Reviews

JBL Tune 120TWS ελληνικό hands-on video review από το Techblog

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε τα ασύρματα ακουστικά JBL Tune 120TWS για μουσική και τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς καλώδια και χωρίς ενοχλήσεις με δυνατό ήχο JBL Pure Bass, εργονομικό σχεδιασμό και ειδικά σχεδιασμένη θήκη φόρτισης για έως και 16 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με μια μόνο φόρτιση και υποστήριξη Siri αλλά και Google Now.

Τα JBL Tune 120TWS θα τα βρείτε στη WaveMotion και στους επίσημους συνεργάτες της με τιμή 99,5 ευρώ. Η σειρά True Wireless της JBL περιλαμβάνει μεταξύ άλλοων και τα ασύρματα ακουστικά Reflect Flow ιδανικά για “active” ρυθμούς! Αυτά τα δοκιμάσουμε αυτές τις μέρες και θα τα δείτε σύντομα σε ένα επόμενο βίντεο.

JBL Tune 120TWS

JBL Pure Bass Sound
Truly Wireless
Hands-free Stereo Calls
4H Playback for Earbuds + 12H for Charging Case
Affordable Stylish Design

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 14:37

Σχόλια

  • Κώστα δεν μας είπες σε πόση ώρα φορτίζουν μέσα στην θηκούλα τους, αφού τελειώσει η μπαταρία τους.

  • ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 2. ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  • Καλησπέρα Κώστα, πιστεύεις ότι για ένα απλό τρέξιμο ή γυμναστική, όχι κάτι extreme, κάθονται καλά στα αυτιά ή υπάρχει κίνδυνος να πέσουν?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.