TechDeals, Samsung Galaxy Nexus με 542 ευρώ κομπλέ

Αν βαρεθήκατε να περιμένετε να θα έρθει το Samsung Galaxy Nexus στην Ελλάδα και θέλετε να το αποκτήσετε πιο οικονομικά από οποιοδήποτε κατάστημα του Skroutz μπορείτε να το φέρετε από Γερμανία ξεκλείδωτο με 522 ευρώ συν 20 ευρώ έξοδα μεταφοράς, σύνολο 542 ευρώ. Το ανακαλύψαμε σε ηλεκτρονικό κατάστημα του eBay.de.

Το κινητό δεν γνωρίζω αν έχει ελληνικό μενού, πάντως ελληνικό πληκτρολόγιο σίγουρα δεν θα έχει όπως δεν θα έχουν και όλα τα Galaxy Nexus που θα κυκλοφορήσουν επίσημα στη χώρα μας. Επίσης δεν γνωρίζω αν σας καλύπτει με εγγύηση η ελληνική αντιπροσωπεία ή σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να το επιστρέψετε στον πωλητή.

Samsung Galaxy Nexus
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: TI OMAP 4460 Dual-Core 1.2GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.65 ίντσες, Super AMOLED, 1280×720 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, video Full HD 1920×1080 pixels 30fps
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, NFC, Βαρόμετρο, Pogo Pin
Μπαταρία: 1750 mAh
Διαστάσεις: 135.5×67.94×8.9 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 17:09

Σχόλια

  • Αυτή η νέα μόδα να κάνουν νέο λειτουργικό και να μην βάζουν τις υπάρχουσες γλώσσες μέσα μόνο η google το καταφέρνει!

  • Κωστα το ICS 4.0 ΕΧΕΙ ελληνικο μενου κανονικα..Ελληνικο πληκτρολογιο ΔΕΝ εχει αλλα με μια βολτα απο το Market το προβλημα λυνετε..

  • Επίσης να προσθέσω ότι αφού το κινητό προέρχεται από χώρα της ευρωπαικής ένωσης καλύπτεται κανονικά από την εγγύηση.

  • Παιδιά, το Galaxy Nexus που έχω στα χέρια μου από το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys έχει ελληνικό μενού. Καταλαβαίνετε όμως ότι επειδή δεν το έχω διασταυρώσει κρατάω αποστάσεις για να μην πάρω κάποιον στο λαιμό μου. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον πωλητή και να ρωτήσει. Δεν το ξέρω στανταράκι ότι η ελληνική γλώσσα περιλαμβάνεται by default στο ICS, μπορεί και να είναι έτσι. Εγώ ωφείλω όμως να είμαι ξεκάθαρος απέναντί σας. Είναι αυτό που λένε "προχωρήστε με δική σας ευθύνη", όπως και σε όλα τα πράγματα στη ζωή. Τσεκάρουμε, ρωτάμε, διασταυτώνουμε και προχωράμε. ;)

    Σε ότι αφορά την εγγύηση, ναι υπάρχει η πανευρωπαϊκή εγγύηση όμως στη χώρα μας η κάθε αντιπροσωπεία την αντιμετωπίζει διαφορετικά. Ως εκ τούτου και εκεί πρέπει να κρατήσω αποστάσεις γιαυτό και αναφέρω ότι δεν γνωρίζω σχετικά με το τι θα συμβεί εφόσον χρειαστεί service η συσκευή μέσα στην εγγύηση.

  • Εγώ έχω κάνει port στο Galaxy s μου την ics 4.0.3 (alpha 12) από Teamhucksung και έχει ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο, και είναι τέλειο με ics....

    • Βρε Πάνο και εγώ έφαγα μπάμιες το μεσημέρι!
      Καλοδούλευτο αλλά για το Galaxy Nexus, κουβεντιάζουμε εδώ! :)

  • Εγώ πάντως από galaxy nexus s που έχει ICS official μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι λέει ο @Κostas (Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012 στις 13:40) οτι το ICS έχει ελληνικό μενού αλλά όχι πληκτρολόγιο. Εκτός και αν η google φέρει το nexus Ελλάδα και με ελληνικό πληκτρολόγιο πράγμα που δεν νομίζω αφού δεν έχει το nexus s...

  • Προφανως και το SII λογω touchwiz εχει Ελληνικο πληκτρολογιο..Το Νexus που φοραει το μαμα ics της Google δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο..

  • Ρε παιδιά εδώ για το galaxy nexus μιλάμε, τι θέλετε να δούμε και το βραδινό του Βλαχάκη!!! Απλά ήθελα να τονίσω ότι η 4.0.3 που είναι port από τις original rom των nexus έχει ελληνικό πληκτρολόγιο....μήπως εσείς οι από πάνω φοράτε την 4.0.1??

  • Πάνος, 4.0.1 φοράει το δικό μου δεν νομίζω να υπάρχει επίσημα κάποια άλλη έκδοση αυτή τη στιγμή για το Galaxy Nexus. Δηλαδή θέλεις να πεις ότι όταν αναβαθμιστεί επίσημα σε 4.0.3 θα αποκτήσει ελληνικό πληκτρολόγιο; Δεν το βλέπω... δεν θυμάμαι να έχει συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο στα Android. Και μπορείς να με αποκαλείς απλά Κώστα ή cVlachakis ;)

  • Κώστα και εγώ την 4.0.1 φόραγα και δεν είχα ελληνικό πληκτρολόγιο, προχθές έκανα update σε 4.0.3 και απέκτισα...λογικά το ίδιο θα γίνει και με galaxy nexus.....

    • Cooked ROM δεν έβαλες; Όχι κάποια επίσημη αναβάθμιση σωστά;
      Το ίδιο είχε συμβεί και με τα Windows Phone Mango, οι πληροφορίες μου έλεγαν ότι όσα κινητά αναβαθμιστούν δεν θα έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο και υπήρξε ένα παιδί από το myphone (Colossus νομίζω το έλεγαν) και επέμενε ότι επειδή μια έκδοση που είχε περάσει αυτός νωρίτερα είχε ελληνικό πληκτρολόγιο, θα έχουν και όλα όταν αναβαθμιστούν επίσημα. Τελικά δεν ίσχυσε κάτι τέτοιο. Γιαυτό σου λέω. Ας περιμένουμε γιατι δεν είναι το ίδιο.

  • @nikos1123
    Φιλε μου δε σε ζηλευω καθολου,για εμενα το πιο δυσκολο ζητημα θα ηταν να επιλεξω συσκευη αναμεσα στο galaxy nexus,το galaxy s2 και το razr.Ολα εχουν μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα μεταξυ τους,κανενα δεν ειναι ξεκαθαρα καλυτερο.Αν δεν σε απασχολει οτι το nexus εχει 5mp φωτογραφικη και δεν εχει υποδοχη για mem. card τοτε κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να κρινεις εμφανισιακα,να πας σε ενα καταστημα που να τα εχει ανοιχτα και να τα δουλεψεις καμποση ωρα.

  • έχει πέσει κι άλλο η τιμή του στ 469 και με καλό ψάξιμο μπορεί και πιο κάτω...έφτασε το s2 σχεδόν!

  • 380 το πηρα απο skroutz πριν ενα μηνα... Το καλυτερο Value for money της εποχης κατα την γνωμη μου

  • @Kostas K. η μπαταρια εχει ικανοποιητικη διαρκεια? ή τελειωνει γρηγορα?

  • Η αληθεια ειναι οτι η μπαταρια ειναι απο τα πιο αδυναμα του σημεια...Με μετρια χρηση παντως μια μερα στην βγαζει για πλακα...Αν το σκισεις στα παιχνιδια,ιντερνετ με 3g,ταινιες κλπ σε 7-8 ωρες την εχει καταπιει..

  • Το θετικο ειναι παντως οτι αν εχεις φορτιστη μαζι σου σε μιση ωρα εχει ξαναφτασει στο 50% περιπου..Γενικως φορτιζει γρηγορα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.