HTC HD7 βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το HTC HD7 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7 (WP7), επεξεργαστή 1GHz και οθόνη αφής 4.3 ιντσών multi-touch. Το θηρίο της HTC στα WP7 smartphones ξεδιπλώνει τις ικανότητές του μπροστά στην κάμερα του TechblogTV. Δείτε το βίντεο.

Το HTC HD7 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με τιμή λίγο πάνω από τα 600 ευρώ.

, HTC HD7 βίντεο παρουσίαση
, HTC HD7 βίντεο παρουσίαση
, HTC HD7 βίντεο παρουσίαση
, HTC HD7 βίντεο παρουσίαση
, HTC HD7 βίντεο παρουσίαση
, HTC HD7 βίντεο παρουσίαση
, HTC HD7 βίντεο παρουσίαση

HTC HD7
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7
Επεξεργαστής: 1GHz
Μνήμη RAM: 576MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4,3 ίντσες, S-LCD, capacitive, multi-touch, 800×480 pixels
Εσωτερική μνήμη: 8GB
WiFi b/g/n, GPS, Bluetooth 2.1, microUSB
Κάμερα: 5 Megapixel, 720p HD video
Μπαταρία: 1230 mAh
Διάστάσεις: 122x68x11.2 χλστ.
Βάρος: 162 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

71 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kwnstantinos K

Το review τέλειο!!!! Το κινητό και το λειτουργικό μέτρια…πολύ μέτρια! Και τελικά,έχει μία μορφή Multitasking (εκεί που πατούσες “πίσω” για να κλείσουν οι εφαρμογές)
Και πάλι δεν έδειξες εκείνο που σου λέω με τις φωτογρταφίες 🙁
Και αυτό με το zoom στο βίντεο τι κουλό είναι;
τι να πω,όπως και να χει, εγώ να σας πω την αλήθεια…άλλα περίμενα να δω!(όχι από τον Κώστα, από τα WP7)

KFC

Ωραίο review, Το μαύρο είναι τοσο ωραιο οσο φαίνεται στο video (στην οθόνη) ?

LthIX

Στην αρχή στο video είπες Κώστα “το wi-fi το n το καινούργιο” ??Για κάνε μια μικρή διευκρίνηση !.Τι νοείς???

REDODIN7

Κώστα πολύ ωραίο βίντεο αλλά πάλι χωρίς να μας δείξεις κανένα παιχνιδάκι 🙁
Υ.Γ. Γιατί τραβάς βίντεο μόνο 15 λεπτά από ότι ξέρω πρόσφατα αναβαθμίστηκε σε απεριόριστο!

STEVE JOBS

Ωραίο σαν interface. Και τα widgetakia ωραια (Πονεμενη ιστορία για εμας που εχουμε το iphone). Αλλα θέλει ακομα πολύ δουλειά. Καταρχήν θέλει υποστηριξη απο τους developers ωστε να αποκτήσει αρκετες και καλες εφαρμογές. Και το μουλτιτασκινγκ ειναι απαραιτητο. Έτσι να ανεβαινει ο ανταγωνισμός να βγαινουν ωραια πραγματα

lefteris

Αν και δηλωνω φαν του android και αυτο το λειτουργικο δενφαινεται κακο. Αβολο ή δυσχρηστο ισως αλλα οχι τοσο χαλια οσο ακουγεται. Το hands on για αλλη μια φορα τρομερο.!

Σταμάτης

ωραίο hands on! Το κινητό από την άλλη…άστα να πάνε…μπάζει…

1) Είχε μέσα 20-30 εφαρμογές. Εάν έχεις 100 (που έχω αυτήν την στιγμή στο android Μου) πως θα τα οργανώσεις σε αυτήν την λίστα? Ακόμα και σε στυλ grid 4χ4 δυσκολεύεσαι και χρειάζεσαι φακέλους ή άλλα πράγματα.

2)Ο τρόπος του όπου γράφεις ελληνικά είναι απλά απαράδεκτος. Δεν είναι θέμα copy paste, αλλά γιατί να μην μπορείς να βάλεις αυτό το πληκτρολόγιο στην εφαρμογή όπου θες την κάθε στιγμή? Δηλαδή μόνο την stock εφαρμογή μηνυμάτων, και τον stock intenet app θα χρησιμοποιούμε?

3) ίσως είναι συνέχεια του πρώτου αλλά θα είναι όποιος τον αγοράσει καταδικασμένος σε αυτόν τον “Launcher”?

Κώστας

Το userinterface ολων των windowsmobile phones ειναι κατα την γνωμη μ αθλιο… αν κ τα smartphones αυτα ειναι πολυ καλα

giorgosk

περιπου ποτε κυκλοφωρει το hd7??

dimkoug

κωστα ,μια ερωτηση και απο μενα

αν μεσα στο λογαριασμο του hotmail περασω τις επαφες μου με ελληνικα γραμματα οταν το κανω sync με το κινητο θα αντιμετωπισω προβλημα δηλαδη τα γραμματα θα τα εμφανιζει κινεζικα ;

stelios gr

προς το παρον τα wp7 δεν μου κανουν καθολου κουκου 🙂 παρολ’αυτα, θεωρω οτι με μερικες βασικες βελτιωσεις, ισως στο μελλον να ειναι παρα πολυ ενδιαφεροντα… η παρουσιαση πολυ καλη και λεπτομερης, και πολυ “εξυπηρετικη” η παρατηρηση για το registration του hotmail για το κινητο.

dimkoug

σε ευχαριστω κωστα, πολυ καλη η παρουσιαση

kostis

Για ένα κινητό 600€ απαράδεκτο! Τα wp7 δεν έχουν αυτην την αμεσότητα που έχουν τα Android με τον χρήστη. Επίσης δεν είναι πολύ λειτουργικά… όλο sign in… Οι χάρτες δεν με ενθουσίασαν, προτιμώ Google maps! Θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα το ότι δεν έχει copy-paste, για να μην μιλήσω για τα ελληνικα που φαίνεται ότι μας έχει γραμμένους η Microsoft.
Από ότι φαίνεται έδωσαν έμφαση στα εφέ και πέτυχαν! Φοβερά εφέ και πολύ καλη ποιότητα στα χρώματα! Δυστυχώς δεν υποστηρίζει flash. Χρειάζεται άμεσα update!!
Πολύ καλή παρουσίαση Κώστα! Το έφερες στα άκρα το κινητό!

giannis

οι λόγοι που δεν θα έπαιρνα το συγκεκριμένο κινητό(αλλά και γενικά wp7) είναι πάρα πολλοί αλλά αυτό που θεωρώ έγκλημα είναι η μπαταρία; Κώστα με την απαιτιτική χρήση που θέλω εγώ πόσες φορές τη μέρα θέλει φόρτιση; 3 φτάνουν λές;

kostis

@giannis εχω android και με WiFi ανοιχτό το φορτίζω 1-2 φορές την ημέρα!

Giwrgos

Ενα κινητο για να ειναι πολυ πετυχημενο κατα την γνωμη μου πρεπει να εχει ραδιοφονο καλη οθονη ανιχτα bleutooth καλο σιμα παρα πολυ αποθηκευτικο χορο και ολα τα αλλα που εχουν τα smartfone και το λογισμηκο πρεπη να ειναι πολλα χρονια στα κολπα δηλαδη συχνα updates πολλες χιλλιαδες εφαρμογες π.χ IOS και Android και οχι Windows Phone 7 που μολις βγηκαν, δεν θα δοκιμαζουμε εμεις τα πειραματα τους οσο καλα και αν ειναι,να τα δοκιμασουν η εταιρειες και μετα στο πουλιμα ειδηκα απο κινητα με κληδομενα bluetooth χορις fm ελαχιστο αποθηκεφτικο χορο για smartfone και χαλια οθονες για τιν εποχη μας,ας μην πιασω το θεμα με τις μπαταριες!!!!Αφτη ειναι απλος η γνωμη μου!!!!

Nightmare

2-3 μέρες θα κρατάει… τα WP7 επειδή δεν έχουν multitasking, widgets κλπ κλπ θα κρατάνε περισσότερο λογικά….
πολύ καλή παρουσίαση, μπράβο… τα 7 συνεχίζουν να με ενθουσιάζουν στην ροή τους αλλά είναι δύσχρηστα, άσχημα, και θέλουν ΠΟΛΥ βελτίωση!!! άν κάτσουν και δουλέψουν και τα υποστηρίξουν και οι developers τα βλέπω να γίνονται δύναμη!

Anastasios-Antonios Toulkeridis

χρησιμοποιω τα Windows Phone 7 καθημερινα (το Android το πεταξα σε καποιο συρταρι) και ειμαι καταενθουσιασμενος.
Καποιοι κανουν λογο για Copy-Paste αλλα εμενα δεν μου χρειαστηκε ουτε μια φορα (παντως οπως και να εχει σε μια βδομαδα θα ερθει σαν update)

GeorgeSot

ενδιαφερω λειτουργικο απο πολλες αποψεις.και παιδια δειτε και κατι αλλο,δεν μοιαζει με κανενα αλλο λειτουργικο απο αυτα που κυκλοφορουν. Αυτο και μονο το κανει μοναδικο. Ξεφυγαν απο το θεμα με τις εφαρμογες τετραγωνακια…….
Απο κει και περα αρκετες ελλειψεις με μεγαλυτερη αυτη των ελληνικων….οποτε επειγοντως update και το ξανακοιταμε….

Χρηστος

Τα update πως γινεται μεσο τις σησκευη η του μεσο του υπολογιστη και που παμε να το κανουμε αυτο.

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Χρηστος Τα δυο updates που εχουν ανακοινωθει (του Ιανουαριου και του καλοκαιριου) ειναι major updates μεγαλου μεγεθους. Τετοια updates δεν γινονται over-the-air. Ερχεται υπενθυμιση στο κινητο και μετα το συνδεεις μεσω usb με τον υπολογιστη και ανοιγεις το Zune software

Thanasis

παιδια δεν τρελενομαι και τοσο για το windows phone 7

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Thanasis Μην αγορασεις 🙂 Εσυ χανεις

axel

Κώστα δεν κατάλαβα καλά στο People του WP7 τι ακριβώς γίνεται με τις επαφές. υπάρχει άλλο μενού για outlook contacts, άλλο μενού για facebook και άλλο για twitter? έχει δυνατότητα intergration?

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@axel Με το που οριζεις λογαριασμο Facebook στο κινητο τραβαει τις επαφες σου και τις εμφανιζει με τις αλλες επαφες στο People. Οταν προκειται για το ιδιο ατομο δημιουργει μια καρτελα που ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ δεδομενα απο τις διαφορετικες πηγες. Αν δεν πετυχει αυτοματα παντα μπορεις manually να καθορισεις οτι αναφερονται στο ιδιο προσωπο ωστε να τις συγχωνευσει.
Γενικα η χρηση του Facebook ειναι ενσωματωμενη σε ολες σχεδον τις λειτουργιες του λειτουργικου. Για παραδειγμα μπορεις να κανεις upload μια photo στο Facebook σου ΧΩΡΙΣ να εγκαταστησεις καμια τριτη εφαρμογη απο το Marketplace!!!
(Αυτο εγινε εφικτο γιατι η Microsoft εχει ποσοστα στο Facebook μετα απο τεραστια οικονομικη επενδυση).
Τo Windows Phone 7 δεν ειναι μονο Zune phone και XBox phone αλλα και Facebook phone 🙂

axel

ακριβώς η απάντηση που έψαχνα! thnx Anastasios-Antonios

Petros

Εμένα μου φαίνονται τα Android πολύ πιο καλά από τα WP 7….

xristos

ξέρει κανένας πότε θα προστεθεί ελλληνική γλώσσα και ενσωματωμένο ελληνικό πληκτρολόγιο ?

Άρης

Καλημέρα. Δουλέυω WP7 και μάλιστα στο HD7. Έφυγα από το iPhone 4 και δεν έχω παράπονα. Εκτός απο την όχι τόσο καλή κάμερα.

Στο πρώτο update αυτόν τον μήνα η Microsoft είπε για υποστήριζει ελληνικών και στο μενού και στο πληκτρολόγιο.

Σε σύγκριση με το Android είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε κιόλας μιας και τον Οκτώμβριο βγήκε.

Από μπαταρία με αρκετή χρήση wifi/3g και ομιλία, κρατάει 1-1.5 μέρα, χωρίς να είναι κλειστό το βράδυ

makis

Αρχίζουν να μου αρέσουν WP7!!!

Paris

κωστα θεωρείς τα wp7 οικονομικά κινητά?
δηλαδή με 300 ευρώ παίρνεις ένα καλό android
αλλά τα wp7 ξεκινούν από 450 και πάνω.

xristos

αν ήσαστε έξυπνοι θα πάτε κατευθείαν για android…δεν θα κατσω να αναλύω τα πλεονεχτήματα του android προς το wp7, γιατί θα μου πάρει δυο σελίδες…

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@xristos … και τα μειονεκτηματα τρεις σελιδες

Wolf

Καλησπερα παιδια,το σταντακι και την 4,3 ιντσων οθονη γιατι τα εχει…? Υποθετω για να βλεπω τις αγαπημενες μου ταινιες αλλα στα 8GB που μου δινει ουτε η μουσικη μου δεν χωραει καλα καλα..! Οσο για το λειτουργικο, αν και ειμαι φανατικος των wm χρονια τωρα γιατι μου διναν παντα την αισθηση οτι εχω εναν μινι υπολογιστη μαζι μου αλλα και την ελευθερια να κανω διαφορα πραγματακια τα καινουρια wm δεν μου κανανε καμια απολυτως εντυπωση,εχω την αισθηση οτι η microsoft ακολουθωντας την ταση για ολο και πιο “ευκολα” smartphones εφτιαξε πατατα..!Αλλα ετσι ειναι αυτα,καποτε γουσταρα wm, τωρα android..!

Petpapou

Καλησπέρα σε όλους σας.
Μόλις πριν λίγες ώρες έκλεισα, να ανταλάξω το IP4 me HD7.
Τρελάθηκα στην ιδέα των Windows!
Λοιπόν, αυτο που θέλω να ρωτησω είναι, έχει βγει τελικα update για ελληνικό μενού και για την εισαγωγή κειμένου?
Ερωτώ λοιπόν, καθως η τελευταία δημοσίευση είναι στις 12/01 και εκτοτε δεν υπάρχει σιωπή…..

Λοιπόν….?

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Για σας…παιδια θελω να το παρω αλλα σε καπια καταστηαματα εχει 600 και σε καποια καταστηματα που εχει το skrouts εχει 360…γιατι τετοια διαφορα τιμης?……..αν το παρω με 360 θα εχει προβλημα η συσκευη?…….

giannis

Γρηγορη πάρ’το απο ηλεκτρονικό κατάστημα.Τσάμπα θα το πληρώσεις τόσα αλλού.Απλά φρόντισε δύο πραγματάκια.Πρώτον να το πληρώσεις με αντικαταβολή οπότε πρώτα θα το πάρεις στα χέρια σου και μετά θα το πληρώσεις(οπότε δεν υπάρχει ζήτημα να μην το πάρεις και τέτοια) και δεύτερον μίλα με το κατάστημα ή με mail ή με τηλέφωνο και κάνε την ερώτηση αν είναι ελληνικό ή παραεισαγωγής(ώστε να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση).Απο κεί και πέρα αν είναι ελληνικό δεν θα έχει καμμία διαφορά αν το έπαιρνες π.χ απο vodafone.Θα μπορούσε δηλαδή το ίδιο τηλέφωνο που θα πάρεις στα χέρια σου να είχε καταλήξει σε κάποιο κατάστημα της vodafone
Με το καλό να το πάρεις και να το χαρείς

dr.Tzef

Επειδη με τα παραεισαγωγης υπαρχει μεγαλο θεμα επιτρεψτε μου να ριξω λιγο φως στο θεμα:
1.H ACE HELLAS γενικα ΔΕΝ καλυπτει τα παραεισαγωγης με εγγυηση
2.οι αλλες αντιπροσωπειες δρουν κατ’ επιλογην.
3.Εχει η ACE αυτο το δικαιωμα?ΝΑΙ, βαση των νομων περι εγγυησεων 2251/1994 και 3043/2002 που ενσωματωνει κοινοτικη οδηγια,οφειλει να καλυπτει με εγγυηση προιοντα αγορασμενα στο εξωτερικο(EU) αλλα οχι προιοντα παραεισαγωγης.
4.αρκετες απο τις πολυ χαμηλες τιμες στο skroutz οφειλονται λοιπον στο οτι τα προιοντα ειναι εισαγωγης συνηθως απο Γερμανια η’ Γαλλια.(προσφατα εχει αρχισει και ενα νεο παραμυθι με δειγματισμενα-καινουρια με και καλα 2 χρονια εγγυηση που ομως οταν τους παρεις και τους πιεσεις λιγο σου λενε οτι ειναι εγγυηση του καταστηματος μονο η’ του προμηθευτη τους….)
5.Βεβαια υπαρχουν και περιπτωσεις καταστηματων στο sroutz με πολυ χαμηλη τιμη για προιον ελληνικης αντιπροσωπειας που ειναι περα για περα αξιοπιστα,οσο και τα μεγαλα καταστηματα.

SonicYouth

Οπότε εμείς που καταλαβαίνουμε αν είναι παραεισαγωγης το προϊόν; Επίσης αν αγοράσω από το amazon.co.uk ένα λάπτοπ (πχ macbook) ή καποιο αλλο προιον καλυπτομαι με εγγύηση;

dr.Tzef

@SonicYouth αν θελησεις να αγορασεις το HTC HD 7 η’ οποιαδηποτε αλλη συσκευη,καλεις το καταστημα και:
1.ζητας να σου πει αν η εγγυηση ειναι της ελληνικης αντιπροσωπειας,οφειλει να σου πει!
2.Αν αμεσως οταν το παραλαβεις δεν εχει το κουτι την ειδικη σφραγιδα-αυτοκολλητο ασφαλειας της Ace Hellas που εχουν τα κλειστα καινουρια κινητα της η’ για καποιο αλλο λογο πιστευεις οτι κατι δεν παει καλα με το κινητο,παρε τηλ την Ace Hellas και ζητησε αφου τους δωσεις το ΙΜΕΙ της συσκευης σου να σου πουν αν ειναι δικο τους η’ παραειγαγωγης,ετσι θα εισαι σιγουρος 100%!
3.τα ιδια ισχυουν και για τις αλλες ελληνικες αντιπροσωπειες σε γενικες γραμμες.
ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΣΟΥ…….ισως 8α μπορουσες να ανοιξεις καποιο νεο θεμα σχετικα με τις εγγυησεις που να μπορουμε να ενημερωνουμε τους νεωτερους αλλα και να ενημερωνομαστε!Ευχαριστω για την φιλοξενια και την ανοχη σου….;)

dimitris7

Κωστα επειδη το κινητο το εχεις θελω να σε ρωτησω η οθονη ειναι τοσο κορυφαια και το μαυρο φαινεται ετσι καταμαυρο οπως στο βιντεο??????

panagiotis

η οθονη παντως μαγκες δεν συγκρινεται με καμια αλλη!!!
ειναι ενα level πανω απο ολα τ αλλα.κι απ τον μεγαλο αντιπαλο..το desire..ειναι 2 πιο πανω.

panagiotis

φιλε cVlachakis μηπως ξερεις αν υπαρχει προγραμμα για εεληνικο μενου στο HD7??
ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙΣ αν ξερεις..!!ευχαριστω προκαταβολικα!!:)

Τα WP7 όσο αφορά το Microsoft Exchange πως τα πάνε; Εκτός από emails, ο συγχρονισμός για contacts, calender και notes λειτουργεί καλά;

νικ

αγορασα το hd7 απλα οταν το φορτιζς ανοιγει το κιν..δεν γινετε να φορτιζει και να παραμενει κλειστο?

giannhs94

ρρ παιδια πρεπει να βαλω και στο λογαριασμο του facebook τοπο διαμονης αμερικη για να μπορω ν κατεβαζω εφαρμογες απο το marketplace??

giannhs94

αυριο θα το παρω το κινητο…αλλα εχω ενα hotmail και το εχω αλλαξει σε χωρα διαμονης αμερικη..απλα ρωταω αν πρεπει να βαλω στο facebook η και σε αλλα e-mail τοπο διαμονης αμερικη….η μονο στο hotmail πρεπει και τα αλλα τα βαζω ελλαδα??

giannhs94

οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες….

Νικος

Γεια σ φιλε μου cVlachakis..θα ηθελα κατ αρχην να ρωτησω πως ρηθμιζουμε τις επαφες να μην δεχετε δλδ σαν επαφες κ τους φιλους απο το Facebook σημερα για να σου δωσω να καταλαβεις εκανα το set up account του Facebook και μου περασε ολες τις επαφες του Facebook.Αν μπορεις να μου εξηγησεις σε ευχαριστω.το κινητο ειναι απιστευτο εκτος απο το ηχειο αλλα δεν με στενοχωρει καθολου.Σασ το συστηνω ανεπιφυλακτα..

Νικος

Σε ευχαριστω πολυ..κ κατι ακομα σχετικα με το marketplace εκανα reset οπως ειχες αναφερει κ δηλωσα e-mail που ειχε χωρα αμερικα( αριζονα για την ακριβεια ) ολα καλα κατεβαζα κανονικα μεχρι που σημερα μου ελεγε we can’t get this info right now.check back in a little while γιατι μου το λεει αυτο κ πως μπορω να το διορθωσω.?

Νικος

Σοβαρα μιλας.? σε ευχαριστω φιλε μ δεν πιστευω να φαμε κανα ακυρο και να μιν μπορουμε να κατεβασουμε τπτ ετσι..?

nikos

Καλησπερα, εχω το HTC hd7 και μου εχει γρατζουνηθει το πλαινο μερος του κινητου αρκετεσ φορεσ.Οχι το πισω μερος ουτε το μπροστινο (η οθονη) αλλα το πλαινο μερος που ειναι τα κουμπια για την ενταση και τησ καμερας (που ειναι καπως σαν καθρεφτης).υπαρχει καποιος τροπος να φιαχτει.η αν υπαρχει καποιο ανταλλακτικο και που μπορω να το βρω.ευχαριστω

nikos

γεια σ φιλε..μηπωσ εμαθες τι γινετε με το marketplace γιατι ακομα δεν μπορω να κατεβασω τπτ…μου βγαζει error αν μπορεις απαντησε μ σε ευχαριστω

skokman

ρε παιδια ξαφνικα στο μενου μου βγαζει μου βγαζει τις εφαρμογες κατα αλφαβητικη σειρα μαζι με το προτο γραμμα .Δηλ.
α
αντζεντα
αριθμομιχανη
β
βιοριθμοι
κτλ
Θελω να μην εμφανιζοντε τα αρχικα γραμματα
Ξερει κανεις πως?
Επισεις το HTC hub den δεν λειτουργη σοστα(δεν εχει τα εφε που βλεπω στο βιντεο) και αυτο ξαφνικα

stratos

πολυ κατατοπιστικο το βιντεο ! μπραβο !
μπορω να προσθεσω ενα προγραμμα πλοηγησης ? (destinator για παραδειγμα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.