ASUS EeeBox unboxing

Αποκλειστικό. Κρατάμε στα χέρια μας το πολυαναμενόμενο ASUS EeeBox, τον οικονομικό mini υπολογιστή με τον εκπληκτικό σχεδιασμό που θέτει νέα δεδομένα στα desktop PC. Εξοπλισμένο με μονοπύρινο επεξεργαστή Intel Atom N270, μνήμη 1GB, σκληρό δίσκο 80GB και Wi-Fi 802.11n το πανέμορφο EeeBox θα σας μαγέψει με την εμφάνισή του και τις απίθανες για την τιμή του, δυνατότητες. Αναμένεται σύντομα με αρχική τιμή κάτω από 300 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Asus EeeBox B202

Το ASUS EeeBox θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε από κοντά στο περίπτερο Α2 του Techblog στην έκθεση dte 2008.

Επεξεργάστηκε την 6 Μαρτίου 2009 9:24

Σχόλια

  • Πολύ καλό φαίνεται. Και όντως λίγο μικρότερο από ότι το φανταζόμουν και εγώ. Μόλις το συνδέσεις με κάποια οθόνη περιμένω να μας ενημερώσεις για τις αναλύσεις που υποστηρίζει. Θα το έχεις ανοιχτό και συνδεδεμένο με οθόνη στο περίπτερο στην dte;

  • @Αχιλλέας: Το συνέδεσα στην 24άρα ASUS MK241 και υποστηρίζει όλες τις αναλύσεις τις οθόνης έως και τη μέγιστη 1920x1440 pixels!
    Βέβαια εννοείτε ότι με τα λιτά τεχνικά χαρακτηριστικά του EeeBOX B202 δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε παιχνίδια και να δούμε High-Definition ταινίες σε αυτές τις αναλύσεις.

    Περισσότερα θα δεις στο περίπτερο του Techblog. Θα το έχουμε αναμμένο.

  • Καλό νέο αυτό. Και μία ακόμα ερωτήσουλα μπας και ξέρεις. Θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις και με μεγαλύτερους σκληρούς;

    ή παρασκευή θα με δείς εκεί ή κυριακη :)

  • Μόλις είδα το βιντεάκι είπα "Να το HTPCάκι του σαλονιού μου"... Αλλά μετά διάβασα πως δεν θα μπορεί να παίζει HD εργάκια. Όντως ισχύει αυτό;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.