Samsung Galaxy Note 8.0 πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

TechblogTV. Από τη Βαρκελώνη και την έκθεση MWC 2013 κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το 8ιντσο tablet Samsung Galaxy Note 8.0 με πενάκι και δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων. Ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 1.6GHz, 2GB μνήμη RAM, κάμερα 5 Megapixel και το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 338 γρ. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 27 Φεβρουαρίου 2013 15:29

Σχόλια

  • θα πάρει τα..... μας η sammy αν το βγάλει κανα 600άρι και αυτό. Για το πρώτο tab 7 που δώσαμε 600€ η sammy ακομη στο 2.3.6 μας έχει...η τραγική!!!!

  • εντάξει είπαμε η σαμμυ θέλει να χτυπήσει σε όλους τους τομείς την apple αλλά στα tablet γνώμη μου τα έχει κάνει μαντάρα... καταρχάς το να έχεις τρία κουμπιά έτσι τοποθετημένα δεν είναι καθόλου βολικό ειδικά για τέτοια μεγέθη.. ας πάει λίγο δίπλα να δει το Sony Xperia Tablet Z να δει λίγο τι σημαίνει σχεδίαση και πως έχει buttons να πάρει καμιά ιδέα...

  • 2013 ρε Sammy και ακόμα βλέπω το S3 μου σε παραλλαγές μεγεθών και χαρακτηριστικών... ΕΛΕΟΣ πια!!!!
    15 Μάρτη αν μου δώσεις κάτι ανάλογο... την έχασες την πελατάρα σου... τα Z καραδοκούν στην γωνία και μου κλείνουν το μάτι.

  • @ Ο/Η Bασίλειος λέει:
    Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:51

    Απογοητευμένο σε βλέπω, γι' αυτό λέω και σε σένα, ultrabook, 11,7 - 13" ίντσες και είσαι κομπλέ! :) με 25 εφαρμογές να τρέχουνε ταυτόχρονα και όχι στο παρασκήνιο. Και bye κολλήματα και "αναβαθμίσεις" με όλα τα ονόματα των γλυκών-παιδοτροφών :)

  • Και εμένα προσωπικά μου άρεσε....και πολύ καλό το βλέπω!!! Ας ξεκολλήσουμε από τα i-pad, δεν παίζει πλέον μόνη της η apple....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.