techblogTV | Unboxing iPhone 3G

Το iPhone 3G κυκλοφορεί εδώ και δέκα ημέρες στη χώρα μας μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone. Το δοκιμάσαμε από τους πρώτους την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του στο κατάστημα της Γλυφάδας όπου η Vodafone είχε ετοιμάσει ένα
μεγάλο event. Σήμερα το έχουμε στα χέρια μας και ετοιμάσαμε ένα βίντεο με το unboxing. Παρακολουθήστε το βίντεο του μοντέλου με τα 8GB και ανακαλύψτε γιατί η εμπειρία ενός iPhone ξεκινάει από τη συσκευασία!

Unboxing iPhone 3G

Επεξεργάστηκε την 6 Μαρτίου 2009 1:26

Σχόλια

  • Καταρχήν συνχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά (γενικά για το blog)!
    Σήμερα θα πάω να αγοράσω και εγώ το καινούργιο iPhone και ήθελα να σου κάνω 2 ερωτήσεις!
    1)Γίνεται στο iPhone να βάλω κάρτα μιας άλλης εταιρίας (πχ.Comsote ή Wind)?
    2)Μπορεί να στέλνει SMS ή MMS στα Ελληνικά?Έχεις προσέξει κάποιο πρόβλημα στην αποδοχή αυτών σε άλλα κινητά?(Ουσιαστικά αν τα βγάζει στα κινέζικα που λέμε)

    Ευχαριστώ πολύ!

  • @Δημήτρης Ζ: Το iPhone 3G ενεργοποιείται αναγκαστικά μόνο με κάρτα SIM της Vodafone η οποία είναι "συνδεδεμένη" σε ένα από τα iPhone προγράμματα της Voda. Από εκεί και πέρα μπορείς να βάλεις όποια κάρτα SIM θέλεις (και καρτοκινητού) αλλά μόνο για να δέχεσαι και να κάνεις τηλεφωνικές κλήσεις. Ίντερνετ και GPS (μέσο ίντερνετ) δεν θα έχεις. Ίντερνετ με WiFi θα έχεις.

    SMS δεν στέλνει με ελληνικούς χαρακτήρες όποια κάρτα SIM και αν χρησιμοποιήσεις. Μπορείς να στέλνεις SMS αλλά με greeklish (kalispera, afto einai to proto SMS apo to kainourgio mou iPhone 3G). SMS με ελληνικά μπορείς να δέχεσαι από άλλους.

    Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια :)

  • costas δεν ισχύει το ότι με άλλη κάρτα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι τηλεφωνικές κλήσεις. Η συσκευή είναι ξεκλειδωμένη και μπορείς να την ενεργοποιήσεις από οποιοδήποτε δίκτυο για πλήρη λειτουργία.

  • Σας μεταφέρω τα λόγια του υπευθύνου καταστήματος Vodafone Γλυφάδας. Εγώ το πήρα ενεργοποιημένο από το κατάστημα και μετά δοκίμασα με την παλιά μου κάρτα SIM Vodafone και δεν με άφηνε να μπω ίντερνετ. Αν κάνω λάθος, γι’αυτό είναι ανοιχτά τα post για σχολιασμό ώστε να βρούμε όλοι μαζί την αλήθεια.

  • Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα,με κατατόπησες πλήρως!Μήπως έχει κανείς πληροφορίες αν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο επόμενο update του firmware?Γιατί κρίμα είναι,αυτό το πράγμα μόνο καφέ δεν φτιάχνει,να μην στέλνει ελληνικά SMS.Θεωρώ πώς η Vodafone βιάστηκε...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.