Windows 8 τρέχουν σε tablet με τον τετραπύρηνο NVIDIA Kal-El [video]

Το 2012 ο πόλεμος θα ξεσπάσει βίαιος μεταξύ του επόεμενου iPad 3, διπύρηνων και τετραπύρηνων Android tablets αλλά και Windows 8 tablets. Δείτε για πρώτη φορά ένα μικρό βίντεο με τα νέα Windows 8 να τρέχουν σε πρωτότυτο μοντέλο tablet με τον αναμενόμενο τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Kal-El τον οποίο θα δούμε και σε Android tablets από το νέο έτος.

Πηγή

Σχόλια

  • Δείχνουν 4 πύρηνο και μας παρουσιάζουν το UI.
    FAIL.
    Δηλαδή τι περίμεναν να δούνε παραπάνω; Να κάνει κόλπα;
    Βάλτε καμιά εφαρμογή να δούμε πόσο αντέχει η μπαταρία και τις ταχύτητες και ας αφήσουν τα παπατζιλίκια...

  • mixtri, μην είσαι τόσο αυστηρός και βιαστικός! Ο τύπος από την Αμερική που τράβηξε το βίντεο αναφέρει ότι η συσκευή ήταν σε γυάλινη προθήκη και δεν επιτρεπόταν να την αγγίξουν και ότι έκαναν παραχώρηση για να την δείξουν έστω και τόσο λίγο στο κοινό. Επίσης μην ξεχάς ότι μόλις πριν δύο ημέρες ανακοινώθηκε η υποστήριξη των Windows 8 από επεξεργαστές της NVIDIA https://techblog.gr/tablet/windows-8-nvidia-1632

    Οπότε δες το βίντεο σαν μια επίσημη πρώτη εμφάνιση αυτού του συνδιασμού (Windows 8 - NVIDIA) και περίμενε το 2012 όπου θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα μοντέλα στο εμπόριο.

  • Όσα βίντεο κι αν δω με τα windows 8, μου δημιουργείται η εντύπωση ότι αυτό το λειτουργικό σχεδιάστηκε για παιδιά του δημοτικού και για ανθρώπους με χαμηλή νοημοσύνη...αυτά τα τεράστια, πολύχρωμα εικονίδια μου φαίνονται πολύ παιδικά...μακάρι να διαψευστώ τελικά.

  • bakchr διάβασα ότι τα windows 8 θα έχουν δυο u.i το ένα όπως με αυτά τα εικονίδια και το άλλο με το κλασικό που έχουμε συνηθίσει...

  • Δυο start θα εχουν, το κλασικο και ενα με το metro ui.

    Windows με arm αρχιτεκτονικη ειναι το νεο, αλλα παπαλα ολες οι x86 εφαρμογες.

    Και σιγα μην αφησει η INTEL την nvidia και την arm να κανουν παιχνιδι μονοι τους.

  • Σφαίρα πάει ρε!θέλω 4πύριναααααα αλλά να μην πληρώνω ΔΕΗ τετραψήφια ε παιδιά;;; ;)

  • Η Microsoft θα δημιουργήσει τρομερό οικοσύστημα με τα νεα Windows 8.
    To 2012 φαίνεται αρκετά καυτό.

  • Πάντως τα 8 που δοκίμασα στο laptop με το Metro UI καυτή πατάτα... τα βλέπω στον δρόμο των Vista... μουντό πράσινο με τα άκυρα εικονίδια αντιγραφή από τα WP7 για start menu που σε κουράζει και σε κάνει να βλέπεις γιατί το Aero των 7 είναι πολύ πιο όμορφο!!! Αν δεν τα διαχωρίσουν από τα PC δεν θα έχουν επιτυχία... για tablet καλά είναι αλλά για χρήση με ποντίκι και πληκτρολόγιο δεν υπάρχει περίπτωση!!! Πολλοί στο internet διαμαρτύρονται και δεν είναι υπερβολή... γιατί όταν πας να κάνεις ότι έκανε η Apple που μετέφερε χαρακτηριστικά του iOS στο Lion με τα WP7 και τα Windows είναι εντέλως γελοία κίνηση... τα μισά σε Metro UI και τα άλλα μισά σε παράθυρα λειτουργούν!!! Τόσο κακό ήταν να βάλουν τα νέα χαρακτηριστικά στα Windows 7 και να διαμόρφωναν ένα καλύτερο interface;; Και που είμαστε ακόμα... θα γελάσουμε με τις συμβατότητες των 8 ανάμεσα σε x86 και Arm αρχιτεκτονική!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.