ASUS Eee Top 1602 hands-on

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το ASUS Eee Top 1602, ένα all-in-one desktop με οθόνη αφής 15,6 ίντσες, επεξεργαστή Intel Atom Ν270 1,6GHz, μνήμη RAM 1GB, σκληρό δίσκο 160GB, Wi-Fi 802.11n και κάρτα γραφικών on board. To Eee Top 1602 έρχεται μαζί με πληκτρολόγιο και ποντίκι και στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο χρώμα στα μέσα Μαρτίου. Η τιμή του αναμένεται κοντά στα 500 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

ASUS Eee Top 1602
15.6″ 16:9 Wide Panel
Windows XP Home
Intel Atom N270
DDR II 1GB
160 GΒ SATA II 5400rpm
On board graphics
1,3 Megapixel Web camera
Mic, LAN
Wi-Fi 802.11 n
2×4 Watt speaker
6xUSB 2.0
card reader (SD/MMC/Memory Stick)
3 audio ports for 5.1channel
4,3 κιλά

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2009 22:36

Σχόλια

  • theo0221 δεν το έχω αγοράσει, μου το παραχώρησε η ASUS για δοκιμή και θα το επιστρέψω :(
    Θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σε περίπου ένα μήνα με τιμή 500-550 ευρώ.

  • newbie, γενικά το μηχανάκι είναι καλό. Απευθύνεται σε ειδικό κοινό όπως μαθητές, ρεσεψιόν ξενοδοχείων. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι μια μια χαρά. Μπορείς να του περάσεις Windows 7 και να απολαύσεις τις multi-touch δυνατότητές του. Η ποιότητα κατασκευής είναι μέτρια. Το πληκτρολόγιο πολύ ωραίο (τύπου Sony VAIO), το ποντίκι χαμηλής ποιότητας, Logitech αν δεν κάνω λάθος, αλλά τι να το κάνεις αφού έχεις την οθόνη αφής. Δεν έχει DVD. Γενικά έμεινα ευχαριστημένος. Τι άλλο θες να ρωτήσεις. Δεν το κράτησα και πολλές μέρες για να το τεστάρω διεξοδικά.

  • An dwseis auto to mixanaki ston pitsirika twn 2-3 xronwn tha to exei kanei vides se 10 lepta. Akoma kai an den to kanei, den kserw an einai swsto na vazoume ta paidia apo toso mikra mprosta apo mia othoni.

  • Dimitri, αν ο πιτσιρικάς είναι διαβολάκος σίγουρα θα το διαλύσει. Από τα ανιψάκια (5-6 χρονών) που έχω από τα ξαδέλφια μου, βλέπω ότι την τεχνολογία την παίζουν στα δάχτυλά τους. Όποτε συναντιόμαστε μου βουτάνε το κινητό και χωρίς να τους εξηγήσω τίποτα ξέρουν και πάνε κατευθείαν στα παιχνίδια και παίζουν μέχρι να τελειώσει η μπαταρία!

    Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είναι ιατρικά σωστό στις ηλικίες που αναφέρεις ή και σε μεγαλύτερες να κάθονται μπροστά στην οθόνη υπολογιστή. Αν όμως σκεφτείς ότι σε αυτές τις ηλικίες απευθύνονται παιχνιδομηχανές όπως το Nintendo DS και ότι τα σημερινά παιδάκια ξημεροβραδιάζονται μπροστά στην τηλεόραση, πιστεύω ότι ένας υπολογιστής είναι καλύτερη επιλογή.

  • Αν κρατήσεις πατημένο το δάχτυλό σου στην οθόνη είναι σαν να κάνεις δεξί κλικ. Οπότε από εκεί κάνεις αντιγραφή ή μετακίνηση όπου αλλού θέλεις.

  • mia erotisi na kanw.
    karta grafikon diladi ti exi?
    ti simeni to on board?
    diladi,emena me endiaferi an tha bori na trexi sxetika kala to world of warcraft...:-) kai mono afto. efxaristo polu.

  • Yiannis, το 1602 που παρουσιάζουμε εδώ έχει κάρτα γραφικών που κάνει shared τα MB από την μνήμη RAM. Δεν ξέρω πόσα ακριβώς MB είναι. Υπάρχει όμως και το μοντέλο 1603 με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD3450 με 256ΜΒ.

    Ρώτησα τον Terminator από το http://www.game20.gr και μου είπε ότι γενικά τα MMO παιχνίδια όπως το World of Warcraft δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τις κάρτες γραφικών.

    Στο δεύτερο που ρωτάς για τα ηχεία, ναι μπορείς να συνδέσεις 5.1.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.