Samsung Omnia i900 hands on

Πραγματικά βίντεο hands on κάνει μόνο το Techblog. Μην πέφτετε θύματα άλλων blogs που γράφουν στον τίτλο hands on και έχουν δει τις συσκευές μόνο σε φωτογραφία. Σήμερα κρατάμε στα χέρια μας και παρουσιάζουμε το νέο Samsung Omnia το οποίο κυκλοφορεί από αυτή την εβδομάδα στα καταστήματα Vodafone με αρχική τιμή 630 ευρώ τα 16GB και 560 ευρώ τα 8GB. Την δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμο και από τις Cosmote και Wind. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 6 Μαρτίου 2009 1:57

Σχόλια

  • Πάντως το feeling που προσφέρει η οθόνη αφής με το TouchWiz interface, νομίζω ότι πέρασε μέσα από το βίντεο. Αυτό είναι ίσως και το πιο δυνατό του σημείο μαζί φυσικά με το GPS, το WiFi, το HSDPA, την κάμερα 5Megapixels και τα Windows Mobile 6.1 Pro.

  • @Kostask11: Δεν μου το χαρίσανε ρε συ.... eheheheh :p

    Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως είναι ότι αν και στις φωτογραφίες φαινόταν μεγάλο και βαρύ, στην πραγματικότητα έχει πολύ ελαφριά αίσθηση!

  • @Γιώργος: Μας ενημέρωσαν ότι από μόνο του δεν ενσωματώνει χάρτες αλλά θα κυκλοφορήσουν πακέτα και με χάρτες από τις εταιρείες κινητής, πάντα στις ίδιες τιμές.

    Επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει και έκδοση MyView της Cosmote.

  • Re paidia i kopela einai gia ta mpaza! Balane th glastra na milhsei gia to futo???

    Apo ta 33" mexri ta 42" kanei thn pio xontrh...

    Milaei gia autofocus kai autofocus de blepoume!

    O logos? den kserei pws na to kounhsei! Mpazo!

    Gia 3 lepta parousiash posa CUT kai Rapsimata kanate???

    Mporei na mhn hksere ti na pei kai ti na kanei, pantws to nuxi to eixe bapsei... kalopoulhto!

  • @Ntinis: Αν σε ενδιαφέρουν οι παρουσιάστριες και όχι οι παρουσιαζόμενοι δεν έχεις έρθει στο κατάλληλο blog. Μια χαρά τα λέει, ούτε προλάβαμε να το δουλέψουμε εκεί στο όρθιο για να κάνουμε εμείς την παρουσίαση, ούτε η κυρία το είχε μεγάλο διάστημα στα χέρια της για να μπορεί να το αναλύσει διεξοδικά.
    Τώρα για τις λέξεις και το ύφος που χρησιμοποιείς σου προτείνω να χαλαρώσεις λίγο.

  • ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,
    ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ ΙΣΩΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ Η ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
    ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

  • @Γιώργος: Δεν το είχε το Techblog στα χέρια του 3 ημέρες. Καλεσμένοι σε event της Samsung για την παρουσίαση του Omnia είμασταν και ζητήσαμε από μια κυρία να το παρουσιάσει για εμάς. Έχεις δίκιο όπως και οι προηγούμενοι που σχολίασαν αρνητικά το βίντεο.

    Θα φροντίσω να έρθει στα χέρια μας και να ετοιμάσουμε ένα πλήρες βίντεο με τις δυνατότητες του Omnia....

  • @DIMGR: Η έξοδος TV Out είναι για συνδέσεις το Omnia με την τηλεόρασή σου και να δεις εκεί τα περιεχόμενά του, φωτογραφίες και βίντεο. Δεν είναι υποδοχή για κεραία :)

  • Όχι δεν υπάρχει πατέντα, γιατί όμως ρωτάτε, έχει κυκλοφορήσει φήμη για κάτι τέτοιο;

  • apla re paidia otan leme ola na ta exei ola.....kai tv...kai na xerete oti h tv einai shmantikh sthn ka8hmerinithta.....se mia timh gyrw sta 550 eyrw 8a eprepe na exei tv.....

  • Εγώ συμφωνώ, να είχε και TV. Πάντως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν παρά ελάχιστες συσκευές με το κλασσικό tv tuner που πιάνεις ελεύθερα τα τηλεοπτικά κανάλια. Οι εταιρείες κινητής ωθούν τους κατασκευαστές να κατασκευάζουν κινητά που θα παίζουν τηλεόραση αλλά μέσα από τα δίκτυά τους για να έχουν κέρδος.

  • Το πήρα ΟΜΝΙΑ Ι900 16 , Πρώτη εντύπωση ,Φανταστικό!!!!!!!!! .Τώρα τα δύσκολα πως περνάνε της επαφές απο Ν82 ΝΟΚΙΑ, εχω αρκετες ,(δυστυχώς οι εταιρίες που τα διαθέτουν στην αγορά δεν ενημερώνουν τους πωλητές , ωστε να βοηθούν τους πελάτες.

  • exw to omnia peripoy 1 mhna kai den to xrhsimopoihsa akomh exw provlhma me thn metafora twn epafwn apo to n73 ,ta markarw ola ta onmata kai ta stelnw me blu.. alla sthn metatropi stoixeiwn kollaei kai etsi ta stelnw dekades ...exw kamia 700 epafes xamos..pantvwws to omnia sthn anazhthsh epafhs einai argo sth syntaksi toy onomatos thelei kapia deyterolepta.

  • @Stavros: βίντεο και φυσικά τραβάει, σε ανάλυση VGA(640x480) στα 15fps(καρέ ανά δευτερόλεπτο)
    @giorgos: Νομίζω ότι το Omnia,είναι το καλύτερο απο θέμα κινητό αφής!είναι κινητό ΟΛΑ-ΣΕ-ΕΝΑ και πίστεψε με αξίζει!
    @kantas ch.: Δεν ευθύνεται η εταιρία για αυτό πιστεύω!επίσης με 700 επαφές, λογικό είναι να κολλάει!κινητό είναι,όχι υπερυπολογιστής!χαχα...όχι εντάξει,μπορείς να τις περάσεις στο pc και μετά στο Omnia.Ή εφόσον και τα δύο πέρνουν την ίδια κάρτα μνήμης,λογικά αν κάνεις backup τις επαφές θα μπορέσεις να κάνεις ανάκτηση στο Omnia!
    @giorgos:τα 8GB με δώρο χάρτες Garmin και 1GB κάρτα μνήμης(ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ) κοστίζει 559.Ενώ τα 16 629 ευρά, πάλι με δώρο χάρτες Garmin

    ΟΣΟ για την "πατέντα" τηλεόραση στο κινητό,το Omnia κυκλοφορεί στην Ιαπωνία σε νέα καλύτερη έκδοση(που ΦΥΣΙΚΑ δεν πρόκειται να έρθει Ελλάδα και Ευρώπη) με ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης και μεγαλύτερη οθόνη αλλά και ανάλυση οθόνης

  • Ενα χαλια τηλεφωνο ειναι ... Το δικο μου ετσι μου βγηκε ... Και ενος θειου μου που το δοκιμασα ετσι ηταν ... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε ολους βγηκε καλο και σε εμενα οχι

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.