Χαρίζω ένα Archos 7 home tablet

Το Techblog σας χαρίζει το Tablet Archos 7 το μοντέλο με την 7άρα οθόνη αφής resistive και το λειτουργικό σύστημα Android 1.6. Ποιοτική κατασκευή και μια ολόκληρη κοινότητα από Archos fanboys για να το παραμετροποιήσετε όπως και όσο θέλετε. Πάρτε μέρος στην κλήρωση.

update Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 12:10: Μόλις τώρα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση. Νικητής είναι ο δημητριαδης αβρααμ. Αυτή τη στιγμή ανεβάζω το βίντεο της κλήρωσης το οποίο θα είναι αργότερα διαθέσιμο εδώ.

update Τρίτη 25 Ιανουαρίου 00:02: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα γνωστοποιηθεί και μέσα από το Facebook Fan Page. Πάνω από 2.100 συμμετοχές μέσα σε τρία 24ωρα! Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό “χαρίζω” του Techblog με δώρο ένα Tablet Archos 7 θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο συμμετοχή αναφέροντας ποιο είναι το αγαπημένο σας Tablet PC. Αναζητήστε όλα τα Tablet στην σχετική κατηγορία του Techblog και πάρτε ιδέες. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 23:59 και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από Fan Page του Techblog ενώ θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους.

Το συγκεκριμένο Archos 7 έχει δοκιμαστεί από το Techblog και μπορεί να θεωρηθεί συλλεκτικό!!

Επεξεργάστηκε την 28 Ιανουαρίου 2011 12:12

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.