techblogTV: Sony Ericsson W960i

Ακόμα μια αποκλειστικότητα για του φίλους του techblog.gr. Η Ρουμπίνη πραγματοποιεί μια μίνι παρουσίαση του νέου Sony Ericsson W960i. Το πολυαναμενόμενο smartphone της SE με οθόνη αφής, μνήμη 8GB και κάμερα 3,2Megapixels θα μας απασχολήσει όλους μέσα στις γιορτές. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 22 Δεκεμβρίου 2008 11:25

Σχόλια

  • Είναι δύσκολο να βάζεις το ακριβές link για το video στα posts που παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο?

  • Πιστεύω ναι, ότι για τους συχνούς επισκέπτες του techblog.gr θα είναι καλύτερα να βάζουμε το link κατευθείαν.
    Για κάποιον όμως που δεν μας παρακολουθήσει συχνά είναι καλό το να μπαίνει στο "home page" του techblogTV και να βλέπει όλες τις υπόλοιπες επιλογές.

  • Πάντως κι εγώ θα προτιμούσα να έχω το link για το βιντεάκι απευθείας. ήθελα να το επισημάνω σε άλλα posts αλλά το έκανε ο συνονόματος Υiannis.

    Κώστα μπορείς να βάζεις δύο links, και για απευθείας στο βίντεο και για το techblogTV.

  • Μα ο τρόπος που παραπέμπεις στα videάκια είναι κατά τη γνώμη μου πολύ λάθος. Βρισκόμαστε σ' ένα τεχνολογικό site και αντί να μας στείλεις κατευθείαν στην τοποθεσία που αναφέρεσαι (που βρίσκεται και στην δικιά σου σελίδα!), μας δίνεις οδηγίες πως να πάμε εκεί..

    Όπως κάνουν οι Λεμεσιανοί (έζησα εκεί κάποια χρόνια), σπάνια χρησιμοποιούν διευθύνσεις για να σου πουν που είναι το σπίτι τους. Θα σε ρωτήσουν 2-3 ερωτήσεις (ξέρεις τον φούρνο τον Zorpa? ξέρεις το Jumbo καινούριο? ξέρεις το Σουβλάκι της Λοξάντρας?) και από εκεί θα σου εξηγήσουν με οδηγίες του τύπου στρίψε στο 4ο αριστερά, στο 2ο δεξιά και στο 12ο δρόμο στη γωνία θα βρίσκεται ένα κόκκινο Toyota μπροστά :P

  • χαχα :) Το θέμα είναι οτι με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δείτε και τα άλλα βιντεάκια που βρίσκοντε στο techblogtv .

  • kita h ali8ia ine oti polles fores ksexnontas oti xriazete afto to tropo to videaki gia na to deis apla pas kai kseneroneis pou de to exeis sto "piato" kai sintoma kai poli apla vgeneis (back) pistepse me to exw kanei arketes fores. poso mallon aloi pou den elisonte kai poli efkola sto xoro..anyway.. esi apofasizeis omos oxi emeis gia th selida sou Kosta..xexe..oti 8es kaneis..ALLAKSE TO !!! (plaka kanw..)

  • @Παύλος: Ok Παύλο, thanks για τις παρατηρήσεις σου. Σκέφτομαι να βάζω δυο links ένα για το techblogTV και ένα για το video απευθείας.

  • @Yiannis: Στο πιο πρόσφατο post με το Samsung και την Alicia, έκαν link και με τους δύο τρόπους :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.