LG GD 910 hands on, Ρολόι κινητό

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το ρολόι κινητό LG GD910. Το πρώτο ρολόι κινητό που θυμίζει ρολόι(!) και δεν θα ντρέπεστε να φορέσετε στο χέρι σας. Η ώρα και οι λοιπές λειτουργίες του μενού εμφανίζονται στην έγχρωμη οθόνη αφής 1,43 ιντσών ενώ το συνολικό του βάρος δεν ξεπερνά τα 84 γρ. Ενσωματώνει Bluetooth για σύνδεση με ασύρματο ακουστικό αλλά και μεγάφωνο για ανοιχτή ακρόαση. Έρχεται με ελληνικά μενού κάπου μέσα στον Οκτώβριο. Δείτε το βίντεο.

Η τιμή του LG GD910 είναι 899 ευρώ με το ΦΠΑ και κυκλοφορεί 21 Σεπτεμβρίου (πρώτα, μάλλον από COSMOTE).

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 22:58

Σχόλια

  • το βρίσκω πολύ ακριβό εφόσον υπάρχουν ικανοποιητικά ανταγωνιστικές λύσεις με το 1/8 της τιμής του εδω και 2 χρόνια. Δυστυχώς το marketing κάνει την μεγάλη διαφορά μεταξύ προϊόντων. Σας παραθέτω https://www.sourcinggate.com/watch-phone-c-4_184.html ένα δείγμα τηλεφώνων με τις ίδιες λειτουργίες πάνω κάτω αλλά χωρίς ελληνικό localization.
    Έχετε ακούσει ποτέ για την CECT, κι όμως η πιο μεγάλη κινεζική εταιρεία κινητών τηλεφώνων έχει κατα καιρούς παρουσιάσει πολύ ενδιαφέροντα κινητά (πολλά είναι κλώνοι γνωστών μοντέλων) με δυνατότητες αναλογικής και ψηφιακής τηλεόρασης κτλ.

    Είμαι κάτοχος ενός Hantel 360 και για τα χρήματα που έδωσα, τα έχω αποσβέσει και με το παραπάνω.

  • αν ειναι δυνατον να το εχει το πλαισιο 900Ε.
    δεν πιστευω να πουλησει με τετοια τιμη,
    ουτε μεταχειρισμενο με 500Ε δεν θα το'παιρνα.

  • ειναι αρκετα ακριβο για ρολοι-τηλ.
    δεν λεω εντυπωσιακο το βιντεο πιο πανω,
    αλλα μεχρι εκει.
    παντως θα'θελα να το δω απο κοντα.
    αναμονη λοιπον....

  • Άμα δείτε κανένα παιδί να το έχει σίγουρα δεν θα το θέλει για να μιλάει :P
    Είναι πολύ αυτοί που έχουν εταιρικά προγράμματα με πολύ επιδότηση ή κάποιοι που το θέλουν για αυτό που θα εξηγήσω παρακάτω και θα το πάρουν.Πάντως πρέπει να ενημερωθεί και να πάρει κάποια μέτρα το Υπουργείο παιδείας για αυτό γιατί κάλλιστα μπορείς με αυτό το πράγμα να κάνεις πολλά πράγματα χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι.Πάντως και εγώ δεν θα έλεγα όχι μιας και όλο και κάπου θα μου χρειαστεί αυτό το φανταστικό κινητό :P

  • Spriros, Έχεις δίκιο για την πιθανή κακόβουλη χρήση του σε σχολεία, σχολές και πανεπιστήμια.

  • Σπύρο το ίδιο σκεφτόμαστε. Αν το έπαιρνα θα ήταν ο μοναδικός λόγος. Βέβαια μέχρι να βρεις την ερώτηση της απαντήσεις κτλ πήγε ο χρόνος σου ;) Πάντως ωραίο είναι :p (όχι πως το χρειάζομαι)

  • Τι συγκρίνεις τώρα; Την πλαστικούρα με το κόσμημα της LG? Άσε που είναι πανάκριβο, παρόμοιο βρίσκεις με 50-70 ευρώ από Κίνα και eBay.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.