Philips Cinema 21:9

Απευθείας στο σαλόνι μας, μέσα από τις κινηματογραφικές αίθουσες. Το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας η πρώτη επίπεδη τηλεόραση LCD με λόγο πλευρών 21:9. Εν αντιθέσει με τις συμβατικές επίπεδες τηλεοράσεις 16:9, η Philips Cinema με διαγώνιο 56 ίντσες και ανάλυση 2560×1080 pixels δημιουργεί το πολυπόθητο κινηματογραφικό κλίμα στο σαλόνι μας χωρίς τις μαύρες οριζόντιες μπάρες. Η τιμή της αναμένεται στα 4.000 ευρώ και μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση παρακολουθώντας αυτό το βίντεο.

Συζήτηση στο Techblog forum για την Philips Cinema 21:9.

Επεξεργάστηκε την 23 Απριλίου 2009 12:11

Σχόλια

  • Chr1stos, καλή ερώτηση, αν και είναι λίγο ιεροσυλία να βλέπεις τηλεοπτικό σήμα σε αυτή την οθόνη! Βασικά δεν έχω ιδέα πως θα εμφανίζεται, ίσως με μαύρες μπάρες δεξιά αριστερά ή με ζουμ φουλ κάδρο παραμορφωμένο.

  • Χμμ.. πέρα από την ποιότητα εικόνας (την οποία λογικά θα έχει), οι συγκεκριμένες αναλογίες προσωπικά δεν μου λένε τίποτα καθώς όπως διάβασα, ούτε αυτές είναι οι native που τραβούν οι επαγγελματικές κάμερες.. οπότε.. δώρον άδωρον το βλέπω.
    Εν το μεταξύ, δυσκολεύει και την τοποθέτησή της σε ένα σπίτι αυτό το 21:9.
    Μάλλον περισσότερο για λόγους εντυπωσιασμού θα βγει αυτό το μοντέλο, παρά για να γίνει κάποτε mainstream.

    Ίσως τα σκέφτομαι όλα αυτά επειδή δεν είμαι και ιδιαίτερα σινεφίλ..

  • chr1stos, εννοείς ότι δεν θα δείχνει σωστά το υλικό κάμερα HD. Ίσως να έχεις δίκιο, όπως και με το σήμα της τηλεόρασης. Αλλά πιστεύω ότι αυτό το μοντέλο (και άλλα, αν ακολουθήσουν) ότι είναι για Blu-ray και DVD.

    Τώρα το που θα την κρεμάσεις... αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Αγοράζεις την τηλεόραση και μετά αγοράζεις και ένα μεγάλο σπίτι για να την βάλεις!

  • Τέτοιες οθόνες δεν υπάρχει κάποιος λόγος να τις παίρνεις.Αυτές οι οθόνες φτιάχνονται σύμφωνα με τα πρότυπα των άλλων χωρών(π.χ Αμερική) που έχουν στα κανάλια ψηφιακό σήμα και έχουν HD ποιότητα.Εδώ που έχουμε ακόμα αναλογικό δεν αξίζει να πάρεις μια τέτοια οθόνη μόνο για DVD.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.