Vodafone Smart Tab II με οθόνη 7 και 10 ιντσών και τιμή 249 ευρώ και 449 ευρώ αντίστοιχα

Η Vodafone έφερε τα νέα tablets Vodafone Smart Tab II, με οθόνη 7 και 10 ιντσών, τα οποία προσφέρουν στους χρήστες υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας, ποιότητας και συνδεσιμότητας 3G/ HSPA. Τα Vodafone Smart Tab II τρέχουν την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich και έχουν πρόσβαση στο Google Play για να κατεβάζετε εφαρμογές.

Το Vodafone Smart Tab II με οθόνη 7 ιντσών είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους νέους χρήστες tablet που θέλουν να απολαύσουν τον κόσμο του mobile internet μέσα από μία εύχρηστη και φορητή συσκευή. Η οθόνη έχει ανάλυση 1024×600 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη 4GB με θύρα επέκτασης και διαθέτει λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Mε οθόνη 10 ιντσών ανάλυσης 1280×800 pixels, το Vodafone Smart Tab II είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν διασκέδαση και εργασία. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1.5 GHz, μνήμη 16 GB, Android 4.0 Ice Cream Sandwich και κομψό σχεδιασμό. Με μία προαιρετική βάση με πληκτρολόγιο (πωλείται έξτρα), το Smart Tab II 10″ μετατρέπεται σε φορητό υπολογιστή, ενώ οι επιπλέον θύρες USB, HDMI, SD αλλά και μία ακόμη μπαταρία, το καθιστούν κατάλληλο για επαγγελματική χρήση.

Το Vodafone Smart Tab II 10″ κοστίζει 449 ευρώ και το Vodafone Smart Tab II 7″ κοστίζει 229 ευρώ. Οι τιμές είναι για σκέτες τις συσκευές χωρίς συμβόλαιο.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:52

Σχόλια

  • Πολυ κακη τιμολογιακη πολιτικη! Γτ να μην προτιμησει καποιος το Nexus 7 και το iPad 2 αντιστοιχα?!?

  • χρηστός και 12!!!!!!! από που ήρθαν τιμές? από της ταινιες sky-fy horror? αμάν!!! ειπαμε να το καβαλήσουμε το καλάμι...... αλλά όχι και έτσι......

    δλδ αυτο το tablet σε τι χειροτερο ειναι και κοστιζει 190????????
    https://www.pandawill.com/ampe-a10-quad-core-3gwcdma-p68114.html

    Qualcomm MSM8625, dual core, 1.2GHz
    Android 4.0.4
    1GB (DDR 3)
    4GB Nand Flash (16GB TF card included)
    Capacitive Screen, IPS 1280 x 800px
    Battery 7500 MAh, 3.7V
    WCDMA

    ένα παράδειγμα απλος δίνω δεν προωθώ κανένα προϊόν

  • Πολύ κακή τιμολόγηση! Από την στιγμή που το nexus 7 κυκλοφορεί επίσημα στην ελληνική αγορά στα ίδια χρήματα και με ΠΟΛΥ καλύτερα specs, δεν νομίζω πως θα πάει πολύ καλά το 7άρι... Ούτε στο 10άρι βέβαια δίνω πολλές ελπίδες με τέτοια τιμή.

  • Το κόστος είναι πραγματικά μεγάλο, αλλά παίρνεις ουσιαστικά ένα επώνυμο προιόν (και με ελληνική αντιπροσωπεία και τα φυσικά καταστήματα της Vodafone, όχι κάποια online εταιρία στην Κίνα, για να βγάλεις άκρη αν είναι ελλατωματικό ή χαλάσει στην πορεία). Το tab αυτό είναι ουσιαστικά δίδυμη παραλλαγή του μέλλον επιτυχημένου στην Αμερική Lenovo IdeaPad S2110, το οποίο επίσης παίρνει κι αυτό και πληκτρολόγιο με ειδικό dock που δίνει -εδώ είναι το καλό και το κακό ταυτόχρονα- τις θύρες USB και την υποδοχή για SD card, καθώς και μια επιπλέον μπαταρία. Κρίμα που αυτές οι θύρες και η υποδοχή είναι στο πληκτρολόγιο και ΟΧΙ στο tablet!!! Αν το πληκτρολόγιο έρθει και εδώ σε τιμή Αμερικής (ξεκίνησε εκεί μέσα στο αρχικό πακέτο ως επιβάρυνση 100 δολλαρίων, τώρα όμως κοστολογείται 50 δολλάρια), δηλαδή μέχρι 50-60 Ευρώ, πάει καλά, αναβαθμίζει το μηχανάκι σε άλλο επίπεδο, και οικονομικά, κι όλα καλά! Διαφορετικά, μάλλον πάει υπερβολικά ψηλά ο λογαριασμός, και θα τα στοκάρουν τα μηχανάκια οι Vodafonάδες...
    Πάντως, για το παράδειγμα του Ampe A10, επειδή έψαχνα και εγώ την ιστοσελίδα της pandawill για καμμιά εβδομάδα, δεν εμπιστεύομαι το ότι αναφέρουν στον τίτλο της συσκευής το μηχανάκι ως "quad core" και στην πραγματικότητα αυτό έχει έναν αργό διπύπηνο επεξεργαστή. Πολύ απλά εμπιστεύομαι την τεχνολογία, ή την αντιγραφική δεινότητα των Κινέζων, αλλά δε μπλέκω προσωπικά με δικές τους online πωλήσεις τέτοιου επιπέδου, για πράγματα αξίας πάνω από 10 Ευρώ.

  • Εντάξει, πάει να μοσχοπουλήσει no name tablets στους Έλληνες ιθαγενείς...

    Γιατί να μην πάρει κάποιος το MOTOROLA XOOM 2 (10.1''), ή το ΧΟΟΟΜ 2 ΜΕ (8.2'') στις ίδιες τιμές; Μέχρι και τα Samsung Tab 2 είναι ανταγωνιστικά στις τιμές αυτές... Για να μην πω φθηνότερα!!

    Α ρε σκρουτζ που σας χρειάζεται

  • Τι λέτε εκει στην Vodafone ;; Και δεν παίρνω το Nexus 7 με υποστηριξη απο την Google....

    Για την ώρα χτυπάω ταμπλετάκι Forthnet σε μιση ωρα που ανοιγει με 70 ευρώ !!

  • Το tablet που αγόρασα πριν ένα μήνα με
    170€ το μόνο πράγμα που δεν έχει είναι το 3G... και είναι το μόνο
    Πράγμα που δεν χρειάζομαι.
    Κατά αλλά έχει οθόνη 9,7" 1280x800px
    Επεξεργαστή rockchip 1,6Ghz dual core
    Ram 1GB DDR3. 16GB εσωτερική.
    Καιαιαι!!!! θήρες usbx2 η μια ειναι HOST.
    16GB sd card μέσα στο πακέτο, και τέλος HDMI!
    JELY BEAN 4.1.1. ! ! !
    Μπαταρία 8000MAh. 3,7V.

    Ότι και να έχουν, είναι πάρα παρά πολύ
    Υπερτιμημενες Vobafone!!

  • Αδιάφορα μοντέλα... Εντελώς entry level, μόνο αν τα δίνουν δώρο μαζί με κανένα πρόγραμμα θα αξίζουν.
    Στα Android tablets ο ανταγωνισμός έχει ανέβει πολύ μετά από τα Nexus 7 και Nexus 10. Είναι τα απόλυτα value for money!

  • Δεν είναι τιμή αυτή για ένα τέτοιο tablet!!lυπάρχουν πολύ καλύτερα!!
    άσχετο:ξέρετε πότε θα έρθει το google nexus 10 Ελλάδα??
    ευχαριστώ

  • Μην προβληματίζεσαι απλά δεν θα τα πάρει κανείς και δεν θα έχουν τι να κάνουν το στοκ τους.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.