techblog.gr | Παρουσίαση στην εκπομπή Ψηφιακή Ελλάδα της ΕΤ1

Την περασμένη Δευτέρα, ο Νίκος Βασιλάκος (πρόεδρος της EEXI) φιλοξένησε τον δημιουργό του techblog.gr Κώστα Βλαχάκη, στην εκπομπή Ψηφιακή Ελλάδα της ET1. Ήταν μια μεγάλη ημέρα για το techblog.gr γιατί αν και έχει παρουσιαστεί στην τηλεόραση άλλες δυο φορές και συγκεκριμένα στο κανάλι ΣΚΑΪ, είναι η πρώτη φορά που αφιερώνονται 10 ολόκληρα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου σε αυτό που κάνουμε με μεράκι από τον Ιανουάριο του 2007. Παρακολουθήστε την ευχάριστη συζήτηση που είχε ο Κώστας με το Νίκο και περιμένουμε τα σχόλιά σας πάνω σε αυτά που ειπώθηκαν.

techblog.gr @ Ψηφιακή Ελλάδα

Επεξεργάστηκε την 31 Οκτωβρίου 2010 20:12

Σχόλια

  • ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΕΚΜΟΜΠΗ ''ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ'', ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ SITE ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΗΞΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Ή ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ!
    ΣΥΝΕΤΕΙΧΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ TECHBLOG ΓΙΑ MOUSE LOGITECH, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!!!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ <> ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!!!
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ TECHBLOG.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ SITE ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΗΞΗ ΤΟΥ SITE.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  • @ΣΩΤΟΣ: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Θα δούμε πως μπορούμε να ετοιμάσουμε μια πλατφόρμα επικοινωνίας με τα μέλη και τους επισκέπτες ώστε να βελτιωνόμαστε με τις παρατηρήσεις σας. Προς το παρόν, μπορείτε να μας στέλνετε email.
    Το mouse το κέρδισες με το σπαθί σου (και τη βοήθεια της gorgonitsas, της νέας μας συνεργάτιδας), δεν στο χαρίσαμε!

    @alefandos: Συνολικά πιστεύω ότι ήταν μια επιτυχημένη συνέντευξη και δόθηκαν απαντήσεις σε όλες τις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του Νίκου Βασιλάκου.

  • Πάρα πολύ καλό όλο αυτό μπράβο...

    Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ένας φίλος και συνάδελφος βγήκε στο γυαλί για να με ευχαριστήσει που του σταθηκα όσο κανενας αλλος σε αυτό το δύσκολο ξεκίνημα από τον Ιανουάριο του 2007.

    Να σαι καλα,
    παντα τετοια.

  • Γεια σας παιδιά! Συγχαρητήρια για το techblog.gr!!! Έχετε κάνει πραγματικά απίστευτη δουλειά! Πιστεύω ότι αξίζετε τέτοιου είδους προβολές...!!! Η προσφορά σας στο σύνολο είναι τεράστια στον τομέα της ενημέρωσης!!! Το κυρίως θέμα σας... "Τεχνολογία"!!! Ένα θέμα που όσο πάει επικεντρώνει την προσοχή μικρών και μεγάλων...! Άντε να δω πότε θα μπορέσω να κάνω και την δική μου σελιδούλα ένα μικρό techblog!!! Καλή συνέχεια παιδιά!Και πάλι.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

  • @Κώστας: Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Μπορείς να ενταχθείς στη συντακτική μας ομάδα και να έχεις το δικό σου techblog μέσα στο techblog.gr!

    Επισκέφτηκα και το http://www.pilas.gr, τι ακριβώς ετοιμάζετε;

  • Ετοιμάζουμε ένα ψυχαγωγικό - ενημερωτικό πόρταλ με κυρίαρχο θέμα την τεχνολογία!!! Άτομα κάθε ηλικίας μπορούν να έχουν πρόσβαση και να μαθαίνουν πράγματα! Απο το πως να ζωγραφίζουν ή να δημιουργούν στο photoshop μέχρι μία ή περισσότερες γλώσσες προγραμματισμού!!! Σύντομα θα είναι έτοιμο και το νέο Website!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.