ZTE T98, Το πρώτο tablet με τον τετραπύρηνο NVIDIA Tegra 3 Kal-El

Το πρώτο Android Honeycomb tablet με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 (Kal-El) είναι γεγονός και είναι δημιούργημα της ZTE. Ονομάζεται T98, παρουσιάστηκε σήμερα στην έκθεση PT/Expo Comm στην Κίνα και κάνει την εμφάνισή του στις 7 ίντσες με 1GB μνήμη RAM και χρονισμό στο 1.3GHz (underclock από τα 1.5GHz).

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά κάνουν λόγο για ανάλυση οθόνης 1280×800 pixels, κεντρική κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη για βίντεοκλήσεις 2 Megapixel, πάχος 11.5 χλστ, μπαταρία 4000 mAh και υποδοχή για κάρτες SIM 3G.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το “πενταπύρηνο” επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 (Kal-El).

Πηγή

Kudos to Giorgos Rethimno

Επεξεργάστηκε την 27 Σεπτεμβρίου 2011 23:48

Σχόλια

  • Να δούμε τώρα τι παραπάνω θα μας προσφέρουν οι 5 πυρήνες στα tablet-κινητά. Η επόμενη βελτίωση που θέλω να δω στα κινητά-tablet είναι μεγαλύτερες μπαταρίες και καλύτερα λειτουργικά. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε να πέφτουμε στην λουμπα του μάρκετινγκ που ταζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πχ. Λάπτοπ με 3gb κάρτα γραφικών...

  • Μπράβο στην Ζτε που έκανε μια πρωτοπορία και ανέβασε τα χαμηλά specs αμα ειναι γύρω στα 300 ευρώ θα γινει χαμός :)

  • Η ΖΤΕ εχει πιασει παντως τον παλμο των πραγματων εδω και καιρο!!!! αργησε να κανει κατι στην Ελληνικη αγορα μετα το V9 (ειδε κανεις το plus?) Αλλα ο γιγαντας οταν κινειται, πραγματικα καβει θαυματα. Οπως ο ΟΤΕ ενα πραμα... :-)

  • Πρόσφατα σύγκρινα τις οθόνες των Zte και Huawei tablets που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Τις έβαλα δίπλα δίπλα και διαπίστωσα πως της Huawei είναι πολύ καλύτερη. Η ΖΤΕ έχει δρόμο ακόμα.
    Τώρα από τους KalEl περιμένω να μην σέρνονται στις 720ρ ματρόσκες διαφορετικά δεν μου λένε τίποτα.

  • Οι οθόνες δεν συγκρινονται δυστυχώς έτσι. Σημασία έχει τι οθόνη φοράει το ένα και τι το άλλο,πραγμα που κανονιζει ο κατασκευαστης. Εγώ έχω ακόμα να λέω για ζτε blade απο uk που έχουν amoled οθόνη σε σχέση με το ελληνικό και χαζεβεις τα χρώματα σε σχέση με τα huawei. Αν έρθει με ips οθόνη ή γενικά καμία καλή προφανώς θα είναι καλύτερο απο όλα τα huawei τα σημερινά, εκτός αν και η huawei βάλει αντίστοιχες. Σε γενική εκτίμηση εγώ πάλι θεωρώ την Zte καλύτερη κατασκευάστρια απο την huawei, αλλά και πάλι ήμουν γκαντεμης με τη 2η, πραγμα που είναι θέμα τύχης.

  • @Solon +1
    Σωστος αμα ο tegra 3 σερνεται στα mkv 720p τουλαχιστον, παει για πεταμα
    Εχω δοκιμασει mkv με το iPad 2 στα 720p και επαιζε κομπλε με oplayer

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.