Huawei Ascend D1 Quad XL ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Huawei Ascend D1 Quad XL, το πρώτο τετραπύρηνο Android smartphones της Huawei με επεξεργαστή δικής της κατασκευής χρονισμένο στο 1.2GHz. Το D1 τρέχει Android 4.0 ICS, ενσωματώνει οθόνη 4.5 ιντσών τεχνολογογίας LCD IPS με ανάλυση 1280×720 pixels, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel με διπλό LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD και μπαταρία… 2600 mAh! Δείτε το βίντεο.

Η τιμή του Huawei Ascend D1 Quad XL είναι 499 ευρώ και θα το βρείτε στη WIND.

Huawei Ascend D1 Quad XL πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 10 Δεκεμβρίου 2012 22:02

Σχόλια

  • Πολυ ωραια η παρουσιαση οπως παντα βεβαια για αλλη μια φορα.Οσο για το παχος που αναφερθηκε στην αρχη εχω να πω πως οταν μιλαμε για 4,5 ιντσες οθονη δεν νομιζω να κωλοσουμε στο παχος.Θελω να πω ειναι μια συσκευη που την βαζουμε και στην τσεπη μας οταν βγαινουμε εξω οποτε σε μια τετοια οθονη με μεγαλη επιφανεια δεν θα μας πειραξει το παχος.Οχι φυσικα οτι δεν θα θελαμε κατι πιο λεπτο αλλα οχι οτι ειναι ενα τοσο μεγαλο μειον.

  • Πολύ ωραία η παρουσίαση.Μου άρεσε το κινητό απλά λίγο ακριβό σε σχέση με τα αλλά τετραπυρηνα smartphones!

  • παρα πολύ καλή παρουσίαση και πάρα πολύ καλό το κινητό πιστεύω αξίζει τα λεφτά του (θα πέσει και η τιμή του τους επόμενους μήνες στο skroutz αν θα ήθελα τώρα να πάρω κινητό θα το επερνα)και φοβερή μπαταρία του και ας είναι λίγο ποιο παχουλό

  • TechNewz, Ναι η τιμή του είναι 499 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο από τη WIND. Το αναφέρω κάποια στιγμή μέσα στο βίντεο αλλά το πρόσθεσα και στο άρθρο πάνω :)

  • Μια χαρα ειναι το παχος του και μακαρι να ηταν ολα τοσο 'χοντρα' αν ηταν να εχουν τετοιες μπαταριες.Σε γενικες γραμμες ειναι κινηταρα αλλα θα εστιασω σε 2 αρνητικα:
    1)Η huawei φτιαχνει δικο της hardware και κατασκευαζει τα κινητα στην χωρα της οποτε δεν εχει δικαιολογια να μην ριξει ακομα περισσοτερο τις τιμες της,κατι που δεν μπορουν ευκολα να κανουν εταιριες οπως πχ η nokia.Kαι καλο θα ηταν να το κανει γιατι απο τη στιγμη που βρισκουμε s3 και one x κατω απο 500 ευρω (εστω και σε ιντερνετομαγαζα) ελαχιστοι θα προτιμησουν την λυση της huawei οσο καλη και αν ειναι.
    2)Αφου δεν αφαιρειται η μπαταρια τι μου το κανεις αποσπωμενο το καπακι ρε συ huawei;;;Λεπτομερεια το ξερω αλλα οπως και να εχει χαζομαρα.

  • ενδιαφερον κινητο αλλα τα με ιδια χρηματα παιρνεις gs3 και αλλα διαφορα... σιγα μην τα δωσεις για huawei.. στα 399 αν το χαν οκ το συζητουσα...

  • Όταν λέμε "δεν αφαιρείται η μπαταρία" εννοούμε ότι είναι κολλημένη
    πάνω στο κινητό ή ότι απλά πρέπει να κάνεις εγχείρηση για να την
    αφαιρέσεις;

    Είναι δηλαδή σαν του iphone που και καλά δεν αφαιρείται αλλά μια
    χαρά την αφαιρούσες με 1-2 κατσαβίδια;

  • και το xperia x10 mini ειχε αποσπωμενο καπακι μα οχι και μπαταρια,
    1ον) το κινητο ειναι ακριβο,
    2ον) το κινητο ειναι πολυ ακριβο!!!
    3ον) το κινητο ειναι ΠΑΡΑ πολυ ακριβο!!!!!!!
    στα 300 ισως το συζητούσα,
    Huawei Ascend D1 Quad XL ---> 499,00 euro
    Samsung Galaxy S III ---> 448.50 euro
    HTC one X ---> 419.00 euro
    LG Optimus 4X ---> 347,90 euro
    δε νομιζω Huawei..... (κατα το δε νομιζω τακη)

  • Βρε παιδιά δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να συγκρίνετε πάντα τιμές από προμηθευτές,cosmote,vodafone,wind, με καταστήματα από skroutz.Πολύ ωραίο μηχάνημα παρεμπιπτόντως...

  • Πως γινεται να συγκρινετε την τιμη της wind, με τις τιμες του σκρουτζ δεν μπορω να το καταλαβω. Στην wind το s3 εχει 670... Αν ερθει στο σκρουτζ στις ιδιες τιμες και δεν κατεβει μεχρι τον μαρτιο π.χ. κατω απο 400, σιγουρα κοστολογειται ακριβα. Υπαρχει και το p1 ομως στην αγορα, που στα καταστηματα εχει 400 ευρω και στο σκρουτζ 370, οποτε δεν ξερω αν θα πεσει ραγδαια η τιμη του, περιμενουμε και βλεπουμε, αλλωστε δεν νομιζω να παρει καποιος τωρα 4πυρηνο ενω περιμενουμε και το nexus 4. Στα 400 κατι θα ηταν μια πολυ καλη τιμη εκκινησης. Οχι και 300 που λεει ο φιλος παραπανω, 330 εχει το galaxy s3 mini στο σκρουτζ! ας ηρεμησουμε λιγο.
    Δεν ειναι oem το κινητο, ουτε καμια φτηνη απομιμηση ειναι, πιστευω καλυτερο του 4Χ με τον tegra και συναγωνιζεται στα ισα το S3. Η gpu του δεν το περιμενα οτι θα ειναι τοσο καλη(δεν ξερω αν την ξεπερναει η adreno 320 μονο), οι διαστασεις του ειναι συμμαζεμενες σχετικα, η μπαταρια φοβερη και η οθονη φαινεται πολυ ζωντανη. Εγω προσωπικα κοιταω τωρα τελευταια το honor 2, που το βρισκεις απο Κινα, γυρω στα 350 με 2gb RAM, εχει διπλο ηχειο(φανταστειτε πως θα ακουγεται, οταν ακουγεται αυτο ετσι με το μονο), παρομοιες διαστασεις, ιδια οθονη, ιδια καμερα, αλλα το d quad εχει μεγαλυτερη μπαταρια και προσωπικα εμφανισιακα μου αρεσει περισσοτερο με τις κοκκινες λεπομερειες. Ηρθε στην Ευρωπη οποτε οι developers θα ασχοληθουν μαζι του, ενω το Honor 2 δεν γνωριζω τι υποστηριξη θα εχει, οποτε ακομα αμφιταλαντευομαι. Κωστα τελικα το κινητο ειναι χρονισμενο στο 1,2 ή 1,4 γιατι εχω μπερδευτει.

  • 330 το σ3 μινι ειναι επισης ακριβο οταν με 20 ευρο επιπλεον παιρνεις ενα κινητο κατα πολλους ισαξιο του σ3 Ι9300... το 4χ.
    ας διορθοσω λοιπον τα γραφομενα μου,
    στα 300 ισως θα το σηζητησω, (εκει θα παει συντομα πιστευω)

  • πολυ ωραιο το κινητο!οι atmos τα εσπασαν κωστα!την επομενη φορα σε παρουσιαση βαλε κατι απο xdream!xaxaxaxax

  • Πολυ καλο και το 4X φιλε κανενας δεν αντιλεγει και σε πολυ καλη τιμη, αλλα σου ξαναλεω οτι να συγκρινουμε τιμες σκρουτζ με παροχους ειναι ατοπο.

  • Ψιλογελάω γιατί υπήρξαν εποχές, που με την ίδια ευκολία χλευάζονταν η Samsung και η LG ως "Κορεάτες" και τι να μας πουν αυτοί από τηλέφωνα κλπ (όχι και πολλά χρόνια πίσω, βασικά λίγο πριν κάνουν το μπαμ με το android), όταν οι εταιρίες αυτές ήταν κολοσσοί, που κατασκευάζανε από πλοία μέχρι κυκλώματα για στρατιωτική χρήση. Το ίδιο και τώρα με σχόλια για κινέζους κλπ, όταν η Huawei σαν εταιρία είναι μέσα στις τρεις πρώτες παγκοσμίως στην κατασκευή τηλεπικοινωνιακού υλικού (κεραίες, σταθμούς βάσης κλπ), δηλ. αν μη τι άλλο κάτι ψιλογνωρίζει (γι' αυτό και η τεχνογνωσία με τους δικούς της επεξεργαστές).
    Τώρα ως προς το τηλέφωνο, φαίνεται καλό και ποιοτικό, αν και γενικά η τιμολόγηση των τηλεφώνων, ειδικά των παρόχων στην Ελλάδα, είναι γενικά θεοπάλαβη

  • Φιλε Κωστα με την νοοτροπια μερικων ημιμαθων ελληναραδων ειναι να κλαις οχι να γελας. Μονο να κριτικαρουμε ξερουμε και παλι κακοβουλα και με εμπαθεια.. και να πω οτι παραγουμε και κατι αξιολογο για να σνομπαρουμε κινεζικους κολοσσους. Αλλα ακομα και κινητο αγοραζουμε για το φαινεσθαι και οχι γι αυτα που προσφερει. Να δω τι θα λενε γιατο grand x in τωρα που ειναι κινηταρα και με φοβερη τιμη.

  • Τελικά κύριε Μπαιράμη δε μας είπατε εργάζεστε μήπως στην εν λόγω εταιρεία και δείχνετε τέτοιο ζήλο? Θεωρείς πως είσαι ανωτέρου επιπέδου Έλλην? Ξέρεις όλα ,τα πάντα και δεν είσαι ημιμαθείς στα περί των κινητών? Δυστυχώς ο "κινέζικος κολοσσός" βλέπω ότι σε έχει συναρπάσει.
    Ακόμα όμως τα ματάκια σου τα έχεις με παρωπίδες. ότι σου έλεγα πρίν λίγες μέρες τα επαναλαμβάνουν εδώ μέσα πλήθος ανθρώπων. Όλοι ημιμαθείς μάλλον...

  • Κωστα καποιος εχει κανει ενα μικρο λαθακι... το GSM το λεει D σκετο. οχι D1.
    Η καποιος εχει κανει λαθακι η στην Ελλάδα μετονομάστηκε,

    https://www.gsmarena.com/huawei_ascend_d_quad_xl-4569.php

    το κινητο ειναι καλο, ok... παντα συγκρίνω τις χαμηλοτερες τιμες, και προς το παρον το κινεζικο ειναι πολυ ακριβοτερο στη χαμηλοτερη τιμη του απο τα κορεατικα, δυστυχως δεν εχει μπει σε καποιο ιντερνετομαγαζο το κινεζικο οποτε προς το παρον (ειτε ειναι ατοπο ειτε οχι) ειναι ακριβο.

  • vaskor, αδεφε αφου φαινεται οτι δεν το κατεχεις το θεμα τι καθεσαι και γραφεις πραγματα που δεν στεκουν?και μονο που γραφεις το huawei το κινεζακι ετσι υποτιμητικα δειχνει το επιπεδο των γνωσεων σου την στιγμη που η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι μεσα στις πεντε μεγαλυτερες του κοσμου ,αν αυτο δεν σου λεει κατι τοτε ειναι δικο σου προβλημα που εχεις μεινει στη δεκαετια του 90 που υπηρχε μονο nokia motorola και ericsson!

    Vaskor εκτίθεσαι με αυτά που λες! Δεν έχεις ιδέα από τεχνολογία και προσπαθείς να εκφέρεις γνωμη και να την επιβάλεις με γραφικότητες. Δες το «κινεζάκι» τί εταιρία είναι https://www.tovima.gr/finance/finance-business/article/?aid=408186

    Οριστε μερικα παραδειγματα απο το πληθος ανθρωπων. Ουτε δουλευω στην huawei, ουτε τιποτ ετυχε να περασει απο τα χερια μου κινητο της και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Τα ιδια λεω και για την ZTE με το grand x in και για την LG με το nexus 4, και για την sony με τα καινουρια πολυ καλα και φτηνα xperia... Εσυ αντιθετα εξεφρασες μια μεροληπτικη αποψη για ενα τηλεφωνο χωρις να το εχεις πιασει καν στα χερια σου μονο και μονο επειδη το κατασκευαζει κινεζικη εταιρεια. Δεν ανταπαντησες κανενα επιχειρημα μου ομως, μονο λογια του αερα. Δεν βλεπω κανεναν εδω μεσα να λεει μαπα το κινητο για τον ταδε λογο. Μονο καποιοι διαμαρτυρονται για το κινητο για την τιμη του, που οπως ειπα κι εγω ειναι τσιμπημενη. Τεχνολογικα ετσι εκφραζονται οι Ελληνες, οπως σου ειπα και στο αλλο post, οπως λεει και ο Κωστας παραπανω, οτι ειναι αγνωστο για μας ειναι και αυτοματως αχρηστο. Μια χαρα τιμιοτατα τηλεφωνα βγαζει η huawei, γιατι να μην μου αρεσει δηλαδη και γιατι δυστυχως δεν το καταλαβα. Ολοι πρεπει να γουσταρουμε samsung και iphone?

  • Φιλε Αλεξανδρε, ο john παραπανω παρεθεσε site οπου μπορεις να το βρεις 360 το τηλεφωνο. Καθαρα θεμα ψαξιματος ειναι, αν σκοπευεις να αγορασεις απο το σκρουτζ δεν νομιζω οτι σου ειναι τοσο δυσκολο να αγορασεις και απο καποιο αντιστοιχο ιντερνετικο καταστημα του εξωτερικου. Ακομα και εκτος ευρωπαϊκης ενωσης σπανια διαβαζω παραπονα. Στα συγχρονα προϊοντα επισης, η εγγυηση ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Σιγουρα παιρνεις ενα ρισκο και δεν θα το κανει ο καθενας αλλα ειναι κι αυτο μια επιλογη. Σ αυτην την τιμη πιστευω ειναι πολυ καλη προταση, οπως επισης και αν εχεις επιδοτηση απο wind, αφου ειναι το φθηνοτερο τετραπυρηνο που διαθετει απ οτι ειδα στο site της. Τωρα αν θες να κανεις αγορα μεσω skroutz, συμφερει οπως λες πιο πολυ το 4Χ, αν και εγω προσωπικα θα περιμενα να δω την τιμη του nexus 4 τον Γεναρη.

  • Φοβερό κινητό από την Huawei και με φοβερή τιμή εκκίνησης!!! Μην ξεχνάτε πως όταν προήλθαν τα τετραπυρήνα smartphones των HTC, LG και Samsung ζητούσαν κάτι 700άρες...! Αυτό με τις τιμές είναι απλές (φθηνές) δικαιολογίες για να κρύψετε την ξενοφοβία σας προς τις κινεζικές εταιρίες. Και δεν αντιλέγω σε αυτό το θέμα, όμως, δεν πρόκειται για μια ότι κι ότι εταιρία, αλλά για έναν διεθνή κολοσσό! Για να τελειώσουμε, λοιπόν, με την τιμή στου ΕΠΊΣΗΜΟΥΣ παρόχους είναι ακόμα το πιο φθηνό hi-end τετραπύρηνο smartphone μιας εταιρίας. Στους καταλόγους ελληνικών ιντερνετικων μαγαζιών δεν υπάρχει υπάρχει ακόμα και το σημαντικότερο είναι νέο ακόμα στην αγορά (τα παραδείγματα που μας δίνεται είναι αρκετούς μήνες στην αγορά), άρα δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση. Αν το θέλετε φθηνότερα βρείτε το σε ευρωπαϊκά ιντερνετικά μαγαζιά, το ίδιο είναι...

    Σχετικά με το κινητό. Πολύ καλό και ποιοτικό! Το ηχείο του όντως πολύ δυνατό ακούγεται, όμως στο βίντεο μου φάνηκε να "βουηζει" κάπως, αλλά όπως είπα μπορεί να μου φάνηκε. Η οθόνη του έχει φυσικά χρώματα και το κινητό ρολαρει τέλεια. Μπορει ο επεξεργαστής να "ξενίζει" λίγο, αλλά φάνηκε αντάξιος με τους υπόλοιπους. Τέλος μεγάλο προσόν του φάνηκε η μπαταρία, αναμφισβήτητα, και μου αρέσει που όπως λέει ο Κώστας κρατάει 2 μέρες! Με έναν battery saver ίσως κάνει το θαύμα και ξεπεράσει τις 2 μέρες... Ωστόσο έχω μια απορία. Επειδή έχει μεγάλη μπαταρία, αργεί πολύ να φορτώσει;;;

    Εγώ θα το αγόραζα άνετα και τώρα αμέσως, αλλά θα πατήσω την προσωπική μου "υπόσχεση", να δώσω σε κινητό πάνω από 250, άντε 300€. Όσο καλό και να είναι δεν... Ειδικά από την στιγμή που είναι νέο στην αγορά και δεν ξέρω τι υποστήριξη θα έχει από του developers και την "μαμά" του Huawei.

  • Ο john παρεθεσε site (εκ παραδρομης φανταζομαι) για το D1 με τις 4.3 inches το διπύρηνο,
    360 για διπυρηνο...
    Στο amazon.de (όπως προανεφερε ενας φιλος πανω) κανει 428 τη στιγμη που το S3 κανει 457 και στην Ελλαδα κανει 448,5...
    εκτος αυτου ξερουμε κατα ποσο θα κανει software upgrades η huawei?
    εγω αγορασα απο ιντερνετικο καταστημα το 4χ στα 357 ευρω πριν 2 εβδομαδες, πηγα και το πηρα απο το καταστημα τους και εκει κανουν και αναβαθμησεις COSMOTE.
    Αν ειναι να ψαχτει κανεις τοσο πολυ τοτε το LG ειναι μονοδρομος πιστευω,
    παρ'ολα αυτα φιλε μερκουριε και 360 να εκανε θα το έπαιρνες αν ηθελες κινητο αμεσα?
    προσωπικα εγω, με τιποτα!

  • 1ον) η ΗUAWEI ειναι μια χαρα μαρκα και πολυ αξιοπιστη θα λεγα, (το λεω για να μην παρεξηγηθω)
    2ον) τα 2 κορεατικα και το ταιβανεζικο ειναι αρκετους μηνες στην αγορα αλλα αυτο δε σημενει οτι μπορει να ερθει ενα ακομα τετραπυρηνο ακριβορτερο και να του δινουμε περιοδο χάριτος επειδη ειναι καινουριο... άπατο θα παει μ'αυτη την τιμολογιακή πολιτική...
    3ον) ξαναλεω, συγκρινω τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ παροχους με τα σκρουτζομαγαζα διοτι το D QUAD δεν υπαρχει στα σκρουτζομαγαζα...
    εγω κοιταζω το συμφερον μου, ολοι μας νομιζω, και αν PANOS εσυ θα το αγοραζες και τωρα αμεσως (λιγο δυσκολο γιατι ειναι κυριακη :D ) στα 499 οχι με 50 ευρω λιγοτερα το S3 η με 150 ευρω λιγοτερα το 4χ.........
    επαναλαμβανω... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ, μα θα το κοστολογουσα στα 300 διοτι το lg στα 347 ειναι καλυτερο...

  • Ναι φιλε μου εχεις δικιο δεν το προσεξα οτι ειναι το διπυρηνο... Εκανες πολυ καλη επιλογη, το καλυτερο value for money σε τετραπυρηνο αυτη την εποχη σιγουρα, αλλα καλυτερα ας μην μιλαμε για αναβαθμισεις για LG. Αν ειχα επιδοτηση απο την wind, που θα εχω σε λιγο καιρο, σιγουρα θα το προτιμουσα, απο σκρουτζ αυτη την εποχη θα προτιμουσα το δικο σου, απο ιντερνετικο καταστημα του εξωτερικου το huawei honor 2, που ειναι παρομοιο σε χαρακτηριστικα με το quad xl, με διπλο ηχειο, 2 Gb RAM και αποσπωμενη μπαταρια. Προσωπικα θα περιμενω οπως ξαναειπα το nexus 4 που πιστευω θα κατευθυνει πολυ τις τιμες των τετραπυρηνων φετος και φυσικα εκτος αν εχω επιδοτηση, δεν ξαναγοραζω κινητο απο παροχο, εκτος αν ειναι καποια πολυ καλη προσφορα οπως το ZTE grand x in, αυτην την εποχη. Απο που προκυπτει οτι το 4X, ειναι καλυτερο κινητο ομως δεν το καταλαβαινω, χωρις να εχεις δει το κινεζικο απο κοντα και να εχεις εμπειρια χρησης μαζι του πως το κρινεις? Και ναι αν ειχε ιδια τιμη με το 4X, σιγουρα θα το επαιρνα, μου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα απο αυτο με τις κοκκινες λεπτομερειες, εχει κορυφαια αυτονομια που ειναι πολυ σημαντικο για εμενα και πολυ καλη ακουστικη. Γι αυτο και μαλλον θα προτιμησω το honor 2, αν το nexus 4 ερθει σε τιμη πανω απο 450 ευρω και ειναι δυσευρετο για πολλους μηνες ακομα λογω ζητησης. Οπως λεει κι ο Πανος η πλειοψηφια των καταναλωτων ειναι αρνητικα προκατειλλημενη με τα κινεζικα smartphone, αφου μαλλον δεν μπορουν να καταλαβουν την διαφορα 2 εταιρειων οπως η zte,huawei ακομα και εταιρειες που δεν ειναι ευρεως γνωστες εδω οπως η xiaomi, meizu που ειναι κορυφαιες στην Κινα και αναφερει και ο Κωστας συχνα επιτευγματα τους, με τις φθηνες απομιμησεις των iphone και galaxy s3, τα oem και τα viewsonic και τα κινεζικα που φερνει ο ζερβουδακης. Δεν ειναι ολα ισα κι ομοια φιλοι μου, περιμενα ανθρωποι που ασχολουνται με την τεχνολογια να ειναι πιο ανοιχτομυαλοι.

  • @alexandros: Χαχα γιατί αν παω αύριο στη Wind θα το έχει, ε; Αφού δεν το έχει φέρει ακόμα... :-)
    Σχήμα λόγου ήτανε προφανώς, αλλά δεν κατάλαβα; Δηλαδή από εδώ (https://www.amazon.de/Huawei-D1-XL-Smartphone-Touchscreen/dp/B009S5PM74/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1354453232&sr=8-1) δεν θα μπορούσα να το παραγγείλω σήμερα;
    Επειδή κι εμένα μου αρέσει να κοιτάω το συμφέρον μου, όταν θέλω να αγοράσω ένα καινούριο κινητό ή γενικά προϊόν τεχνολογίας, το αφήνω μια περίοδο στην αγορά να δω πως θα τα πάει, τι υποστήριξη θα έχει, η τιμή του πως θα διακυμανθει στα καταστήματα και μετά αν περάσει όλα τα τεστ μου θα το αγοράσω. Γι αυτό λέω αφήστε το να δείτε πως θα πάει στην αγορά, να δείτε και πως θα διακυμανθει η τιμή του στα ιντερνετικά μαγαζιά (εντός, αλλά κι εκτός συνόρων αν θες να το πάρεις ακόμα φθηνότερα) και μετά βγάλτε την χολή σας. Είναι γεγονός ότι είναι τσιμπημενη η τιμή του, αλλά είναι απολύτως τίμια τα λεφτά που ζητάει η Huawei για την τιμή εκκίνησης, αφού οι "παλαιότεροι" ζητούσαν κάτι εξωφρενικά ποσά για κάτι συσκευές που πλέον τα βρίσκεις στα 360-450€!

    Αλλά αν είναι να αγοράσω από Κινέζο θα προτιμούσα τον "βασιλιά" Xiaomi Mi2 (που το ζαχαρωνω αρκετό καιρό) με 2GB RAM, με το τετραπύρηνο S4 Pro της Qualcomm, με την "νορμάλ" σε μέγεθος οθόνη των 4.3 ιντσών, με 8MP κάμερα, με 2000mAh μπαταρία, αλλά υπάρχει και έκδοση με 3000mAh (δυστυχώς δεν την έχω βρει ακόμα) και φυσικά με την αυθεντική MIUI ROM που είναι από τις ομορφότερες ROM που υπάρχουν στο Android. Έχει μάλιστα και full υποστήριξη από την Xiaomi (κάθε μήνα, ίσως και πιο συχνά, πέρνει update απ ότι είχα διαβάσει κάπου!). Χαχα σαν να του έκανα πολύ διαφήμιση, νομίζω! Οπότε για το Mi2 σταματάω εδώ γιατί έχω βγει ηδη εκτός θέματος. Εγω πάντως δεν έχω απολύτως κανένα κόμπλεξ στην καταγωγή των κινητών και ούτε με φοβίζει ένα κινέζικο κινητό, φτάνει να ειναι από μεγάλη και επώνυμη κινεζική εταιρία (για να ξέρουμε και τι ποιότητας είναι)!!

  • Οντως φιλε Πανο, φοβερο το xiaomi mi2, το φερνει ενα παλικαρι στο ricardo, με 430 ευρω περιπου, δηλαδη με καλο ψαξιμο μπορεις να το βρεις γυρω στα 400 μαζι με τα μεταφορικα.

  • ας μη συγκρίνουμε το ποσο κόστιζαν τα αλλα στην αρχη και ποσο αυτο.
    τα αλλα ειχαν εντελως νεα τεχνολογια μεσα τους, αυτου εδω δεν τη λες και εντελως νεα την τεχνολογια...
    και βεβαια θα βγαλω χολη για κατι που προσπαθει να υποτιμήσει τη νοημοσύνη μου.
    οπως χολη βγαζω για το οτι το LG L9 ειναι ακριβοτερο απο το 4x και κοντα στην τιμη του one Χ!!! οτι να΄ναι το Dual-core 1 GHz με την 5αρα καμερα της LG!!!
    η αληθεια ειναι οτι γελαω με καποιους που θελουν το optimus G αλλα στα 350 να το αγορασουν, καλως η κακως την αιχμη της τεχνολογιας την πληρωνεις και αυτο το huawei δεν εχει την αιχμη...
    Μερκουριε πλεον τα android ειναι τοσο παραμετροποίησιμα που οταν ξερεις τι hardware εχουν, ξερεις πριν παρεις κατι, τι ειναι αυτο...
    το LG με 10 ευρω επιπλεον εχει καλυτερη μπαταρια, (αγοραζεις αλλη μια)
    το LG επισης εχει 2πλασια εσωτερικη μνήμη (16 gb)
    το LG ΕΧΕΙ 4,7 inches οθονη και πιθανοτατα πολυ καλυτερης φωτεινότητας μιας και κανενα high end τηλεφωνο το φτανει σ'αυτο τον τομεα.
    το LG ειναι πολυ ελαφρυτερο και μικροτερο (150γρ αυτο, 133 το LG) (90cc αυτο, 80 το LG)
    το LG εχει NFC, οκ ξερω οτι ειναι αχριστο προς το παρον
    το LG εχει SAR 0.51 W/kg (head) 0.74 W/kg (body) αυτο εδω οσο και να εψαξα στο ιντερετ, κανεις δεν το αναφερει... :S
    αληθεια τι SAR να εχει αραγε.............

  • @alexandros
    (για εσωτερική μνήμη δεν νοιάζεται και πολύ κόσμος αφού παίρνει sd)
    4.7 και 4,5 μικρή διάφορα (ίδιο πάνελ έχουν από ότι έψαξα της lg και τα δυο διαφορά στο μάτι δεν θα έχει)
    που το είδες ότι lg έχει καλύτερη μπαταρία? lg 2150 mAh Huawei 2600 oeo
    για το βάρος έχεις δίκαιο αλλά εκεί πάει η μεγάλη του μπαταρία (έτσι όποιος θέλει μπαταρία δεν τον νοιάζει αυτό)
    lg έχει χειρότερο ηχείο από Huawei (το lg το έχω δει από κοντά)
    lg βγάζει χειρότερα photos από αυτό(στης παρουσιάσει του phonearena το παρατήρησα)(μιλάμε για αρκετά αισθητές διάφορες)
    το tegra είναι ποιο ενεργοβόρος από cpu της Huawei (με ίδιες και σε πολλά σημεία χειρότερες επιδώσεις........ και με χειρότερη gpu)

    για sar δύστυχος δεν βρήκα απολύτως τπτ πάντως από ότι βλέπω τα περισσότερα huawei που βγήκαν πάνω κάτω αυτό το sar έχουν
    SAR US 0.39 W/kg (head) 0.63 W/kg (body)
    SAR EU 0.38 W/kg (head) 0.49 W/kg (body)

    ενταξη τώρα αν θέλεις τηλέφωνο για ποζαρεμμα και μόστρα και τα δυο είναι παντελώς μα παντελώς άχρηστα εκεί το iphone έχει τα σκήπτρα του μετά πάει samsung και μετά χάος.....

    για τιμή πάντως έχουν δίκαιο αν θέλει να χτυπήσει ανταγωνισμό ας ρίξει λίγο την τιμή,,,,,,,,,,, εκτός...... αν στην Ελλάδα τόσο είναι (δλδ κλασσικό κλέψιμο θα το δούμε σύντομα αυτό)

  • Φιλε μου με υποθεσεις, δεν βγαινει ακρη. Αμελησες ελπιζω οχι σκοπιμα να αναφερεις τα προτερηματα του huawei σε σχεση με το lg.
    Για την οθονη: Σε αλλο ελληνικο site, που εκανε πριν λιγο καιρο ενα hands-on του d quad xl, ειπε ο ανθρωπος που το δοκιμαζε, οτι ισως ειναι η καλυτερη που εχει δει, στις 2 Σεπτεμβριου, αλλα και παλι αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο, πως του αρεσουν τα χρωματα του καθενος και πολλες αλλες παραμετροι. Κι αυτον να τον πληρωνει η huawei, οπως λεει ο vaskor, οτι πληρωνει εμενα? Εχει ιδιο πανελ οπως λεει ο φιλος και φυσικα λογω μικροτερης διαστασης και ιδιας αναλυσης, υψηλοτερο ppi.
    Για την μπαταρια: Το δυνατο σημειο του κινητου, ειναι η αυτονομια του. Οχι μονο τα 2.600 maH, αλλα και το παντρεμα hardware και software που εχει κανει η εταιρεια για μικροτερη καταναλωση. Ξεπερναει τις 2 μερες με σχετικη ευκολια. Νομιζω πως συγκρινουμε τα κινητα οπως βγαινουνε απο το εργοστασιο, αν ειναι να κουβαλαμε μαζι μας 2-3 μπαταριες και 5-6 καρτες μνημης χανουμε ολη την ουσια της φορητοτητας. Στην μπαταρια το κινητο ειναι ασυναγωνιστο(στα 4πυρηνα παντα, υπαρχει και το razr maxx φυσικα). Το οτι δεν ειναι αποσπωμενη ειναι μειον, αλλα αφου δεν χρειαζεται να βαλεις μεγαλυτερη δεν το βρισκω μεμπτο.
    Για τις διαστασεις: Εκει πληρωνεις το τιμημα της μεγαλης αυτονομιας. Το απλο d quad, εχει ιδιο παχος με το lg σου, ειναι 3g ελαφρυτερο, οποτε διαλεγεις και παιρνεις. Στο υψος και στο πλατος τo huawei, ειναι σχεδον μισο ποντο μικροτερο σε καθε διασταση.
    Η εσωτερικη μνημη απο την στιγμη που ειναι πανω απο 4gb, χωραει πρακτικα εκατονταδες εφαρμογες, απο την στιγμη που οι περισσοτερες μεταφερονται στην καρτα sd.
    Το nfc, δεν ειναι καθολου αχρηστο, απλα εγω το βρισκω λιγο εφετζιδικο απο την στιγμη που εχουμε το bluetooth, αλλα σιγουρα ειναι ενα μειον για το κινητο.
    Για το sar: Το ideos x5 μου, θυμαμαι οτι συναγωνιζοταν στην εκπομπη ακτινοβολιας τα κορυφαια σ αυτον τον τομεα, samsung, χωρις να χανει αισθητα σε σημα οπως εκαναν αυτα ομως. Τωρα αν αυτο εχει υψηλο δεν το γνωριζω, οποιος το παρει θα πας πει, θα το γραφει στο εγχειριδιο. Αλλα ξεχασα, επειδη ειναι κινεζικης κατασκευης, οπως λεει και ενας φιλος μου που εχει galaxy s3, θα ψηνεις αυγο πανω του, παλι προκαταληψη.
    Παμε στα προτερηματα τωρα του "κινεζου":
    Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και υλικα, αφου οπως διαβαζω το πισω πλαστικο του lg, ειναι πολυ υποδεεστερο σε σχεση με το hardware που περικλειει, κατι που δεν μου αρεσει σε κανενα κινητο ανω των 200 ευρω, να εχεις δηλαδη γυαλιστερο πλαστικο πισω. Μην μου πεις για θηκη, δεν χρησιμοποιω σχεδον ποτε μ΄ αρεσει να νιωθω ατοφια την αισθηση του τηλεφωνου. Ο κινεζος εχει ενα ματ πλαστικο πισω που γαντζωνει στο χερι και προσφερει πολυ καλυτερη αισθηση.
    Η ακουστικη του κινητου ειναι φοβερη οπως θα ειδες και στο hands-on, αν το ειδες φυσικα κατι που ειναι σημαντικος παραγοντας για τον μεσο χρηστη, αφου συνηθως με πολλα smartphone εκατονταδων ευρω χανεις κλησεις απο τα μικρης αποδοσης ηχεια τους.
    Στα benchmarks ειχαν πολυ μικρη διαφορα,(γυρω στις 100 μοναδες αν θυμαμαι καλα υπερ του 4Χ), αλλα η gpu οπως ειπε κι ο Κωστας μαλλον ειναι ανωτερη, οπως ειδαμε στο nenamark. Για εμενα που το gaming, σ ενα τετραπυρηνο κινητο ειναι must, παιζει κι αυτο τον ρολο του.
    Σου ξαναλεω πως αν επερνα κινητο τωρα απο το skroutz, το δικο σου θα επαιρνα, αλλα θα περιμενω να αγορασω τετραπυρηνο μετα την ευρεια κυκλοφορια του nexus 4 και την τιμολογηση του στην χωρα μας και ή θα ειναι το nexus ή το huawei honor 2 μεσω ιντερνετ. Σου ξαναλεω πως η τιμη του για παροχο ειναι μια χαρα για ανθρωπους που εχουν επιδοτηση η δεν κανουν αγορες μεσω ιντερνετ, αλλα για εμας που ψαχνομαστε και μπορουμε να βρουμε φθηνοτερες λυσεις ειναι ακριβο. Συμφωνω με την παροιμια, αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει και σε καταλαβαινω, αλλα να μας λες οτι εχει καλυτερη μπαταρια το lg επειδη μπορεις να παρεις αλλη μια κατανταει γελοιο. Κι εγω το σπιτι μου παινευω και αφου ειμαι ικανοποιημενος πληρως απο την εταιρεια(οταν πηρα το ideos x5 στα 200 ευρω, κυκλοφορουσαν το galaxy ace τα 270 και το optimus p500 στα 200 με πολυ χειροτερα χαρακτηριστικα απο τον "κινεζο"), χωρις φυσικα να εχω κανενα προσωπικο οφελος, απλα βαρεθηκα συμπεριφορες οπως: Πηγε μια φιλη μου να αγορασει κινητο με 100 ευρω επιδοτηση και ο πωλητης της πασαρε το galaxy ace(το πρωτο, σχεδον 2 χρονων τηλεφωνο) για να το ξεστοκαρει λογικα, ενω ηταν καταστημα κοσμοτε, που παει να πει πως ειχε και το zte grand x in. Οταν ρωτησε γι αυτο, της ειπε ναι μεν αλλα το αλλο ειναι samsung=εγγυηση ας ειναι ετη φωτος πισω σε ολους τους τομεις σε σχεση με το zte. Η κινεζικη τεχνολογια θα μας κατακλυσει σε λιγα χρονια ακομα περισσοτερο, οσο πιο γρηγορα συμβιβαστειτε και αποβαλετε τις προκαταληψεις σας τοσο το καλυτερο, φιλικα.

  • Ωραίο φαίνεται το κινητάκι!! μια γενική ερώτηση για όποιον ξέρει για όλα τα κινητά που βγαίνουν από Κινέζους κατασκευαστές ή προορίζονται για την αγορά της Κίνας.. επειδή έχω φίλο που δουλεύει Κίνα και μπορεί να μου φέρει κάποια συσκευή, είναι κλειδωμένα ή θα δουλεύουν και στο ελ-λαντα?
    Ευχαριστώ!

  • @μερκουριος
    θεωρεις προτερημα του huawei οτι ενας σε ενα ελληνικο site που εκανε hands on, εμεινε εκπληκτος απο την οθονη?
    https://www.youtube.com/watch?v=O7y20vaVADM
    προσωπικα βλεπω πολυ καλυτερες γωνειες θεασης, πολυ καλυτερη φωτεινότητα και πολυ πολυ καλυτερη ανταπόκριση στο browsing στο 4Χ, δες και στα σχολια στο γιουτιουμπ...
    για τις 2-3 μπαταριες και 5-6 καρτες μνημης, μου φτανει μια μπαταρια παραπανω, δε μιλησε κανεις για 2-3 μπαταριες και 5-6 καρτες μνημης ωστε να γινεις τοσο υπερβολικος,
    γυαλιστερο πλαστικο εχει το s3, του 4χ ειναι ματ, κανεις δεν παραπονιέται οπως λες για την ποιότητα κατασκευής του 4χ, ισα ισα που ολοι λενε ποσο στιβαρό ειναι, μαλλον τα εχεις μπερδεψει, εσυ εχεις πιασει αυτο το ματ πλαστικο του quad xl για να δεις οτι γατζωνει?
    το οτι εχει δυνατο ηχειο ειναι στα υπερ του, κατι που ΔΕΝ εχει το one Χ αλλα το 4χ εχει και με το παραπανω, ουτε αυτο μην τοποθετεις σαν προτερημα σε σχεση με το 4χ. αν ειναι δυνατοτερο απο το 4χ η οχι ασε να το δειξουν τα decibelομετρα,
    btw, το 6110 navigator και το xperia χ10 μινι pro ειχαν πολυ δυνατα ηχεια,. να γυρισω σ'αυτα?
    γιατι τοποθετεις το τι εδειξαν τα benchmarks στα υπερ του κινητου σε σχεση με το 4χ?
    τελικα θα μου βρεις ενα υπερ? :S
    ας πω εγω ενα... εχει notification led... το 4χ δεν εχει... γκρρρρρρρρρ :)

    @demis
    0.2 ιντσες παραπανω οθονης ειναι προτέρημα για μενα.
    οπως και το quad xl σε σχεση με το s2 εχει 0.2 και υπερτερει...
    αυτο περι μπαταριας, ελπιζω να καταλαβες οτι μιλαω για μια μπαταρια επιπλεον,
    αυτο με το ηχειο, διαβασε την απάντηση μου στο μερκουριο,
    περι καμερας να μην το σχολιασω,
    https://www.engadget.com/2012/10/20/huawei-ascend-d1-quad-xl-review/
    δες ποσο χάλι και ποσο blurry ειναι σε σχεση με το s3.
    σε αντοιστιχο τεστ στο gsmarena το 4χ βγηκε λιγο χειροτερο απο το S3 και καλυτερο απο το one X, αν θες σου βρισκω και το link.
    το chipset της nvidia το tegra 3 ειναι πιο ενεργοβορο απο το chipset huawei Κ3V2?
    απο που προκειπτει αυτο? μπορεις να μου το αποδειξεις ή μιλας αοριστα?

  • Εσυ απο αυτο το τρεμαμενο βιντεο ειδες καλυτερη γωνια θεασης στο 4Χ? Καταρχας ξεκαθαρα φαινεται οτι ειναι ρυθμισμενα σε διαφορετικη φωτεινοτητα. Δεν εμεινε απλα εκπληκτος απο την οθονη, ειπε οτι ισως ειναι η καλυτερη που εχει δει σε κινητο, ισως καλυτερη και απο αυτην του one x, που μεχρι τωρα θεωρουσε κορυφαια. Μπορεις να το δεις εδω: /watch?feature=player_embedded&v=j9iEH7FGFgU . Να μου πεις ρε φιλε οτι ειναι προτερημα, η αποσπωμενη μπαταρια, ωστα να βαλεις καποια μεγαλυτερη απο το ebay και ισως να φτασεις ή και να ξεπερασεις το quad xl σε maH, να σου πω ναι. Αλλα πως να το κανουμε εργοστασιακα ο κινεζος εχει ΠΟΛΥ μεγαλυτερη αυτονομια. Για την ποιοτητα κατασκευης σου παραθετω αυτο το κομματι:

    Μολονότι το πλαστικό που έχει χρησιμοποιηθεί είναι αρκετά ποιοτικό ώστε να μην χαράσσεται και να μη σπάει (τουλάχιστον υπό φυσιολογικές συνθήκες), όμως σίγουρα δεν έχει την πολυτελή χροιά που θα άρμοζε σε μία συσκευή υψηλού κόστους. Το πλαστικό δείχνει να είναι φθηνό και σίγουρα ανάξιο του hardware που περικλείει. Η πάγια τακτική της LG να επιλέγει τα ίδια υλικά για όλα τα κινητά της, ανεξάρτητους κόστους, είναι μάλλον λανθασμένη. Οι χρήστες που αποφασίζουν να επενδύσουν ένα σημαντικά μεγάλο ποσό για την αγορά ενός τηλεφώνου, έχουν την επιθυμία να κρατούν στα χέρια τους ένα αντικείμενο που δεν είναι μόνο ακριβό, αλλά που έχει τη δυνατότητα να το «δείχνει».

    και ακομη ενα

    Το κάλυμμα στο πίσω μέρος της συσκευής είναι από πλαστικό μέτριας ποιότητας (κάτι βέβαια το οποίο δεν εμπόδισε την Samsung να πουλάει εκατομμύρια Galaxy), έχει δε μια τραχιά υφή η οποία δίνει την αίσθηση πως δύσκολα θα σας γλιστρήσει από το χέρι.

    Οπως εσυ εκρινες την οθονη του quad xl, μεσα απο βιντεο, χωρις προσωπικη επαφη, σου λεω κι εγω απο το hands-on του Κωστα οτι ο κινεζος συνολικα εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, δεν βλεπω πουθενα να λεει για ματ υλικο στο πισω μερος ομως, αλλα για σαγρε.

    Για εσενα ειναι γνωμονας η μεγαλυτερη οθονη, για εμενα που βλεπω ταινιες στο κινητο και σερφαρω στο κινητο, οτιδηποτε απο 4,3 ιντσες και πανω μου ειναι υπεραρκετο και απο κει και περα μ ενδιαφερει η ευκρινεια. Ο κινεζος μετα το xperia s, εχει το καλυτερο ppi, οπως σου ειπα.

    Το ηχειο, το ειπε κι ο Κωστας οτι ειναι φοβερο, ειναι απο τα κομματια που πονταρει το κινητο, μαζι με την αυτονομια. Απο τα σχολια του καταλαβα, πως ειναι κορυφαιο και οριστε ακομα ενα σχολιο σε τεστ:
    Το μονοφωνικό ηχείο που βρίσκεται στη «ράχη» του Optimus 4X HD αναπαράγει πρόθυμα κάθε ήχο, χωρίς ωστόσο να διακρίνεται για την έντασή του. Θα θέλαμε αυτή να ήταν λίγο μεγαλύτερη αφού σε ορισμένους χώρους ήταν σχεδόν αδύνατο να το «ακούσουμε» (όπως για παράδειγμα σε μία τυπική καφετέρια με σχετικά λίγους θαμώνες).

    Εκει που βλεπω ξεκαθαρα να υστερει, ειναι στις φωτογραφιες με χαμηλο φωτισμο, αλλα παλι αν δεν συγκρινεις φωτογραφιες των δυο ιδιων κινητων, πως μπορεις να κανεις συγκριση μεσω ενος τριτου?

    Τα benchmarks, δεν λενε παντα την αληθεια, σε σχεση με την εμπειρια χρησης σκεψου οτι βγαζουν αχρηστο τον atom της intel, ενω προσφερει μια πολυ καλη εμπειρια, ισως αντιστοιχη με τετραπυρηνων. Σιγουρα ο tegra, ειναι καταξιωμενος, σιγουρα η huawei εχει ψωμια ακομα να φαει στην κατασκευη hardware, αλλα εγω σου παρεθεσα το συγκεκριμενο στοιχειο, ως παρομοιο score στο συνολικο benchmark, αλλα ως κατα πολυ ανωτερη καρτα γραφικων του κινεζου, αφου ξεπερναει ολα τα κινητα οπως μας ειπε ο Κωστας.
    Σου ξαναλεω, οτι αν δεν εχουμε ενα αμεροληπτο hands-on, με τα δυο κινητα διπλα-διπλα δεν μπορουμε να γνωριζουμε τις περισσοτερες παραμετρους, απλα χρησιμοποιησα την δικη σου λογικη(πριν βγουν τα τηλεφωνα, αφου γνωριζουμε το hardware, γνωριζουμε και τις δυνατοτητες τους), οπως ειπες και σου ανταπαντω αναλογα.
    Το δικο σου εχει nfc, πολλα θετικα που αναφερω κι εγω ο ιδιος και φυσικα τωρα φοβερη τιμη στο σκρουτζ, αλλα πιστευω πως τα 2 τηλεφωνα, ειναι πολυ κοντα, οπως και με το one x και το galaxy s3, και καθοριστικος παραγοντας αγορας τους θα ειναι η τιμη και το status του καθενος. Εμενα που δεν μ' ενδιαφερει το στατους, θελω να εχω μεγαλη μπαταρια και καλη ακουστικη, γιατι βλεπω ταινιες και ακουω μουσικη απο το κινητο, η επιλογη μου αναμεσα στα δυο θα ηταν το huawei, εσυ επελεξες το lg και καλα εκανες σ' αυτην την τιμη. Προσωπικα, μετα το 2Χ, που ειχε χειριστο software απο την lg, ενω ειχε φοβερο hardware και τα παραπονα πολλων χρηστων για την υποστηριξη τους(αν δεις ακομα και κατω απο το nexus, γραφουν ποτε ξανα lg), την φοβαμαι λιγο την εταιρεια, αλλα πιστευω πως τωρα θα εχει ξεπερασει κατα πολλου, αυτα τα προβληματα σ' ενα κινητο οπως το 4Χ. Συμπερασματικα λοιπον τα σιγουρα στοιχεια ειναι οτι το lg εχει καλυτερη συνδεσιμοτητα, αφου εχει nfc και πιο καινουρια εκδοση bluetooth, απ' οτι ειδα, πιο δοκιμασμενο hardware, καλυτερη τιμη που μπορεις να το βρεις στην χωρα μας, αυτην την στιγμη και το στατους της lg υπερ της huawei, μικροτερο βαρος και παχος. Το huawei κατα την γνωμη μου θα εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, με το ματ υλικο πισω, μικροτερο πλατος και μηκος, κορυφαια ακουστικη, κορυφαια αυτονομια και μενει να δουμε σ ενα συγκριτικο των δυο κινητων, πως τα πανε σε οθονη διπλα-διπλα, καμερα, ταχυτητα στην χρηση και gaming.

  • Αν κολλησεις το youtube. com στον browser θα παιξει. Σου απαντησα χτες δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος αλλα το σχολιο μου κοπηκε. Ειδα το lg απο κοντα χτες τυχαια σ εναν φιλο, πολυ καλη αποκριση, φορτωμενο με εφαρμογες, πολυ φωτεινη οθονη οπως ειπες, πολυ καλες διαστασεις για το μεγεθος της οθονης δεν εχει μεγαλο πλαισιο γυρω γυρω, αλλα το πλαστικο την θελει την θηκουλα του και το ηχειο καλυτερο απο κατι σαμσουνγκ φυσικα αλλα μετριας εντασης και χωρις μπασα. Ειδα φωτογραφιες πολυ ευκρινεις και χωρις θορυβο, δεν μπορεσα να τραβηξω μονος γιατι το επιασα για 2 λεπτα μονο, ουτε να κανω browsing. Η μπαταρια μου ειπε το παιδι οτι με προσεκτικη χρηση φτανει και τις μερες, αν το σκαλιζεις φυσικα μια. Για καποιον που θελει κινητο εως 400 ευρω ειναι μονοδρομος στην ελληνικη αγορα, αν προτιμαει μεγαλες οθονες φυσικα. Να εισαι καλα και να χαρεις το κινητο σου, με την αντιπαραθεση αποψεων μας ελπιζω να βοηθησουμε πολλους επιδοξους αγοραστες

  • Και να συμπληρωσω κατι τελευταιο. Το λαθος της huawei, δεν ειναι η τιμολογηση των προϊοντων της, αλλα οτι τις κραταει σταθερες για μεγαλο διαστημα. Ενδεικτικα στο amazon, το ascend p1 εχει ιδια τιμη με το honor 2, που πραγματικα δεν εχουν καμια σχεση σαν τηλεφωνα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.