Crash Test, Motorola Xoom vs. iPad 2 vs. Galaxy Tab [τα σπάνε οι οθόνες]

Αυτό είναι crash test στην κυριολεξία. Τα άτομα δεν έχουν δουλειά να κάνουν και πετάνε στο τσιμπεντο με την οθόνη προς τα κάτω τρια από τα πιο γνωστά tablets. Το Motorola Xoom, το iPad 2 και το παλιό 7άρι Samsung Galaxy Tab. Δείτε τι θα μπορούσε να πάθει το αγαπημένο σας tablet αν έπεφτε κάτω με τα μούτρα. Φρίκη!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 10:50

Σχόλια

  • τόσο ευαίσθητα είναι??? ειδικά το Ipad που κάνει και μια περιουσία δε θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ανθεκτικό???

  • ΑΜΑΝ.
    Ντροπή!!! Αν δεν τα ήθελαν έπρεπε να τα δώσουν στο techblog για διαγωνισμό! :P

    Πάντως όσον αφορά αυτό που έκαναν απ'ότι βλέπουμε όλα είναι πολύ...πολύ εύθραστα. Είναι να μην σου πέσει. Αν σου πεσει. Κλάψτο!

  • Παιδια, εμενα μου επεσε το iPad 1st gen (επαθα εγκεφαλικο!) απο υψος περιπου 1 μετρο με την πλευρα της οθονης και δεν επαθε τιποτα. Το οτι το 2 διαλυθηκε, φταιει οτι στο πρωτο iPad η οθονη δεν ειναι τοσο εξω (προεξεχει το αλουμινιο νομιζω) ενω στο 2 δεν προεξεχει τιποτα και η οθονη ειναι απροστατευτη?

  • Κάθε φορά που βέπω τέτοια videos σφίγγεται η καρδιά μου! Πόσα χρήματα έχουν για πέταμα κάποιοι άνθρωποι? Και μια ερώτηση για τέλος: Μπορούν να αντικατασταθούν οι οθόνες αυτών των Tablets?

  • @jivaras123 από όσο ξέρω δεν είναι η οθόνη αυτή που γίνεται κομμάτια αλλά το προστατευτικό γυαλί που έχουν μπορστά απο τις οθόνες οι κατασκευαστές.Τώρα πάλι,αν σπάσει το γυαλί και η οθόνη...βρίσκεις άλλες στο ebay :P

  • Φίλε jivaras123 για το iPad 1 έχω δει σε eshops οθόνες καθώς και οδηγίες για αντικατάσταση. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω αλλά νομίζω πως πρέπει να υπάρχουν και για αυτά. Υπάρχουν ειδικά eshops που εξειδικεύονται στις πωλήσεις panels. Πρόσφατα αντικατέστησα το panel στην οθόνη ενός laptop και μπορώ να σου πω πως θέλει ιδιαίτερη προσοχή και κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις γιατί τέτοιες επεμβάσεις έχουν κάποια απρόοπτα τα οποία πρέπει να είσαι σε θέση να τα αντιμετωπίσεις καθώς τα ανταλακτικά μπορεί να διαφέρουν σε κάποια σημεία από τα original. Εγώ πάντως τα κατάφερα και απέκτησα πολύτιμη πείρα!

  • αρε samsung,gorila glass ρε!!!!προσεξτε στο 1 και 31 την κραυγη της απελπισμενης!

  • Παιδιά λίγο μουφάκι φαίνεται το βίντεο! μάλλον έφαγαν πολλές σαβούρες τα κακόμοιρα για να γίνουν έτσι ! αν παρατηρήσετε πριν το αφήσει, το βίντεο κάνει μια διακοπή λες και είναι μονταρισμένο....λες και έχει ενώσει διαφορετικά βίντεο!

  • θα συμφωνήσω με τον giorgos, οταν τα ριχνουν τα εχουν αναποδα δεν μας δειχνουν την οθονη πριν τα ριξουν, αλλα περα απο αυτο ποιος ο λογος να δωσεις ενα ματσο λευτα για κατι που θες να σπασεις, δεν το καταλαβαίνω

  • Καταρχην δεν σου λεει κανεις οτι ειναι αληθηνα τα μοντελα και οχι ψευτικα, δεν τα ανοιξαν καθολου.οποτε ενας ακομα λογος για την πιθανοτητα οτι ισος αντεχουν πθο πολυ απο οσο μασ δειχνουν. Δεν πιστευω οτι πληρωσαν πανω απο 1500 ε για να τα χαλασουν.

  • Παναγία μου!!!!!
    Με έπιασε η καρδιά μου όταν τα είδα να τα ρίχνουν κάτω......!!

  • Μα καλά, μόλις κατέστρεψαν 1500-2000 ευρώ; Μα τι κουβαλάνε στο κεφάλι τους;

  • Αν ριξουν το κεφαλι τους απο αυτο το υψος δεν θα παθει τιποτε.....αφου μεσα εχει αχυρο....χαχαχα....

  • Κανεις σας δεν βλεπει οταν τα γυριζουν και ειναι σπασμενα οτι δουλευουν κανονικα τα ταμπλετσ ? Στο ipad και στο samsung τουλαχιστον φαινεται, στο xoom δε μπορεσα να βρω κατι γιατι εχει αρκετα θριψαλα η οθονη.Αν και μαλλον εχει κολλησει η οθονη. Επισης καθως πεφτει λειτουργει η μπροστινη καμερα στην οποια φαινεται καθαρα οτι σπαει το τζαμι μπροστα.
    Επισης στη αρχη και στο τελος του βιντεο διαφημιζουν μια ασφαλιστικη. Δε νομιζω να χρειαζεται να γραψω κατι αλλο!

  • μπράβο στο σχόλιο πάνω από αυτό το δικό μου, γιατί κατευθείαν να μην πιστέψετε σε κάτι?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.