LG G2 Day Athens – Techblog Live Q&A

Απόψε στις 21:30 το βράδυ συντονιστείτε εδώ στο TechblogTV και παρακολουθείστε ζωντανά το πρώτο Live Q&A με αφορμή την κυκλοφορία του LG G2 στην ελληνική αγορά. Στελέχη της LG Electronics Hellas θα απαντήσουν ζωντανά στις ερωτήσεις σας αλλά και σε ερωτήσεις 20 προσκεκλημένων, φίλων του Techblog. Απόψε το βράδυ, σας περιμένουμε όλους εδώ. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Στείλτε τις ερωτήσεις για την LG συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας και δείτε και ακούστε τις απαντήσεις ζωντανά, απόψε στις 21:30.

Update: Παρακολουθήστε το βίντεο της βραδιάς.

Επεξεργάστηκε την 21 Οκτωβρίου 2013 11:31

Σχόλια

    • ilias, Οι προσκλήσεις έχουν αποσταλεί τυχαία σε φίλους του Techblog που έχουν παρευρεθεί σε προηγούμενες συναντήσεις Techblog Workshop. Όλοι όμως θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη βραδιά μέσω live streaming video και νοερά σαν να βρίσκεστε εκεί με τις ερωτήσεις σας που θα απευθύνουμε στα στελέχη της LG.

  • Θα μας τρελάνει η LG μόλις επικοινώνησα μαζί τους σχετικά με το g2 32g και μου είπαν ότι ισιάζεται στην Ελλάδα έχει εγγύηση και δεν φέρνουν ευθύνη αν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και δεν θα μπορέσουν να το επισκευάσουν απαλά τραγικό, Κώστα να το ρωτήσεις αυτό μια χαρά τηλ.. και να το χαντακώνουνε έτσι.

  • Ήμουν από τους τυχερούς παρόντες στην παρουσίαση.

    Ως συνήθως, η φιλοξενία ήταν άριστη και το κλίμα εγκάρδιο.

    Οι 3 παρευρισκόμενοι της LG ήταν φιλικοί, γνώστες του αντικειμένου τους και απάντησαν με υπομονή & ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την μετάδοση. Έφυγα σχεδόν με όλες τις απαντήσεις που ήθελα (όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι αυτό δεν είναι εύκολο...).

    Η συσκευή είναι εξαιρετική, αντάξια για ναυαρχίδα, με όλα, σχεδόν, τα καλούδια που θα ήθελε κανείς, μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και όσο μικρό μέγεθος θα μπορούσε για την τεράστια οθόνη των 5,2".

    Σε ό,τι με αφορά, θεωρώ ότι με τα μισά λεφτά αγοράζουμε το 85% της αξίας (Nexus 5) και μάλιστα χωρίς να φύγουμε από την LG ;) Αν το stock Android (AOSP) δεν αρκεί, το G2 αρχίζει να έχει πολύ περισσότερο νόημα!

    Κώστα, ευχαριστώ για την πρόσκληση. Πάντα τέτοια, Techblog :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.