Διαγωνισμός Techblog και toys-shop.gr, Κερδίστε ένα tablet για παιδιά!

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Techblog σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα toys-shop.gr και δώρο το tablet Clempad για παιδιά, το πρώτο αληθινά εκπαιδευτικό tablet για παιδιά ηλικίας 6+ εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά! Αλλά και οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Clempad σαν ένα κανονικό Android tablet.

Update: Το tablet για παιδιά Clempad προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος www.toys-shop.gr βρήκε κάτοχο! Τυχερή νικήτρια στον διαγωνισμό του Techblog είναι η “sofia kourogianni” και έχει ενημερωθεί με email. Το βίντεο της κλήρωσης θα είναι αργότερα διαθέσιμο εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας.

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί εδώ αλλά και στο Fan Page μας στο Facebook. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο ένα tablet Clempad θα πρέπει:
• Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή με τις ευχές σας σε αυτό το άρθρο.
• Να κάνετε Public Share τον διαγωνισμό στο Facebook.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 19:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page μας στο Facebook.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Σχετικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα toys-shop.gr
Τα toys-shop.gr το μεγαλύτερο eshop παιχνιδιών στην Ελλάδα σας βοηθά καθημερινά να επιλέξετε μερικά από τα πιο ποιοτικά και διάσημα brands παιχνιδιών στον κόσμο. Ανάμεσα στα διάφορα brands στα βρεφικά παιχνίδια ξεχωρίζουν οι: Fisher-Price, Playskool, Chicco, φέρνει όλα τα απαραίτητα παιχνίδια για τους πρώτους μήνεςτου μωρού σας έως και την προσχολική του ηλικία. Στα δημιουργικά θα βρούμε την Play-Doh, τα Lego, την Playmobil γνωστά σε όλους μας για την δημιουργικότητα και φαντασία που δίνουν στα παιδιά μας. Στα μεγάλα σετ παιχνιδιού και μπαταριοκίνητα θα βρούμε την Little Tikes και την Peg-Perego με τα απίστευτα οχήματά της. Τέλος στα αγόρια ξεχωρίζει η Hot Wheels με τα απίθανα αυτοκινητάκια και πίστες άλλα και η σειρά NERF για ατελείωτη περιπέτεια. Στα κορίτσια βασιλιάς είναι η Barbie αλλά και άλλα brands παίζουν σημαντικό ρόλο όπως Monster High, Lalaloopsy, Polly Pocket, My Little Pony.

Βρείτε τα όλα λοιπόν στο μεγαλύτερο eshop παιχνιδιών στην Ελλάδα www.toys-shop.gr και διαλέξτε το αγαπημένο σας, εύκολα και γρήγορα, με βάση το φύλο του παιδιού σας, την ηλικία του ή και την τιμή. Και σημειώστε ότι με αγορές άνω των 49 ευρώ, έχετε δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!

Επεξεργάστηκε την 23 Δεκεμβρίου 2013 19:41

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.