TechDeals, iPhone 4 8GB με 469 ευρώ

Το iPhone 4 κυκλοφορεί με μικρότερη ενσωματωμένη μνήμη 8GB και χαμηλότερη τιμή. Στους επίσημους διανομείς της χώρας μας θα το βρείτε με τιμή 549 ευρώ, το TechDeals το ανακάλυψε 80 ευρώ κάτω στα 469 ευρώ. Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχει διαθεσιμότητα και στα δύο χρώματα λευκό και μαύρο. Πως το βλέπετε το deal;

Το iPhone 4 8GB με 469 ευρώ θα το βρείτε εδώ.

Kudos to Θάνος

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Επεξεργάστηκε την 22 Δεκεμβρίου 2011 10:35

Σχόλια

  • Αρκετά καλό Deal και αν ήταν και τα 16 θα ήταν Super. Εγώ προσωπικά πριν 1 μήνα πήρα το iPhone 4 16GB Black, σφραγισμένο στα 480. :)

  • Κωστα, το site το οποιο αναφερεις δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα στοιχειο περαν ενος τηλ. αριθμου και ενος email.

    Ουτε ονοματεπωνυμο, ονομα εταιρειας (αν ειναι εταιρεια), Α.Φ.Μ., διευθυνση, τιποτα. Η απουσια των ανωτερω στοιχειων (που αν δεν κανο λαθος ειναι υποχρεωτικη για e-commerce sites), ειναι τουλαχιστον υποπτη.

    Καλο θα ειναι να κανεις την ερευνα σου πριν βγαλεις ενα τετοιο site στον αερα.

  • - Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. -

    Καλέστε στο τηλέφωνο και πληρώστε αντικαταβολή (αν σας το φέρουν!). Τι έρευνα να κάνω? Να ζητήσω φορολογική ενημερώτητα και στοιχεία από τον Τειρεσία; Εγώ δίνω την πληροφορία δεν επιβάλω ούτε καθοδηγώ κάποιον να αγοράσει. Την έρευνα θα την κάνει όποιος ενδιαφέρεται από εκεί και πέρα. Πάντα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

    • haris, εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ένα. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έχω γεμίσει την κάρτα 8GB όσων Android smartphones έχω χρησιμοποιήσει ούτε χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου πάνω από 3-4 εφαρμογές. Αυτό το τελευταίο πάει σε όσους παινεύονται για τις χιλιάδες εφαρμογές που έχει το δικό τους market.

  • Καλά, είναι χιλιοειπωμένα τα περί iphone και σχέση τιμής/ωφέλειας και λόγω αντικειμενικών συνθηκών, δεν τα ξαναλέμε γιατί πάλι θα έχουμε haters και lovers και δεν οδηγεί πουθενά.

    Όποιος καταλαβαίνει τί γίνεται γύρω του - να καταλαβαίνει όμως , όχι να λέει απλά ότι καταλαβαίνει- δεν υπάρχει καν θέμα.

    @Μike εκτός από manager του στυλ : "ΕΓΩ ΘΕΛΩ" είσαι και consultant του στυλ " Καλό θα ήταν να κάνεις ΑΥΤΟ πριν κάνεις το ΑΛΛΟ".

    Για το μπακλαβωτό έχεις να πεις τίποτα?

  • Τα 8 γίγα δεν φτάνουν ούτε για αστείο.Το 16άρι είναι μιά χαρά και πάλι απο κάποιο σημείο και μετά δεν είσαι και άνετος

  • Και πάλι δεν είναι κάτι τ ιδιαίτερο... εδώ παίρνεις sg2 με 430 ευρώ ποιος ασχολείται με τα 8 gb και την οθονουλα του iphone;;

  • Το πιο καλο για ολους ειναι να βλεπουν τιμες μεσα απο το σκουτζ που υπαρχουν κριτικες απο αγοραστες και ξερουμε τι γυνετε.

  • πήγα στα 64Gb στο iPhone 4S γιατί στο 4άρι μου έμεναν λίγα για δείγμα που είχα μέχρι 32.
    και αυτά χωρίς jailbreak φυσικά
    επομένως κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε η Apple να ρίχνει τις τιμές στα 16άρια αντί να βγάζει 8άρια..

  • Το έχω παραγγείλει και το περιμένω στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Θα ενημερώσω πάλι με νέο σχόλιο για τα περαιτέρω.

  • Παιδια,εγώ τη χτύπησα το συγκεκριμένη προσφορα.την επόμενη μέρα ήταν σπίτι μου.το μόνο που χρειάστηκε ήταν να βρω κοφτη για τηνsim. Κατα τα αλλά το κινητό τα σπάει και πραγματικά μπορεί κάποιος να φάει χρόνια πάνω από αυτό το κινητο

  • @Γιωργος
    Πότε ακριβώς το παρήγγειλες και στο έφεραν την επόμενη μέρα?? Γιατί εγώ εδώ και 3 βδομάδες περιμένω...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.