NDrive for iPhone hands on

TechblogTV. Παρουσιάζουμε την εφαρμογή NDrive για το iPhone, ηλεκτρονικοί χάρτες Ελλάδας της Navteq με 3D Landmark και φωνητική καθοδήγηση. Έχει πολύ υψηλό frame rate και πλούσιες ρυθμίσεις μενού για να το φέρετε ακριβώς στα μέτρα σας. Μας άρεσε η ευκρίνεια των χαρτών, η μεγάλη γραμματοσειρά των οδών και η ευκολία χρήσης μέσα και έξω από το μενού. Το NDrive for iPhone θα το βρείτε στο iTunes με τιμή κάπου στα 55-59 ευρώ και τρέχει μόνο στα μοντέλα 3G και 3GS. Δείτε το βίντεο.

update: Κυκλοφόρησε η αναβάθμιση με ελληνικό μενού και φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικα.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 8:53

Σχόλια

  • καλύτερη είναι για Windows Mobile!συνεργάζεται με google maps και το μόνο που χεις να κάνεις είναι να έχει αρκετό ελεύθερο χώρο στο κινητάκι σου! εγώ όταν το είχα βάλει ξετρελάθηκα!τα σπάει! και με φωνητική καθοδήγηση!

  • Κωνσταντίνος Κ, μάγκας είναι αυτός που πληρώνει για τον κόπο των άλλων, όχι ο πειρατής!

  • Μα,δεν σε είπα ποιός είναι μάγκας!απλά λέω 44 ευρώ για πρόγραμμα GPS στο ΙPhone είναι πάμπολα!!! με ακόμα λίγα πέρνεις ένα φθηνό GPS μηχάνημα και όχι πρόγραμμα για κινητό!!!

  • Κώστα, δεν είναι το ίδιο να έχεις 3-4 διαφορετικές συσκευές με το να έχεις μια μόνο! Σίγουρα οι ξεχωριστές συσκευές κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους από τις όλα σε ένα, αλλά δεν είμαστε οδηγοί ταξί για να θέλουμε ξεχωριστό GPS, η οθόνη του iPhone και άλλων WM κινητών είναι αρκετά μεγάλη για να παίζει και ως GPS.

    BTW, καλή τιμούλα το Navigon ;)

  • Κώστα δεν σου είπα ότι θα αγοράσω GPS !!! Εϊπα ότι δεν θα έδινα λεφτά να αγοράσω εφαρμογή που κάνει 44 ευρά ενώ μπορώ να την βρω τζάμπα!
    και αυτό που είπα,είναι ότι είναι χίλιες φορές καλύτερο να πάρεις ένα GPS με λίγα παραπάνω λεφτά,παρά να αγοράσεις μία εφαρμογή με 44 ευρώ!
    Να θυμάσαι,η πειρατεία σώζει την τσέπη μας!

  • Δεν είναι σωστή αυτή η στάση. Αν κάτι το δοκιμάζεις και σε καλύπτει θα πρέπει να πληρώνεις για τον κόπο αυτών που το δημιούργησαν.

  • Κοίτα,για μένα η στάση αυτή είναι ολόσωστη!πληρώνουν άλλοι για τον κόπο! όταν θα χω λεφτάκια να μου περισσεύουν τότε ίσως πληρώσω...μέχρι τότε στην λούφα γιατί αν είχα αγοράσει όσα προγράμματα έχω και όσα τραγούδια ακούω θα πρεπε να χα δώσει πολλάααααααααααααααα λεφτά!~
    α,ωραία αφού εσύ το πιστεύεις αυτό....τότε μη τολμήσεις να κατεβάσεις από πουθενα Mp3 τραγούδια...όλα τα τραγούδια που ακούς πρέπει να ναι αγορασμένα σε cd!!!
    και μη μου πεις ότι δεν έχεις ούτε ένα Mp3 που να μην αγόρασες γιατί θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν αρκετοί μαζί σου, δεν είναι όμως εδώ ο χώρος για να αναπτύξουμε αυτό το θέμα, έχουμε βγει off topic.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.