LG ThinQ AI 2021: Με Αθλητική Ειδοποίηση για να μην χάνεις λεπτό δράσης

, LG ThinQ AI 2021: Με Αθλητική Ειδοποίηση για να μην χάνεις λεπτό δράσης

Το Ευρωπαϊκό Κύπελο Εθνικών Ομάδων ξεκίνησε και με μια νέα τηλεόραση LG με WebOS 6.0 και τη μοναδική λειτουργία Αθλητική Ειδοποίηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να το ζήσεις.

Μείνετε ενημερωμένοι για τα αποτελέσματα της αγαπημένης σας ομάδας πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τους αγώνες με την Αθλητική Ειδοποίηση που ενσωματώνουν οι νέες τηλεοράσεις LG του 2021 με ThinQ AI που μιλάει ελληνικά*.

Είσαι ποδοσφαιρόφιλος και θέλεις να γνωρίζεις τα πάντα και άμεσα σε πραγματικό χρόνο για την ομάδα που υποστηρίζεις στο Ευρωπαϊκό Κύπελο Εθνικών Ομάδων; Λατρεύεις τα πρωταθλήματα ευρωπαϊκών ομάδων και ομάδων άλλων αθλημάτων του εξωτερικού; Έχεις τη λειτουργία Αθλητική Ειδοποίηση για να μαθαίνεις άμεσα όλα όσα διαδραματίζονται στους αγώνες που σε ενδιαφέρουν.

Η τηλεόραση απαντάει “Εντάξει, θα πάω στο Αθλητική Ειδοποίηση”. Στο ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον της Αθλητικής Ειδοποίησης μπορείς να προσθέσεις τις αγαπημένες σου ομάδες και να μαθαίνεις την εξέλιξη των αγώνων τους σε πραγματικό χρόνο, αποτελέσματα των αγώνων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αλλά και το πρόγραμμα με τους αγώνες που ετοιμάζονται να δώσουν.

Η εφαρμογή Αθλητική Ειδοποίηση βρίσκεται ενσωματωμένη και μέσα στην νέα Home Dashboard του WebOS 6.0. Απλά πατήστε το πλήκτρο με το “Σπιτάκι” στο ανανεωμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote ή το μικρόφωνο και πείτε “Η Αρχική”. Αυτόματα θα μεταφερθείτε σέ ένα νέο κόσμο προτάσεων και πληροφοριών αυτόν του νέου Home Dashboard του WebOS 6.0

Η νέα αρχική οθόνη είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει με μία ματιά πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, ειδοποιήσεις και περιεχόμενο που μας ενδιαφέρει. Μέσα από εδώ μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αναζήτηση για ακόμα πιο συγκεκριμένο περιεχόμενο ψάχνοντας ανά τίτλο, ηθοποιό και είδος που μας ενδιαφέρει να παρακολουθήσουμε.

Μπορούμε να τσεκάρουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές τακτοποιημένες ανάλογα με το πόσο συχνά τις χρησιμοποιούμε, να λάβουμε πληροφορίες για την κατάσταση του έξυπνου σπιτιού και να δούμε τα τηλεοπτικά κανάλια που έχουμε παρακολουθήσει πρόσφατα για περισσότερο από 5 λεπτά.

Ακολουθεί η “Αθλητική Ειδοποίηση” και στο τέλος του νέου Home Dashboard παρουσιάζονται προτάσεις από συνδρομητικές υπηρεσίες Video on Demand αλλά και από το YouTube.

Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων LG με WebOS 6.0, LG ThinQ AI με φωνητικές εντολές στα ελληνικά και την εφαρμογή Αθλητική Ειδοποίηση αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας μέσα στο σπίτι.

*Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων & εντολών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.