iPad 2: Designed In California, Assembled In Brazil

Σχεδιασμός στην Καλιφόρνια, κατασκευή στην Κινα, έτσι αναφέρουν όλα τα καλούδια της Apple στο πίσω μέρος τους. Αυτό πρόκειται να αλλάξει σε ένα βαθμό και πλέον δεν είναι απίθανο να δούμε και στην Ελλάδα μοντέλα “Assembled in Brazil”. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ιστοσελίδα της Βραζιλίας, το εκεί εργοστάσιο έχει ξεκινήσει ήδη να παράγει iPad 2.

Το νέο εργοστάσιο είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της κυβέρνησης της Βραζιλίας και της εταιρίας Foxconn που κατασκευάζει σήμερα στην Κίνα προϊόντα της Apple.

Εδώ στην Ελλάδα δεν πρέπει να παραδειγματιστούμε μπας και με την έρμη την “ανάπτυξη” καταφέρουμε να βγάλουμε το κεφάλι έξω από το βούρκο;

Πηγή

Σχόλια

  • Εδώ Κώστα αν φτάσουν του μισθούς στα 400€ δεν κάνουν καμία επένδυση στην Ελλάδα. Επίσης πρέπει να καταλάβουν οι Πασοκονεοδημοκράτοκουμουνιστές οτι η Ελλάδα έχει ανάγκη τις επενδύσεις και όχι ανθρώπους που κοιτάνε πως θα κάνουν αρπαχτή...Όσοι καλοθελητές ήθελαν να επενδύσουν στην Ελλάδα έφαγαν το κεφάλι τους.

  • Μα εννοείται ότι τα βραζιλιάνικα ipad2 προορίζονται να πουληθούν στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του νότιου ημισφαιρίου.

  • Όσες εταιρίες έκαναν βιομηχανίες εδώ πχ Nissan με την παραγωγή κάποιον sunny οι ελληναρες δεν τους αρεσε να δουλεύουν αλλα να κάθονται στισ γραφειαρεσ τουσ και να το παιζουν επειχηρηματιεσ...και να κλαιγομαστε για ότι συμφορά γινει κ να τα ρίχνουμε όλα σε αλλους Αυτα μασ μαραναν ...κ να δουλεύουν Αλβανοί κ άλλοι μετανάστες...
    Αμα δεν αλλάξει νεοτροπια ο έλληνας που δν αλλάζει δν μας σώζει τπτ μέχρι να μας αγοράσουν οι Γερμανοί εξ ολόκληρου...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.