Windows 8 Tablets, Θα πάρουν τα πάνω τους μετά το 2013

Πριν από μερικές εβδομάδες, οι ανακοινώσεις και τα πρώτα video με tablets που έτρεχαν Windows 8 μας ενθουσίασαν και μας έβαλαν σε αγωνία να περιμένουμε πως και πως την έλευσή τους μέσα στον επόμενο χρόνο. Σήμερα η εταιρεία ερευνών DisplaySearch μας προσγειώνει αναφέροντας ότι τα Windows 8 tablets δεν πρόκειται να καταλάβουν σημαντικό ποσοστό της αγοράς πριν το 2013.

Σύμφωνα με την τετραμηνιαία έκθεση της εταιρείας, το 2017 αναμένεται να διατεθούν 330 εκ. τεμάχια tablets ενώ φέτος το 2011 θα διατεθούν 60 εκ. Εσείς έχετε tablet; Ετοιμάζεστε να αποκτήσετε ένα μέχρι τα Χριστούγεννα;

Πηγή

Σχόλια

  • μπαα.. στο 80% των κατοχων ταμπλετ δεν τους χρειαζεται! ειναι μονο για μοστρα! αν κ εχω δωσει πολλα λεφτα για υπολογιστες λογο επαγγελματος, τα 500+ ευρω του ταμπλετ δεν θα τα δινα.. βολευομαι ανετα στις 4.3' του ζμαρτφοουν ;-)

  • έχω και το ipad 2 μου ήταν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει σε mobile συσκευη, αφού το laptop μου το ανοίγω σπάνια, όταν αποκτήσουν τέτοια δύναμη με τις retina οθόνες και τα τετραπυρινα cpu και το χαμηλότερο βάρος θα δούμε τι θα γίνει...

  • εχω το Asus transformer και α απολαμβάνω την καθε στιγμή σερφαρισματος!!!!Απίστευτο εργαλείο...

  • iPad 2 :p αν και θελω να στηρίξω το android (στις ταμπλετες θέλει δουλειά ακόμα, να δουμε το ics..)
    Η αλήθεια χωρίς πλάκα, ειναι οτι αν παρεις αφήνεις το λαπτοπ στην ακρη...αν καποιος χρησιμοποιεί το κινητο και παει απο τις 3.5" η 4.5" στις 10" δε θα ξεκολλήσει μετα. Ολα γίνονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα, χωρίς κούραση.
    Netbook δεν ειχα πάρει το θεώρησα πεταμένα χρήματα και έβλεπα τους περισσότερους που τα έπαιρναν οταν είχαν πρωτοβγει με το κιλό.. Φοβάμαι οτι θα αντικαταστήσουν τους φορητούς στο μελλον.
    Για τα 8 δε μπορω να φέρω άποψη όμως...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.