Samsung Galaxy S i9000 full βίντεο παρουσίαση

TechblogTV, κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά, το Samsung Galaxy S i9000. Με την καλύτερη οθόνη που έχουμε δει σε smartphone, 4 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED και ιδιαίτερα λεπτό σχεδιασμό και συνολικά πολύ χαμηλό βάρος, το Galaxy S μαγνητίζει το βλέμμα. Πανίσχυρο και στα επιμέρους τεχνικά χαρακτηριστικά με επεξεργαστή 1GHz και Android 2.1. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 23:15

Σχόλια

  • Πολύ ωραία η παρουσίαση, μπράβο!!! Τα σπάει το "τηλεφωνάκι". Άντε να έρθει να το πάρουμε κι εμείς.

  • ημουν ετοιμος να παρω το desire(μολις ερθει και αν, μας εχει σπασει τα νευρα)αλλα μετα απο αυτο τι να πω μαλλον θα κανω στροφη 360 μοιρων και θα περιμενω το galaxy s να το παρω επισημα ξερουμε ποτε θα ερθει περιπου?

  • Το τελευταίο βίντεο γιατί δεν ήταν σε HD;;;;; Μου βγήκαν τα μάτια να το δω... °_°

  • Τέλειο hands-on Κώστα! Αυτό που δεν είχα δει ως τώρα και μ έκανε πολύ καλή εντύπωση είναι το νέο TouchWiz 3.0! Καμία σχέση με το 2.0(που ήταν σχεδόν ίδιο με το 1.0)...
    Και ένα τελευταίο νέο. Μάλλον η Samsung θα φέρει στην Ευρώπη και το Galaxy A, που αρχικά προόριζε μόνο γιά την Ασία. https://www.unwiredview.com/2010/06/12/samsung-galaxy-apollo-to-bring-more-android-more-super-amoled-to-europe/
    To κινητό αυτό έχει τα specs του Galaxy S, αλλά οθόνη 3.7" και επεξεργαστή 720p... Θα απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν το Galaxy S αλλά δεν θέλουν να διαθέσουν τόσα λεφτά για κινητό αφού λογικά θα είναι τουλάχιστον 50 ευρώ φθηνότερο...

  • Και κάτι ακόμα για το Galaxy A... Ακούγεται ότι μπορεί να έρθει με 8MP και flash. Δεν επιβεβαιωμένο πάντως! :) Πάντως αν συμβεί αυτό, το κινητάκι πάει κόντρα με Moto XT720(99% ίδια specs) και Nokia N8... :P

  • Άριστη βιντεοπαρουσίαση...το κινητό τα σπάει αλλά για να βρω τόσα λεφτά που θα κάνει πρεπει να κλέψω τράπεζα... όσο για το Galaxy A που λέει ο Σπύρος, το περιμένω πως και πως διότι έχει μικρότερη οθόνη...(οι 4αρες είναι ωραίες αλλά και μεγάλες)....8 MP ελπίζω (αν και ίσως αυτο ανεβάσει την τιμή..) και για το flash που ελπίζω να έχει...περιμένουμε και του Wave Κώστα ;)

  • Ελπίζω να βγάλουν και ένα Galaxy Pro για να συμπληρωθεί η σειρά των Galaxy. Με τα specs του Galaxy S και η οθόνη ας είναι μόνο 3.7" και ας μην έχει 8GB ενσωματωμένη αλλά 1-2GB...
    Αν δεν βγάλουν Galaxy Pro θα "κλονιστεί" η συμπάθεια μου προς την Samsung! :(
    Αλλά και να βγάλουν Galaxy Pro μπορεί να μην το αγοράσω μιας και δεν παίζει φράγκο για σπατάλες αυτή τη στιγμή... :( :( :P

  • Κωστα λες οτι η αποκριση της οθονης πλησιαζει αυτην του 3gs...ειναι δυνατον να υπολείπεται ενος κινητου διετιας?.....περα απο την σουπερ ντουπερ οθονη του Galaxy εσυ ποιο θα επελεγες...Galaxy ή Desire?

  • Κώστα μπορείς να δεις εάν το swype δουλεύει τελικά σε Ελληνικά;

    Ευχαριστώ

  • @ΑΡΤΕΜΗΣ
    Αν κάνεις στροφή 360 μοιρών, μένεις στην ίδια πορεία. Δεν αλλάζεις.

  • Εχω γινει κουραστικος να τα γραφω αλλα πραγματικα το κινητο ειναι χαρμα οφθαλμων. Και 10 ακομα parts να εκανε ο Kωστας θα καθομουν και θα το χαζευα. Κορυφαιο το hands on οπως παντα και μπορεσαμε να δουμε ενα μικρο κομματακι απο αυτα που μπορει να κανει το κινητο. Η τιμη ειναι τσιμπημενη αλλα τα αξιζει πιστευω, ασε που θα το κρατησω για αρκετο καιρο σιγουρα. Χωρις να εχω προηγουμενη εμπειρια απο smrtphones θεωρω οτι το κινητο θα με κρατησει αγρυπνο τουλαχιστο μια βδομαδα αφου το αγορασω lol.

  • @panagiotisXII για ποιά τιμή μιλάς?
    Ρίξτε μία ματιά εδώ!
    https://www.amazon.de/
    Πριν την επίσημη του κυκλοφορία γιά Ευρώπη το είχε στα 500 ευρώ και τώρα το πήγε στα 475! Φθηνότερο και από το Desire! Αν στην ελλάδα έρθει πάνω από 500 θα τα έχουν αρπάξει οι πάροχοι και θα είναι καλύτερα να το παραγγείλετε απ' έξω. 'Οχι μόνο γιά να γλυτώσετε τα extra λεφτά αλλά και για να τους δείξετε ότι δεν είμαστε μ@λ@κες!

    Η Samsung παρά την αρχική ακριβή κοστολόγηση(μέχρι και 650 ευρώ λέγανε) έδειξε ότι δεν μασάει και πολύ σε πολέμους τιμών(μιας και η Samsung mobile είναι μέρος της μεγαλύτερης εταιρίας ηλεκτρονικών ειδών, της Samsung Co και μπορεί να είναι ευέλικτη στο θέμα των τιμών) και ισοπέδωσε την τιμή του Galaxy S! Πραγματικά, δεν νομίζω να υπάρχει άλλη συσκευή από εταιρία στο Top5 που έπεσε πριν καν την διάθεση της 150+ ευρώ...

  • Και για να είμαι και δίκαιος, και η Nokia αξίζει ένα μπράβο αφού, παρότι δεν έχει από πίσω ένα κολοσσό να την στηρίζει, κοστολόγησε το N8 εξ αρχής πολύ φτηνά!

  • Το Galaxy παιρνει 10 σχεδον σε ολους τους τομοις , αν ειναι και HDMI out θα το περνα χωρις σκεψη !!!!!
    Αληθεια Κωστα μηπως μπωρεις να πεις και τιμουλα η δεν ξερουμε ακομα ???

  • DJTaurus, ακόμα δεν έχω αποφασίσει.

    Balander, το Swype μόνο Αγγλικά.

    Τιμή: 594 ευρώ στην Ελλάδα.

  • Μαλιστα. Στο μελλον θα μπουν και τα Ελληνικα μηπως ή οχι;

    Την τιμη που την εμαθες;

    :)

  • Κώστα λες κ είσαι μέσα στο μυαλό μου! :P Ήθελα να σε ρωτήσω γι αυτά τα κολληματάκια που παρατήρησα κ εγώ αλλά μου έλυσες την απορία στο τέλος του 3ου βίντεο.
    Πραγματικά πάρα πολύ καλό κινητό κι αν έχω τα χρήματα μάλλον σ αυτό θα καταλήξω.
    Έχει την επαναστατική βίντεο-κλήση που πρώτη μας έφερε η apple! Καλό κι αυτό!
    Αν έχει 594 ευρώπουλα όπως λες όμως μας κλέβουν κ δε συμφέρει να τους τα σκάσουμε..

  • Εκείνα ολα τα Live Wallpapers που είδαμε , τα κατεβασες η ηταν μεσα στο κηνιτο?π.χ το nexus one...

  • Γεια σας! Θα μπορούσα να παρακολουθώ (εικονογραφημένο με φωτογραφίες) για να φωτίζει το σκοτάδι με τα κουμπιά λειτουργίας; Λυπάμαι, δεν μπορώ ελληνικά

  • Πολύ καλή η δουλειά σου με τα βίντεο..θα έχει όμως την ανάλογη υποστήριξη σχετικά με την αναβάθμιση λογισμικού ή θα την πάθουμε όπως με το ι8910; Κάπου διάβασα ότι έχει ήδη βγει η πρώτη αναβάθμιση πως γίνεται;

  • Πολυ δυνατο το γκαλαξι αλλα γιατι πρεπει να ειναι ιδιο με το iPhone το μενου;Αυτο ειναι το μονο που με χαλαει..

  • @Marios Vanetis

    Η πρωτη αναβαθμιση οντως βγηκε καθως το κινητο εχει κυκλοφορησει στην Σιγκαπουρη νομιζω νωριτερα απ' οτι στον υπολοιπο κοσμο. Ηταν μια "πονηρη" κινηση της Samsung μαλλον για να κανει ενα beta testing του κινητου και να διορθωσει τυχον προβληματα και bugs για την επισημη διαθεση στις Ευρωπαικες αγορες.

  • 'Οχι, δεν υπάρχει ακόμα αναβάθμιση. το κινητό φοράει εξ αρχής το android 2.1... Μέχρι στιγμής παραμένει με τι 2.1 χωρίς φυσικά να έχει πάρει αναβάθμιση... Αλλά μετά την κυκλοφορία έχει ανακοινωθεί επίσημα πως θα πάρει και android 2.2....

  • @Spyroscesarsc

    Ναι δεν εννοω αναβαθμιση σε 2.2 FroYo απλα μια αναβαθμιση του 2.1 για καποιες μικροδιορθωσεις σε προβληματα που παρουσιαστηκαν.

  • Παιδιά, πριν συνεχίσω να απαντάω στις ερωτήσεις σας, να έχετε στο μυαλό σας ότι το κινητό που έχω στα χέρια μου είναι marketing demo και δεν είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Θα υπάρχουν διαφορές στο τι έχει μέσα και τι όχι, όπως επίσης και η απόδοσή του σίγουρα θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένη.

    Αντώνης, όλα τα live wallpapers ήταν προεγκατεστημένα στο κινητό.

    Marios Vanetis, τους επόμενους μήνες θα αναβαθμιστεί στην έκδοση Android 2.2 Froyo. Θα έχεις καταλάβει ότι παίζεται ένα μεγάλο παιχνίδι με τις συσκευές και τις αναβαθμίσεις. Πιστέω ότι για τουλάχιστον 10 μήνες, θα αναβαθμίζεται στις τελευταίες εκδόσεις Android.

    panagiotisXII, ναι το διάβασα και εγώ για ένα firmware update. Το δικό μου φοράει την I9000XXJE3 και η πιο πρόσφατη είναι η I9000XXJF4. Θα την βρω, θα την περάσω και θα σας πω για τυχόν αλλαγές.

    Yngwiejo, το δικό μου κομμάτι δεν έχει υποστήριξη΅Swype για την ελληνική γλώσσα. Δεν ξέρω όταν θα κυκλοφορήσει επίσημα στο χώρα μας αν θα έχει ή όχι. Στο link που μας έδωσες αναφέρει συγκεκριμένα: "...we only install the languages that an OEM has requested on any given phone - so from phone to phone and country to country you will see a different combination of dictionaries."

  • Πέρα από τα χαρακτηριστικά όπως επεξεργαστής, οθόνη, ταχύτητα απόκρισης, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντική και η αυτονομία της συσκευής. Από τα specs που διάβασα έχει παρόμοια αυτονομία με του iphone 4, πράγμα θετικότατο!!! Μένει βέβαια να το δούμε στην πράξη.

    Παρακάτω τα specs για τα Samsung I9000 Galaxy S, iPhone 4 και HTC Desire για να συγκρίνετε τους χρόνους αναμονής, ομιλίας και όχι μόνο:

    https://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php

    https://www.gsmarena.com/apple_iphone_4-3275.php

    https://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php

  • Κώστα μια παρατήρηση στην κατα τα άλλα πολύ ωραία παρουσίαση...
    Το aldiko υπάρχει πολύ πριν το iPad και το iBook... δε μου αρέσει να ξεκινάω θέματα apple vs android και νομίζω δεν έχουν νόημα...ας πούμε είναι προφανές εδώ ότι έχει πάρει λίγο απο σχεδιασμό iphone και εξωτερικά και στο μενού...απλά ήθελα να πω αυτό (συγκεκριμένα το είχα χρησιμοποιήσει το aldiko πέρσυ το καλοκαίρι μια μέρα που δεν είχα τι να κάνω και διάβασα το ίδιο βιβλίο που ξεφύλλισες :) )

    To κίνητό φαίνεται πολύ καλό (αυτή η οθόνη!!) και μου αρέσει στη samsung που βάζει μεγάλη εσωτερική μνήμη στα android κινητά...αυτό που με χαλάει είναι ότι δε θα έχει τόση υποστήριξη σε custom rom μιας και τώρα είμαι με magic και έχω συνιθήσει να το ψάχνω...

    Συγχαρητήρια και πάλι για την παρουσίαση...

  • Τα κουμπιά αφής ειναι σωστά τοποθετημένα ωστε να μην πατιούνται καταλάθος ;

  • Θοδωρή ωραίο το link σου αλλά όταν λέω support εννοώ τύπους σαν τον cyanogen (https://twitter.com/cyanogen) που να ασχολούνται συνεχώς με μία συσκευή και να την έχουν συνεχώς up to date έστω κι αν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις εταιρίες. Κάτι τέτοιο συμβαίνει μέχρι στιγμής μόνο για τα G1,Magic,NexusOne.

    Μάριε πολύ συμαντικό αυτό! Το είχα δει και παλιότερα...δυστυχώς όλα τα HTC το έχουν το πρόβλημα...από το Magic μέχρι τα Desire και NexusOne! Όσο και να υποστηρίζω την HTC κινητό με τέτοια οθόνη δεν ξαναπαίρνω (και δε νομίζω να είναι θέμα software...)

  • kapsidi

    Αν δε διατεθει ο source code του κινητου ελευθερα κανενας cyanogen δε θα εμφανιστει! Απ τη στιγμη που εγινε αυτο το βημα ειναι θεμα χρονου να υποστηριξει ο cyanogen (ή καποιος αλλος) το κινητο. Γιατι ενδιαφερον για το κινητο αυτο δε μπορω να διανοηθω οτι δεν θα υπαρξει!

    Αυτο με τους αισθητηρες του samsung εχει υποθει αρκετες φορες. Το samsung φοραει αλλους harware αισθητηρες, αλλης εταιριας απο αυτους που φορα το desire (synaptics).

  • Μαριε ειναι λογικο αφου εχει τους νεους αισθητηρες και πιστεψε με το θεμα που εχει Nexus-Desire δεν θα απασχολησει ουτε το 10% των χρηστών και ας ειναι heavy users. H μονη διαφορα που βλεπω μεταξυ Desire-Galaxy περα απο την οθονη ειναι το πιο σφιχτο λογισμικο της Sammy. Πολυ καλη δουλεια στον τομεα αυτο.Gmaps, Browsing ειναι ακριβως το ιδιο, απαλο και αμεσο.

  • Παντως δεν πιστευω να μεινει ετσι η HTC,με το Galaxy να ερχεται με καλυτερη οθονη και μνημη και με το iphone me hd recording,σιγουρα κατι θα βγαλουν(ας ελπισουμε update froyo με hd recording και οχι αλλη συσκευη).Καλη δουλεια φαινεται οτι εκαναν,δεν το περιμενα,αλλα πρεπει να το πιασω στα χερια μου για να ειμαι σιγουρος κατα ποσο καλυτερη ειναι.

  • Εγώ πάντως πήρα το desire. "φοβάμε" να πάρω κάτι που δεν είναι htc... Επίσης ένας απο τους μεγαλύτερους λόγους, είναι οτι υπάρχει το xda developers απο πίσω...

  • Εξαιρετικό review Κώστα. Το κινητάκι πάει σφαίρα και η οθόνη απλά υπέροχη. Αν δεν είχα το Desire μπορεί να το σκεφτόμουν για το S. Η Samsung αρχίζει να δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στον τομέα των κινητών και μόνο κερδισμένοι θα είμαστε σαν καταναλωτές. Αλήθεια από αυτονομία πως τα πάει;

  • Ένα ηχείο έχει στο πίσω μέρος και είναι αρκετά δυνατό έως πολύ.

  • Κώστα μπράβο για το καταπληκτικό hands on του Galaxy S το οποίο αφήνει by far και ακόμα παραπέρα πίσω reviews άλλων μεγάλων blogs! Από μέρους μου μόνο μια ερώτηση η οποία κατά τη γνώμη μου δεν έχει απαντηθεί ποτέ αφού βέβαια σπάνια τίθεται: Πώς βλέπεις την αυτονομία του Galaxy S; Μπορείς με νούμερα ή με εμπειρικό τρόπο να μας πείς που κυμαίνεται βάσει της χρήσης που εσύ του έχεις κάνει; Εν ολίγοις "κρατάει" η μπαταρία του τηλεφώνου ή μήπως τα 1500 mAh δεν είναι αρκετά για αυτό το κτηνάκι; Σε ευχαριστώ Κώστα εκ των προτέρων...!

  • ακουσα οτι η samsung δεν δινει αναβαθμισεις στα κινητα της οταν βγαλει καποιο καινουριο μοντελο για να το προωθησει.ξερει κανεις αν ισχυει αυτο η αν ειναι απλα μια κακη φημη?

  • απο κει κ περα ομως αγνωστο κωστα? και κατι αλλο δεν μπορω να καταλειξω αναμεσα σε desire κ galaxy s εσυ εχεις βγαλει ακρη?

  • Αν και δεν ξέρω καθόλου, μόνο από ό,τι έχω διαβάσει σου προτείνω το galaxy για την οθόνη του που είναι πολύ καλή.

  • Κάποια posts χτεσινά σβηστήκαν....Κώστα καμιά πληροφορία σχετικά με την μπαταρία του τηλεφώνου;

    • Παιδιά, επειδή το συγκεκριμένο post θα είναι reference για απορίες όταν θα κυκλοφορήσει το Galaxy S, θέλω να περιοριστούμε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και να μην πλατιάζουμε.
      Η μπαταρία μου κρατάει σχεδόν 2 ημέρες με το Wi-Fi και το GPS κλειστά και αραιό έλεγχο σε email και σερφάρισμα. Αλλά γνωρίζουμε ότι η διάρκεια είναι πολύ υποκειμενική γιατί εξαρτάται από τον κάθε χρήστη.

  • Είναι εκπληκτικό smartphone,έχω μια ερώτηση με ένα κτυπημα μέτριο μπορεί να πάθει μεγάλη ζημιά;

    • Είναι πολύ ελαφρύ, φαίνεται ότι ψιλο-αντέχει στις πτώσεις. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω για να σου πω :D

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.