Huawei Mate 20 Pro ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας το νέο Huawei Mate 20 Pro ελάχιστα λεπτά μετά την επίσημη ανακοινωσή του στο Λονδίνο και προχωράμε άμεσα στο unboxing video ακριβώς έξω από τον χώρο της εκδήλωσης!

Το Huawei Mate 20 Pro το έχουμε φέρει Ελλάδα και το δοκιμάζουμε αυτές τις ημέρες. Δείτε το unboxing video και κάντε υπομονή για το full review επί ελληνικού εδάφους.

Huawei Mate 20 Pro ελληνικό unboxing video, Huawei Mate 20 Pro ελληνικό unboxing video

Huawei Mate 20 Pro ελληνικό unboxing video, Huawei Mate 20 Pro ελληνικό unboxing video

Huawei Mate 20 Pro ελληνικό unboxing video, Huawei Mate 20 Pro ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Έλα πρωί πρωί κι έχω να πληρώσω τα κέρατα μου σήμερα…. χαχαχαχα

Aris

Δοκίμασε σε παρακαλώ το fingerprint με last pass, 1password τράπεζες
Λένε δουλεύει μόνο με Screen unlock και όχι με εφαρμογές που υποστηρίζουν το fingerprint API γιατί είναι υλοποίηση της huwaeii

ΚώσταςD.

189gr όπως και το s9+ και ελάχιστα μικρότερο στις διαστάσεις παρόλο που εχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη, πιο ελαφρύ από note 9 και xs max. αλλά ανέβηκε στην τιμή και η huawei. Να δούμε και στα reviews τι εντυπώσεις θα αφήσει… Φαίνεται δυνατό!!!

Kostas

Να ρωτήσω κάτι; Αν το έχετε δει στην συσκευή, επειδή παρατήρησα ότι υπάρχει λειτουργία απενεργοποίησης της ΑΙ, με αυτή τη λειτουργία οι φωτογραφίες ατόμων βγαινουν πλέον τελείως ρεαλιστικές ή ακόμα κάνει η κάμερα το πρόσωπο έστω κ λίγο πιο σμουθ;

Ηλίας

Ήθελα να ρωτήσω τα freebuds 2 pro της Huawei παρουσιάστηκαν μαζί με τα κινητά mate 20 mate 20 pro , και ξέρουμε τιμή και το πότε θα είναι διαθέσιμα. Ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια.

panos

Μπροστά είναι αντιγραφή σχεδιαστικά του iphone x αλλά με bezels στο κατω μέρος. Πίσω οι πολλες κάμερες το κάνουν σαν κινεζικο gadget και γενικότερα η πλάτη του κινητού μου βγαζει κάτι φθηνό και σίγουρα όχι premium. Το iphone xs είναι φτιαγμενο από ατσαλι. Στο pro τι υλικο έχει χρησιμοποιηθεί. Η leica είναι εγγυηση για καλες φωτογραφιες.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

κωσταςD βλακιες λες… δεν ειναι μεγαλύτερο στην οθονη απο το s9 plus.

για τις ιντσες στην οθονη μετράνε τη ΔΙΑΓΩΝΙΟ που ομως στα κινητα με notch η διαγωνιος δε πεφτει πανω στο notch ετσι οι ιντσες ειναι πλασματικες.. επιπλεον αν αποφασίσεις να κρυψεις το notch τοτε οι ιντσες μειωνονται ακομα περισσότερο!

ΚώσταςD.

Τα specs στο gsmarena τα είδα… το mate στις 6,39 το s9+ στις 6,20. Τώρα τι παπαροροκαριες μου λες δεν ξέρω… Βρες τα με τους ειδικούς…

ΚώσταςD.

Παπαροροκα μάλλον εσύ λες βλακείες… Δεν μπορεί να σου δίνουν επίσημα και πλασματικά όπως λες τις ιντσες… Λογικά μετρούν τη διαγώνιο μέχρι την ευθεία κάτω του νοτς π.χ. 6,2 ιντσες και στη συνέχεια προσθέτουν τα μέρη αριστερά και δεξιά του νοτς ώστε να βγάλουν το τελικό αποτέλεσμα ο π.χ. 6,5 ιντσες. Δεν κάθισα να το ψάξω αλλά η λογική αυτό λέει!!! Αν έχεις βρει κάποιο λινκ που εξηγεί και γίνεται διαφορετικά η μέτρηση βάλτο αν θες με ενδιαφέρει…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ρε κωστα με σενα θα ασχολούμαι? σαν να μου λες να αποδειξω οτι 1+1 κανει 2

ψαξε μονος σου. η διαγωνιος στις ιντσες μετρείται σε διαγωνιο. όχι καθετα

ΚώσταςD.

Ναι ρε φίλε μου το ξέρω ότι μετριέται σε διαγώνιο χαίρω πολύ… και σου εξήγησα τη σκέψη μου όπου είναι και πολύ λογική! Και από την άλλη έχουμε και τα επίσημα χαρακτηριστικά όπου στο ένα 6,2 το νοτε και 6,39 το mate. Πήγαινε λοιπόν σαν μαγκακι που είσαι και πες στη huawei και λοιπούς ότι λένε βλακείες και όχι σε μένα οκ;;;; Που δεν λένε βλακείες… Εσύ τις λες…

Max91

Μόνο εμένα μου θυμίζει απίστευτα πολύ ένα s9 ειδικά από μπροστά αλλά με notch;; Ακόμα και από πίσω απλά έχει τις περισσότερες κάμερες.

Αστέριος Στέλιος

Το έπιασα στα χέρια μου για 15 λεπτα και έπαιξα μαζί του, στο Huawei festival στη Λάρισα. Είναι πολύ καλή συσκευή με σχεδόν πλήρες πακέτο. Λέω σχεδόν επειδή εμένα προσωπικά μου λείπει η 3.5 θύρα audio jack, η επεκτάσιμη μνήμη που είναι ND και όχι SD( έχω 15 κάρτες μνήμης SD και λογικό είναι να μην θέλω αλλά εξοδα). Μοιάζει πολύ καλή κατασκευή με premium υλικά, η φωτογραφία του και το βίντεο όσο πρόλαβα να δω συνουσιάζει και ραπιζει ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό όπως και το βίντεο και η οθόνη λαμπερή και ποιοτική. Στα μείον η αρχική τιμή αλλά αν το κάνεις προπαραγγελία θα πάρεις και το smartwatch GT που κοστίζει 249€…οπότε λες πως σου έρχεται το τηλέφωνο στα 800€

Jimis

Ο ένας αντιγραφή του ταδε..Ο άλλος μοιάζει με αυτό..
Ρε μάγκες όλα τα smartphones, έχουν το ίδιο κονσεπτ. Bezeless design με γυάλινες όψεις.ΤΕΛΟΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.
Φυσικά και μοιάζει με το s9, μα και με το s8.
Μα και το νοτς, φυσικά και μοιάζει με του iphone.
Ο άλλος αντιγραφή του iphone λόγω νοτσ.
Και γενικά σε ότι κινητό έχει νοτσ!!
Όλες οι εταιρείες θα “κλέψουν” και κάτι απο άλλες..Και προφανώς θα τείνουν να αντιγράφουν τις μεγαλύτερες!! Όλες οι εταιρείες όμως!!
Τα λέμε εδώ, και φτάνουμε να διαγράφονται τα σχόλια επειδή ορισμένοι θίγονται και βρίζουν.

peat

πολυ καλό θα το αγορασω και αυτό

xlimitzouras

Apple, την χάνεις την πρωτιά απο τους Κινέζους!!!!1!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.