Windows 8 tablets, Ενδεικτικές τιμές για κάποια πρώτα μοντέλα

Μέσα από φυλλάδιο ιταλικού καταστήματος με ηλεκτρονικές συσκευές έγιναν γνωστές οι ενδεικτικές τιμές για κάποια από τα μοντέλα Windows 8 tablets που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά μέσα στο Νοέμβριο. Συγκεκριμένα εφμανίζονται το ASUS TF600 με επεξεργαστή ARM και Windows 8 RT και το Samsung ATIV με επξεργαστή Intel, Windows 8 Pro πακέτο με πληκτρολόγιο και γραφίδα.

update: Έχουμε πληροροφίες και για την τιμή του Microsoft Surface.

Asus TF600T (Wi-Fi) – Windows 8 RT: 599 ευρώ
Asus TF600TG (Wi-Fi + 3G) – Windows 8 RT: 699 ευρώ
Samsung ATIV XE500T1C smart PC-A01 (Wi-Fi + 3G) – Windows 8 Pro: 899 ευρώ

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 10:52

Σχόλια

  • Τα 899 για αυτα που προσφερει η ταμπλετα της Samsung - δεν μου φαινονται υπερβολικα αν αναλογιστουμε το τι προσφερει!
    Για της Asus τωρα μου φαινονται ακριβα....με windows RT και 599 με 699 δεν λεει....
    @Panagiotis Gr
    Βρισκω ακρως ενδιαφερον το μηχανακι της ms!

  • Το συγκεκριμενο tablet pc στο amazon de στα 699 ευρω πακετο με το πληκτρολογιο με την extra μπαταρια που ενσωματωνει συν extra θυρες συνδεσημοτητας.
    Αν ψαχτεις παντα βρησκεις καλυτερες τιμες.
    https://www.amazon.de/Samsung-Smart-PC-Flashspeicher-SGX545-metall/dp/B009ODZFH2/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1350381881&sr=8-1-spell

  • Το Ativ στα 7 κατοστάρικα που είπε ο alex είναι πολύ καλη ευκαιρία με τέτοια χαρακτηριστικά, περιμένω να δω και το Surface και μετά μπαίνει πωλητήριο στο iPad

  • όλα είναι σχετικά... Για τα ελληνικά δεδομένα μπορεί όλα να είναι ακριβά αλλά οι κατασκευαστές ποντάρουν σε άλλες αγορές με διαφορετικά δεδομένα... και στην τελική αν μπορεί κάποιος να τα διαθέσει, για κάποιον που περνάει πολλές ώρες μπροστά στο pc-tablet-smartphone σερφάροντας - δουλεύοντας - βλέποντας video κ.α. όλα αυτά είναι ένα είδος επένδυσης αν σκεφτείς οτι ένα αξιοσημείωτο μέρος της ζωής το περνάς χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο μηχάνημα αποροφόντας "πληροφορία". Για μένα ο νικητής είναι εξ αρχής το surface αφού είναι το πιο αναγνωρίσιμο ήδη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.