LG ThinQ AI 2021: Smart Home από την τηλεόραση, στα ελληνικά!

, LG ThinQ AI 2021: Smart Home από την τηλεόραση, στα ελληνικά!

Η LG με το ThinQ AI που μιλάει πλέον ελληνικά* στοχεύει στο να βελτιώσει την καθημερινότητά μας στο σπίτι, κάνοντάς την πιο διασκεδαστική αλλά και απλή. Χάρη σε έξυπνες συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους, η ζωή μας μέσα στο σπίτι μπορεί να αλλάξει αναλαμβάνοντας τον έλεγχό του οι νέες τηλεοράσεις LG του 2021 με τεχνητή νοημοσύνη ThinQ AI στα ελληνικά.

Με την πλειοψηφία των οικιακών συσκευών να διαθέτει πλέον δυνατότητα σύνδεσης με WiFi, το ThinQ ΑΙ της LG επιτρέπει την απρόσκοπτη διαχείριση τους, εύκολα και απλά αξιοποιώντας την τεχνολογία αναγνώρισης φωνής προσφέροντας ένα πιο πρακτικό τρόπο επικοινωνίας των χρηστών με συμβατές συσκευές ThinQ και όχι μόνο.

Ο έλεγχος του έξυπνου σπιτιού μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του ανανεωμένου τηλεχειριστηρίου Magic Remote, και φυσικά δίνοντας την κατάλληλη φωνητική εντολή στα ελληνικά, με τρόπο απλό – καθημερινό.

Το κέντρο ελέγχου του έξυπνου σπιτιού της LG αποτελεί ο Πίνακας Ελέγχου Σπιτιού, μια προεγκατεστημένη εφαρμογή που συναντάμε σε όλες τις νέες τηλεοράσεις LG του 2021. Μέσα από το εύχρηστο και απλό μενού επιλογών του Πίνακα Ελέγχου έχουμε τη δυνατότητα ελέγχουμε έξυπνες συσκευές που είναι συμβατές με το LG ThinQ αλλά και συσκευές τρίτων κατασκευαστών όπως έξυπνα φώτα και έξυπνους διακόπτες.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιεί κανείς τις έξυπνες συσκευές LG ThinQ, τόσο αυτές γίνονται πιο έξυπνες και εξατομικευμένες, αφού “απομνημονεύουν” κατά κάποιο τρόπο τις συνήθειες χρήσης με σκοπό να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες μας. Μέσα από το smartphone μας και τη δωρεάν εφαρμογή LG ThinQ App για Android και iOS όλα συνδέονται μεταξύ τους και συνεργάζονται αρμονικά!

Το προφίλ του σπιτιού που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα αλλάζει, έτσι ώστε αυτό να προσαρμόζεται στις συνήθειες και τις ανάγκες μας και όχι το αντίστροφο που γινόταν μέχρι σήμερα, με τον έλεγχο να βρίσκεται στα χέρια μας και τη φωνή μας!

Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων LG με WebOS 6.0 και LG ThinQ με φωνητικές εντολές στα ελληνικά, αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας μέσα στο σπίτι.

*Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων & εντολών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.