δινουν μεγαλυτερη σιγουριά και για το μέλλον, όμως εξαρτάται παντα από τη χρήση που θα κάνεις και ας μην ξεχνάμε και το εξτρα κόστος.
    Πάντως ο Κώστας εχει κανει ενα πολυ ωραίο review για ενα pc stick με παρόμοια χαρακτηριστικά (ram, σκληρός, επεξεργαστής), μπες στο καναλι του techblog στο youtube και δες το θα σου καλύψει ολες τις απορίες.

  • @Spirios1992 Κοίτα όντως για το stick είναι πιο βολικό αν το θες για μέσα στο σπίτι μόνο θα σε βολέψει αρκετά.

  • Εχω το w10i και ειναι σουπερ! Δεν κολαει πουθενα, ανοιγει τις εφαρμογες σε χρονο ντε-τε και παιζει ανετα ακομα και τα πιο βαρια παιχνιδια! Ειδικα με τα windows 10 στο tablet mode και λιγη εξατομικευση (οι ρυθμίσεις θελουν λιγο ψάξιμο για να το φερεις ακριβως στα μετρα σου) σουπερ μηχάνημα. Η μπαταρια αρκετα καλη και το πιο πηθανο ειναι να βγαλει τη μερα. Αν εξαιρεσεις την οθονη με την αναλυση (οχι και τοσο χαλια αλλα να τα λεμε ολα) και τα καπως "γκρι" μαυρα τοτε αξίζει σίγουρα! τωρα για το καινουργιο. απλα σουπερ και ειδικα για την τιμη του. βελτιωμενο η
    μαλλον οχι διορθωμενο στα σημεία και με κατα τη γνωμη μου καλυτερο μεγεθος οθονης για ταμπλετ.

  • Όλα καλά αλλά πρέπει να έχει θέμα με τις usb. Σύνδεσα usb hub και μετά από 1-2 μέρες κόλλησαν όλες οι θύρες. Έπρεπε να τις αφαιρέσω από τις συσκευές του συστήματος για να τις ξαναβρεί αλλιώς δεν δουλευε ουτε το touchpad του πληκτρολογίου. Αγόρασα hub με εξωτερική τροφοδοσία, πάλι τα ίδια. Κάπου καναν οικονομία τα παληκάρια στην κατασκευή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.