Reviews

Motorola One Zoom: Επίσημα με τετραπλή κάμερα και 3x οπτικό ζουμ [IFA 2019 hands-on video]

Το νέο smartphone στην One σειρά αποκάλυψε σήμερα η Motorola το οποίο ακούει στο όνομα One Zoom. Το τηλέφωνο είναι το καλύτερο της σειράς και όπως προδίδει και το όνομα του η κάμερα έχει νέα χαρακτηριστικά.

Selling point του τηλεφώνου είναι η κάμερα. Η κύρια στο πίσω μέρος έχει τετραπλή διάταξη και αποτελείται από έναν 48MP αισθητήρα με f/1.7 και Optical Image Stabilization, έναν 16MP wide angle αισθητήρα, έναν 8MP telephoto με 3x optical zoom και OIS και τέλος έναν 5MP depth sensor. Όσον αφορά την front facing κάμερα που κρύβεται στο notch ανέρχεται στα 25MP με f/2.0.

Το display του Motorola One Zoom έχει μέγεθος 6.4 ίντσες και είναι τεχνολογίας OLED. Έχει aspect ratio 19:9 ανάλυση 2340 x 1080 pixels και έχει 85% screen-to-body ratio. Κάτω από το display βρίσκεται ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και δίνεται η δυνατότητα ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου.

Εσωτερικά έχει τοποθετηθεί ο Snapdragon 675 της Qualcomm σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικόυ χώρου με χρήση micro SD κάρτας. Η συσκευή έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh με 18W-Turbo Power φορτιστή στο κουτί (το τηλέφωνο υποστηρίζει 15W φόρτιση) και τρέχει Android Pie.

Τέλος, το One Zoom έχει διαστάσεις 75 x 158 x 9.9 mm και ζυγίζει 190 g. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο από σήμερα στην αγορά στις αποχρώσεις Grey Metallic και Purple Metallic με τιμή 400 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 11 Σεπτεμβρίου 2019 22:35

Σχόλια

  • Ενδιαφέρουσα πρόταση μόνο και μόνο γιατί είναι από τα λίγα κινητά που δίνουν Χ3 (ελαφρά τηλεφακό) κάμερα καθώς με τους άλλους πήξαμε στους υπερευρυγώνιους και ευρυγώνιους (καλοί για τοπία αλλά για ανθρώπους τραβηγμένα ειδικά στις άκρες πρόσωπα και παραμόρφωση).

    Ελπίζω να βγει σε λογική τιμή σε street price (κάτω από τον Mi 9, Mi 9T, Mi 9 se) γιατί τα 450$ δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό.

    Y.G. αρκετά μεγάλο για τα γούστα μου αλλά σήμερα όλα έτσι είνα.

  • Κύριε Κώστα καλησπέρα σας...
    Θα ήθελα παρακαλώ να με ενημερώσετε για το moto one zoom, δεν έχω δει ακόμα κάποιο review σας.
    Θα κυκλοφορήσει κάποιο σύντομα (review)?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.